Bildirim
Batman Serisi PS3 ? ( Batman Arkham Asylum )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni nesildeki oyunları oynamadıysan Asylum tatmin eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps3 alalı 4 yıl falan oluyor zaten elimdeki oyunlar sadece gta 5 fifa 15 ve gran turismo o kadar yani onlar dışında hiç oyun oynamadım konsolumda şimdi yeni yeni oyunlar almak istiyorum işte batman serisi aklıma takıldı.. sence 0 mı alsam yoksa temiz 2.el mi ? 0 ları 90 100 lira civarında 2.el temizleri ise 45 lira bandında oyununquote:
Orijinalden alıntı: Funder
Yeni nesildeki oyunları oynamadıysan Asylum tatmin eder. -
Güncel oyunları yeni nesilde oynayan birisi için Arkham Asylum yavaş ve çok sade gelebilir ondan sordum. Ama devam oyunları olan A.City ve A.Origins oynanış olarak çok daha ileride ve beni halen tatmin ediyor.
ps3'e oyunları 2. el çiziksiz al derim, bu saatden sonra eski oyunlara 100 lira harcanmaz. Ayrıca 45 lira çok ; ben temiz 360 oyunlarına 25 liradan fazla vermedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batman oyunlarının 2.el de olsa ücretleri yüksek maalesef 45 den aşağı bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: Funder
Güncel oyunları yeni nesilde oynayan birisi için Arkham Asylum yavaş ve çok sade gelebilir ondan sordum. Ama devam oyunları olan A.City ve A.Origins oynanış olarak çok daha ileride ve beni halen tatmin ediyor.
ps3'e oyunları 2. el çiziksiz al derim, bu saatden sonra eski oyunlara 100 lira harcanmaz. Ayrıca 45 lira çok ; ben temiz 360 oyunlarına 25 liradan fazla vermedim. -
Evet ederiz hala taş gibi oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini sırayla bitir. En güzeli de Batman Arkham City'dir. Ama diğerlerini de oyna. -
alıyorum ilk oyuna başlayalım bakalım :)quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Evet ederiz hala taş gibi oyun. -
ilk oyundan başlayacağım bakalım :)quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Hepsini sırayla bitir. En güzeli de Batman Arkham City'dir. Ama diğerlerini de oyna.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X