Şimdi Ara

BATMAN: THE TELLTALE SERIES 'EPISODE 1: REALM OF SHADOWS ÇIKTI'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BATMAN: THE TELLTALE SERIES 'EPISODE 1: REALM OF SHADOWS ÇIKTI'

Video Game Awards 2015'te duyurulan ilk oyunlardan biri belli oldu.

Telltale Games Batman 2016'da çıkacak, detaylar geldikce güncellenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Ağustos 2016; 14:17:52 >

• Bu da Assassins creed gibi oldu bi kac sene ara veremiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel'dan sonra Batman'e de el attılar. Telltale iyice coştu =)

• Sağlam hikaye anlattiklari sürece sorun yok, tek problem baslamis olan serilerin yeni sezonlari gecikecek bu kadar yüksek arasinda.

• O aliriz batmani

• Süper.
  • Hiç sevmiyorum şu firmayı yaptıkları oyunlar oyun değil film gibi izliyoruz olan biteni böyle oyun mu olur? Bir daha kuruş çıkmaz benden Teltale çöplerine easy trophy toplama takımı oynar artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hiç sevmiyorum şu firmayı yaptıkları oyunlar oyun değil film gibi izliyoruz olan biteni böyle oyun mu olur? Bir daha kuruş çıkmaz benden Teltale çöplerine easy trophy toplama takımı oynar artık.

Alan hikayesi için aliyor zaten, oyun oynamak isteyen almaz. Bu arada dün Borderlans'i bitirdim, bütün achievementlar acilmis oldu oyun bitince, ekstra bir şey yapmaniza gerek yok, çok sasirdim. Benim umrumda değil ama onemseyenler varsa indirime girince alip achievementlarini arttirabilir.

• Telltale oyunlarının hikaye işleyişi ve oynanışı harikadır. Bu yüzden oynayan herkes beğeniyor, oynayan kişide müthiş bir etki bırakıyor. Telltale firması inanılmaz katkı sağladı oyun dünyasına.
  • Güzel olacağından şüphem yok, merakla bekliyoruz.
  • Telltale yine fethetsin gönülleri bakalım.

• Alınacaklarda yılın bankosu.
  • Cikmasin artik yeni oyun eski oyunlarin sezonunu tamamlasinlar once TWD season 3 u hala bekliyoruz

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Offf ateş ediyor bu haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Hiç sevmiyorum şu firmayı yaptıkları oyunlar oyun değil film gibi izliyoruz olan biteni böyle oyun mu olur? Bir daha kuruş çıkmaz benden Teltale çöplerine easy trophy toplama takımı oynar artık.

Alan hikayesi için aliyor zaten, oyun oynamak isteyen almaz. Bu arada dün Borderlans'i bitirdim, bütün achievementlar acilmis oldu oyun bitince, ekstra bir şey yapmaniza gerek yok, çok sasirdim. Benim umrumda değil ama onemseyenler varsa indirime girince alip achievementlarini arttirabilir.

Hikayesi için alan youtube izlesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drago

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Hikayesi için alan youtube izlesin

O da bir secenek tabii de diyaloglarda secenekler var, oyunda kritik secimler var, onlari kendi yapmak isteyenler oyunu aliyor. Onlar önemli değil dersen oyunu almakla YouTubedan izlemek arasinda fark yok.

• Ben bu tarzı "Wolf Among Us" ile epey sevmiştim,bekleyip göreceğiz...
  • quote:

Tam ben yaziyodum ya. Sevemedim gitti şu telltale i

• Neyi neden yaptığından, verilen kararların ve seçimlerin nelere yol açtığından zerre haberi olmayan; oyun oynamayı ve hikaye anlatmayı nişan alıp ateş etmekten ibaret sanan arkadaşlar, aynen böyle devam edin ve uzak durun bu adamların yapımlarından, rica ediyorum =)

• Hikayesi yeter herşey adam vurmaktan ibaret degil o zaman heavy rain until dawn beyond da oynamayalim.

Walking Dead, Wolf Among Us ve Border muhtesemdi, eee Batman evrenini az cok biliyoruz o karanlik atmosferi iyi yakalarlarsa wolf among usdan bile daha kaliteli birşey çıkabilir ortaya.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.