Şimdi Ara

Batmana arkadaş ziyaretine gidecem orada yaşayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortam nasıl arkadaşlar gidilecek gibimi ben bu konuda çok endişeliyim ve korkuyorum orada yaşayan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi

• Gotham tehlikeli şehir hocam suçlular çok Batman a selamimi soyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmobil ile gidebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklima ilk bu geldi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Batmana arkadaş ziyaretine gidecem orada yaşayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 11 Haziran 2016; 9:24:51 >
  • Bende spidermana gitcem

• Batman mi gittiginde batmobilin ssini atar misin dostum soyle bi tur at videoyada cek hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi başlık çok iyi olmuş

Robin yokken kendini içkiye vurdu diyorlar. Şehri koruyamıyormuş. Tehlikeli şu sıralar Gotham.

• Gotham kötü diyenlere inanmayın o olaylar ve suçlar genelde varoş yerlerde oluyor zengin ve elit semtlerde çok sıkıntı olmaz

• Yok crysis

• gel kanka ortam süper burda. bekliyorum hızlı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 11 Haziran 2016; 9:40:37 >
  • orda yaşayan değilde yaşamış idim tabelalarda izmir,istanbul,antalya değilde şırnak,hakkari,şemdinli,çukurca yazılarını görünce nevrim dönmüştü ben nereye geldim lan böyle dedim 34-35-06-07 plakalı araç arıyordu gözlerim oysa her yer 72 plaka idi birgün 35 plaka görünce sevinmiştim ne kadar gitmeden önce dağların arasında bir yere gideceğimi düşünsemde öyle olmadı tek iyi noktası bu oldu afyonu,denizliyi andırsada bu orayı sevmem için bir sebep değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

orda yaşayan değilde yaşamış idim tabelalarda izmir,istanbul,antalya değilde şırnak,hakkari,şemdinli,çukurca yazılarını görünce nevrim dönmüştü ben nereye geldim lan böyle dedim 34-35-06-07 plakalı araç arıyordu gözlerim oysa her yer 72 plaka idi birgün 35 plaka görünce sevinmiştim ne kadar gitmeden önce dağların arasında bir yere gideceğimi düşünsemde öyle olmadı tek iyi noktası bu oldu afyonu,denizliyi andırsada bu orayı sevmem için bir sebep değildi

olm ne anlatıyosun lan sen :S , yok mu bu şehirde yaşayan arkadaş biraz bahsetse ya terör olayları falan nasıl, güvenli mi değil mi ?
  • Batman iyi çocuk ama çevresi kötü Joker adlı arkadaşa dikkat et hocam

• Batmanda 7 8 yıl yaşamışımdır. Hatta yukardaki fotoğraftaki camide 3 yıl yazın kuran kursuna gittim;)

Hani d. Bakır şırnaka göre falan daha sakin sorunsuz bi yer. Büyük bir şehir de fena değil. Ama benim o kadar alrabam var orada yine de gitmiyorum senin ne işin var sıkılırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.