Şimdi Ara

Battfield 3 çalışmayı durdurdu hatasına kesin çözüm DENENMİŞTİR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
20.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arkadaşlar SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA LÜTFEN YAZSIN... GERİDE KALANLARI DA DÜŞÜNSÜN...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

SİSTEMİM;
    Intel® Core™2 Quad İşlemci
    6 GB RAM
    ENGTX560 DC/2DI/1GD5 ekran kartı (1gb, 256 bit, gddr5)(yeni aldım)
    500Watt powersuplay
    windows 7 64bit.
    overclok yok.

EKRAN KARTI DRİVER'I BU;
    Version 270.48 Copy Link
    Description nv27084_Vista64_Win7x64.zip
    ASUS VGA card display driver for Windows 7 or Windows Vista(64-Bit Edition)
    File Size 188,99 (MBytes) 2011.07.19 update

İLE

versiyon 280...
    15.10.2011 update
    ikisini de denedim OLMUYOR. LÜTFEN YARDIM.

• asus ekran kartı kullanıcısı olarak aynı sorun bende de vardı ve gamer osd programını kaldırınca düzeldi.
  • denemekte fayda var...

Allah senden razı olsun ya kardeş sorunumu çözdün....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandeep -- 26 Kasım 2011; 0:35:41 >
  • Dostlar SORUNU ÇÖZDÜM...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLÜYORUM AYNISINI YAPARSANIZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ...
    1. Oyunu tamamen kaldırdım. (ilk önce D ' de kurulu idi.) ve C'ye kurdum. (Kurarken oyunun kaydettiği dizin adındaki tm yazısını silerek kurdum)

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. BUNU DA YAPTIM. VE CRACK' LEDİM.
    3. (BUNLARI OKURKEN HOMURDANDIĞINIZI DUYUYOR GİBİYİM ÇÜNKÜ DEFALARCA AYNISINI YAPTIK. ARTIK PÜF NOKTASI;
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us SİTESİNDEN EKRAN KARTINIZIN EN SON DRİVERİNİ İNDİRİYORSUNUZ. VE KURUYORSUNUZ.
    4. İNDİRDİĞİNİZ KURULUM DOSYASINI MASA ÜZERİNDE TUTALIM ÇÜNKÜ DEVAMLI LAZIM OLACAK.
    5. BİlgİSAYARI KESİNLİKLE YENİDEN BAŞLATMIYORUZ. KURULUM BİTİNCE C DE PROGRAM FİLES TE KURULU BATTLEFİELD 3 KLASÖRÜNE GİRİYORUZ VE ORADAN OYUNU NORMAL OLARAK AÇIYORUZ. (KISAYOL OLUŞTURMAK YOK) VE OYUN AÇILDIIII. GEÇMİŞ OLSUN. AMA BİTMEDİ.
    6. SAATLERCE OYNADIK OYNADIK OYNADIK. ARTIK HATA GELMİYOR. SONRA BİLGİSAYARI KAPATTIK VE DAHA SONRA OYNAMAK İÇİN GERİ OYUNU AÇTIK. AMA TEKRAR HATA VERDİ. İ Ş T E;
    NE YAPACAĞIZ YANİ; ARKADAŞLAR HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA YANİ OYUNU HER OYNAMAK İÇİN BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA O MASA ÜZERİNDEKİ DRİVERİ YENİDEN KURACAĞIZ. VE SAATLERCE OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ. BUNUN TEK ÇÖZÜMÜ BU.
    PAROLAMIZ HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA NİVİDİA NIN DRİVERİNİ KURMAK. 2 DK. KURUYOR HİÇ SORUN DEĞİL İSTEDİĞİMİZ KADAR OYNAYABİLİYORUZ TA Kİ PC Yİ KAPATINCAYA KADAR... :) OLMAMA GİBİ ŞANSI YOK TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM. İYİ OYUNLARRR

• çok uzun yol arkadaşım bizim oyun orj. kürek olmaz driveri her seferinde kurmakta uzun yol inş. pratik bir yol olur
  • onaylanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

Merhaba arkadaşlar ben btf 3 ilk aldığım günden beri multiyi oynarken zırt pırt çalışmayı durdurdu hatası alıyordum bu hatayı çözmek için bir çok yöntem denedim efendim punkbst baştan silip yüklemekmiş onbard sesi iptal etmek veya batf3 klasoründeki tmyi silmek hiç bir yöntem işe yaramamıştı neyse yabancı bir forumda gördüğüm yöntemle bu sorunu hallettim

C:\WINDOWS\system32 de bulunan cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz ve şu satırları ekliyoruz bcdedit /set increaseuserva 2500 aynen şöylehttp://a1111.hizliresim.com/r/8/ds6w.png
    ve pcyi yeniden başlatıyoruz

arkadaş bu komuttan geri nasıl dönecez eskiden oyunu yine oynuyodum şimdi hiç oynayamıyorum hemen kapatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berbat_82

Dostlar SORUNU ÇÖZDÜM...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLÜYORUM AYNISINI YAPARSANIZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ...
    1. Oyunu tamamen kaldırdım. (ilk önce D ' de kurulu idi.) ve C'ye kurdum. (Kurarken oyunun kaydettiği dizin adındaki tm yazısını silerek kurdum)

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. BUNU DA YAPTIM. VE CRACK' LEDİM.
    3. (BUNLARI OKURKEN HOMURDANDIĞINIZI DUYUYOR GİBİYİM ÇÜNKÜ DEFALARCA AYNISINI YAPTIK. ARTIK PÜF NOKTASI;
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us SİTESİNDEN EKRAN KARTINIZIN EN SON DRİVERİNİ İNDİRİYORSUNUZ. VE KURUYORSUNUZ.
    4. İNDİRDİĞİNİZ KURULUM DOSYASINI MASA ÜZERİNDE TUTALIM ÇÜNKÜ DEVAMLI LAZIM OLACAK.
    5. BİlgİSAYARI KESİNLİKLE YENİDEN BAŞLATMIYORUZ. KURULUM BİTİNCE C DE PROGRAM FİLES TE KURULU BATTLEFİELD 3 KLASÖRÜNE GİRİYORUZ VE ORADAN OYUNU NORMAL OLARAK AÇIYORUZ. (KISAYOL OLUŞTURMAK YOK) VE OYUN AÇILDIIII. GEÇMİŞ OLSUN. AMA BİTMEDİ.
    6. SAATLERCE OYNADIK OYNADIK OYNADIK. ARTIK HATA GELMİYOR. SONRA BİLGİSAYARI KAPATTIK VE DAHA SONRA OYNAMAK İÇİN GERİ OYUNU AÇTIK. AMA TEKRAR HATA VERDİ. İ Ş T E;
    NE YAPACAĞIZ YANİ; ARKADAŞLAR HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA YANİ OYUNU HER OYNAMAK İÇİN BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA O MASA ÜZERİNDEKİ DRİVERİ YENİDEN KURACAĞIZ. VE SAATLERCE OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ. BUNUN TEK ÇÖZÜMÜ BU.
    PAROLAMIZ HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA NİVİDİA NIN DRİVERİNİ KURMAK. 2 DK. KURUYOR HİÇ SORUN DEĞİL İSTEDİĞİMİZ KADAR OYNAYABİLİYORUZ TA Kİ PC Yİ KAPATINCAYA KADAR... :) OLMAMA GİBİ ŞANSI YOK TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM. İYİ OYUNLARRR

sLm arkadaşLar bu anLattıkLarını harfiyen uyguLadım, hatta ekstradan 3-5 şey biLe yaptm yne oLmadı maLesef.. yani şöyLeki sistemim bu oyunu çok rahat açıyor, kasmadan takılmadan oynuyorum, ses probleminide cpu1 seçerek hallettim, ama en ufak bir donma bile yokken 5-10 dk oynadıktan sonra oyun takıLıyor :S ctrl + alt + del den çıkmak zorunda kalıyorm..

birsürü çözüm yoLu okudum ama hiç biri işe yaramadı, yokmu yardımcı olabilecek kmse aradan kaç ay zaman geçmiş.. Lütfen sistemin kaldırmıyor vs vs tarzı yorumlar yapmayın, bn Crysis 2 yide, Call of Duty Modern Warfare 3 ü de fuLL ÇözünürLükte oynadım, bu oyunudda yne full olmasada yüksek çözünürlükte oyynuyorm ve hiç takılmıyor sadece 5-10 dk sra oyun takılıyor :( en düşük çözünürLüktede açtm sorun devam ediyor.

Sistem özeLLikLerimi söyLiyeyim..
    Intel Core 2 Duo İşlemci T6500 (2.10 Ghz, ' MB L2 cache, 800 MHZ FSB)
    4 GB DDR2 RAM
    ATI MOBILITY RADEON HD4570 512 mb yerleşik, 1.791 MB DDR3 kullanılabilir grafik beLLeği (32 Bit)

sadece 32 Bit biraz oLayı bozuyor ama oyun donacak oLsa ztn en basından beri kasar, takıntısız oynuyorm belli yerlerde kendinden geçiyo

Yardımcı oLursanız Çok sevinirim, teşekkürLer..

• arkadaşlar arkadaşın dedği komutu cmd ye girdim benim sorunumda düzeldi.. Allah razı olsun kendisinden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnmn1

arkadaşlar arkadaşın dedği komutu cmd ye girdim benim sorunumda düzeldi.. Allah razı olsun kendisinden..

Teşekkürler sen sağol
  • quote:

quote:

arkadaşlar arkadaşın dedği komutu cmd ye girdim benim sorunumda düzeldi.. Allah razı olsun kendisinden..

Teşekkürler sen sağol

yaptım ama erişim izni yok diyor :/

multiplayera bağlanamıyorum. Campaign açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethegrn

quote:

quote:

Teşekkürler sen sağol

yaptım ama erişim izni yok diyor :/

multiplayera bağlanamıyorum. Campaign açılıyor

gardaş c windows klasörüne gir aramaya cmd yaz 1 tane şeey çıkar zaten sağ tıkla yönetici olarak başlat de bu kadar kolay

• bu değiştiriğimiz cmd muhabbeti ram ile alakalı sanıyorum bende 3 gb ram var önceden sorunsuz oynuyordum punkbuster felanda hikaye onuda unnistall yaptım diğer herşey kurulu ama halen hata veriyor ne yapacaz bu oyunu oynamak için anlamadım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Adam

Merhaba arkadaşlar ben btf 3 ilk aldığım günden beri multiyi oynarken zırt pırt çalışmayı durdurdu hatası alıyordum bu hatayı çözmek için bir çok yöntem denedim efendim punkbst baştan silip yüklemekmiş onbard sesi iptal etmek veya batf3 klasoründeki tmyi silmek hiç bir yöntem işe yaramamıştı neyse yabancı bir forumda gördüğüm yöntemle bu sorunu hallettim

C:\WINDOWS\system32 de bulunan cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz ve şu satırları ekliyoruz bcdedit /set increaseuserva 2500 aynen şöylehttp://a1111.hizliresim.com/r/8/ds6w.png

Hocam çoook teşekkürler yav ne yaptıysam olmadı. Akşamdan beridir oynayamadım. Allah senden razı olsun. Vallahi çok sağol hocam. Öyle multuyum ki şuan. Çok çok teşekkürler hocam Çok sağol hocam. Sende olmasan delirecektim az kalmıştı, ilaç gibi geldin hocam çok sağ ol

• quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Adam

Hocam çoook teşekkürler yav ne yaptıysam olmadı. Akşamdan beridir oynayamadım. Allah senden razı olsun. Vallahi çok sağol hocam. Öyle multuyum ki şuan. Çok çok teşekkürler hocam Çok sağol hocam. Sende olmasan delirecektim az kalmıştı, ilaç gibi geldin hocam çok sağ ol

Önemli değil sorununuzu düzelttiyseniz ne mutlu bana

• Rivendell, usta çok heyecanlısın sen ya . İnsanı da neşelendiriyorsun .
  • bcdedit/set IncreaseUserVa 3072 bu komutu nasıl iptal edecez nedense bf3 multiplayer ve bf4 singelplayer'a girdiğimde kasma sorunalr başaldı bu komutu kullandığımda iptali için ne yapmamız gerkekiyor

• EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Geri almak için:
    Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemi (tıklayın)
    "bcdedit /deletevalue increaseuserva" yazın (tırnak işaretleri olmadan) entere basın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Sh@D0W kullanıcısına yanıt
    sağolasın çavuş şu zamana kadar 2 kere format attım pc ye sorun yok yani artık teşekkür ettim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.