< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battım beyler nasıl düzlüğe çıkarımmmm :( :( (4. sayfa)
-
-
Adamın cebinde kalan 5 bin ile yatırım yapması gerektiğine inanan ve temettü öneren ekonomi cahili herif atar yapmış birde konu sahibine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Real Madrid - Atalanta (MS:2)
Hull City - Sheffield Wednesday (MS:1)
Oran : 11,25
20000 TL atıyorsun 225.000 TL alıyorsun ve düze çıkıyorsun.
Geçmiş olsun.
-
işte bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç 3-5 bin TL ile temettü yatırımı yap falan diyen salaklara kulak asma. Yok öyle bir yatırım modeli, o aptallar ellerinde ana paranın da temettü ile aldıkları paranın da kuşa döndüğünü anladığında çok geç olacak. Bas kuponu tuttur düze çık.
-
real yener hocam :(
acur city de yenilebilir :(
evet kızıyo bide ne yatırımı 5 bin ile
updullah
eşin çalışmıyor mu ev kadını mı 35 bin senin maaşınsa oda çalışıyosa
ekim 15 de 100 bin borç kapatma kredisi geliyor '' banka sicil affı'' yaz google a çıkanları oku
-
tek çalışıyom hocam ev hanımı. bu krediyi kredi puanı düşük olana verirler mi 850 puanım var şu an
senin zaten borcun var en az 6 ay geriye dönük aralıksız sgk kaydın varsa verirler
www.google.com100 bin tl bor� kapatma kredisi - Google'da Arahttps://www.google.com/search?sca_esv=8c5b23401a0c4f4e&sca_upv=1&q=100+bin+tl+bor%C3%A7+kapatma+kredisi&tbm=nws&source=lnms&fbs=AEQNm0CgMcZ11KbHg1uunEmuo39Lar3d3J3AG9BqLST8B8Q021amuJezLaeXXJZAYbBYk_SuUiISW_6zO2CRBc4T_vSKRLgjng_vhHI9v57oqLF2Xt2fc0YCC8fGF-unBNpg1aRBCTVwtfVvgc0VUCEv55lzMeg_5Gl3n-vS8LUiLSzbztbzqL1ZPU59_HqBnBuTveYV56yERkkB_o4S1xMK6r4u9nnWXg&sa=X&ved=2ahUKEwif3cOI6vSHAxU1QvEDHTVJE7kQ0pQJegQIDRAB&biw=1366&bih=657&dpr=1
-
eğer öyleyse çok iyi hocam aralıksız 3 yıl var inşallah verirler
tersini oynasam ki ve biliyordum gelmişti borç falan kalmıyodu hahaha :d:d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 14 Ağustos 2024; 23:56:11 >
updullah
maç önerin bari beyler
Rapid Wien - Trabzonspor (MS 1 ve 4,5 Alt/ 2.22)
Başakşehir - FC Iberia (MS 1 ve 4.5 Alt / 1.54)
Legia Varşova - Brondby (4-5 Gol / 3.28)
Toplam Oran : 11,21
Hayırlı olsun, güle güle harca
-
tersine oynayayım hocam :d
updullah
dün de aynısını dediydin evi sattım şimdi şarapçılarla birlikte sokakta yatıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X