Sen görmediğin için bilmezsin tabi ben direkt çevremde çok şahit oldum. Bankaya rahat 100 bin takan vardı 20 sene önce hiçbir şekilde de alamadılar. İcra bile hafifledi artık adamın malını öyle kafalarına göre alamıyorlar. Hele şirketler var ya bankalara bir paralar takıp iflas veriyorlar aklın hayalin şaşar. Türkiyede kaç banka kapandı bunlardan dolayı git araştır. Ekonomi bilmeyen adamlar beni saçma sapan konuşmakla itham ediyor gülüyorum valla. |
Battım beyler nasıl düzlüğe çıkarımmmm :( :( (3. sayfa)
-
-
2 ay sonra ekim 15 te banka sicil affı ve 100 bin tl lik borç kapama kredisi geliyor onu takip et işine yarar bence
ayrıca ne iş yapıyosun bilmiyorum zamanın var mı ek iş yapıcaksın buna mecbursun bu boku sen yedin sen temizlicen
çekeceksin kaçış yok öyle bir zoruna gidecek ki bi daha yapmayasın
ondan sonra göriyim seni bakalım gizli gizli kendini yoktan yere 200 bin tl borçlandırabiliyomusun
-
bak ya hala insanalrı yanıltmaya çalışıyosun
utan
bilmeyende yazdıklarını okuyup gaza gelip kredi-kredi kartı ne varsa patlatacak senin bi yakınının başına gelirse görürüm seni
gülme komşuna gelir başına o senin dediğin gibi olsa herkes bankanın parasını yer ödemez banka bunun önlemini alıyor
2009 yılına kadar dediğin kısmen oluyodu sonra bankalar uyandı önlem aldı
asgari ücretli çalışan her bankaya gidip kredi alıyodu maaş bordrosunu göstererek 1 bankanın diğer bankadan haberi olmuyodu falan filan her neyse
bankaların alacağı hiç kimsede kalmaz en son varlık yönetim şirketine gidiyor onlarda her türlü alıyo
zaten üstüne kayıtlı hiçbir şeyi olmayan sgklı çalışmayana yüksek limit verilmiyo ki sen neyin davasını yapıyosun
-
kredi puanı düşük olana veriyolar mı bunu hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:35 bin lira maaşın varsa 25 bin liralık yaşayacaksın. Konu sahibi 35 bin lira maaşlık bile yaşayamadığı için bu kadar borca girmiş zaten...
Millet ay sonunu getiremediği için kredi kartına yükleniyor, sen uzun vadeli yatırım yap diyorsun. Para kısa vadeli bile hesapta kalmıyorken, mantıklı mı sence söylediğin?
Hatta konuya yazmışken hazır, şöyle bir tavsiyede bulunayım konu sahibine(!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Ağustos 2024; 20:48:52 >
-
35k buralarda kiminin 1 akşam yemeği parası kiminin 2 günlük harcadığı para kiminin 3 günde mekanlarda ezdiği para. 17k alan yok buralarda
eksi hesapları ve şahıs borçları beklet,kalanları da küçükten büyüğe doğru kapat,6 aya düzlüğe çıkarsın.faiz indirimi olursa kredi çekip borçları kapatırsın,faiz yüksekken başka kredi çekme.
-
pilot musun hocam
-
Değilim ama gta’daki inşaat patlatma görevini tekte geçebiliyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eksi hesapların faizi çok yüksek yaw hocam :( teşekkür ederim bu yöntemi denicem
Alamazlar işte neyle alacaklar adam geçirmiş parayı kendi hesabına oradan kardeşine eşine dostuna çekiyor kendi kredi kartı hayatı bitiyor ama bankanın daha o parayı alma şansı yok. İstediği varlık yönetimine versin. Şu an en dandik kredi kartı 100 bin limit geliyor 5 bankadan alıp patlatsan hiçbir şey yapamazlar. Bizzat yakınım bu durumda adam rahat rahat yaşıyor.
-
Teb 46.500 eksi bakiye
Kredi kartı 55.000 borç aylık 11.000
Yapıkredi eksi bakiye 56.500
Kredi kartı 36.000 aylık 12.200 3 ayı kaldı
Enpara kredi kartı 85.000
Kredi 41.000
Ziraat kredi kartı 7.000
Garanti 35.000 eksi bakiye
Kredi kartı 120.000
Yeni Diş Kliniği açtık. Aylık ciro 160.000 bandında. Kira çalışan vergiler yemek vs para kalmıyor.
Ev kira ekim ayında 15.000 olur.
Kardeşime 143 gram altın borcum var.
Babama da 400.000 tl nakit.
Aylık kazancım şuanda 0 çünkü para kalmıyor.
Başka sorunlarla birlikte kafama sıkmama az kaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kolay.. Tüm parayı asgarilere yatırıp ordan çekmeye devam edeceksin. Toplam asgarin 30 k falan zaten. Eksik çıkarsa az borçlulardan nakit çekersin.
-
daha beter beyaz bayrağı çek diyosun
updullah
yazdım ya hocam, kumardan.
Artık oynamazsın değil mi, inşallah aklın başına gelmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerizekalıyım ki çok az kalmıştı borçlarımı kapatmama
tekrar oynadım daha beter battım
bu bir bağımlılık durduramadım kendimi
aptalın en önde gideniyim
Tabi birde bu işin günah boyutu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X