Şimdi Ara

Battle Bard LVL 90 (Oynayana bard bile güzel!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Party ile bardın neler yapabileceğini görmek lazım öyle yan build olarak görememek pasif defansif char dememek lazım. :) Verildi mi bilemiyorum ancak başarılı bir video.

GuardiaSRO
    Battle Bard LVL 90
    Fully Farmed Battle Bard lvl 90 in Fortress War.
    http://www.youtube.com/watch?v=aiyilcCsnz4

• Hop 1 dk
    yakaladım burda zoom hack var
    normal şartlarda bu kadar uzaklık yapılamaz
    Ah ulan legitler alayınız botersınız

alayı kendinden düşük level bu adamın,
    Hepsine arkadan vuruyor
    normal pvp anlayışına ters ( ilk 1 dk yı izledim o açıdan konuşuyorum devamı kota israfi )
  • Savaşta herşey mübahtır.Düşükse lvl ı girmesin FTW dimi? yada bu konuda adam ne yapsın "Aaa bu düşük lvl yazık" desin istersen. hehe
  • verildi kale savasında orda bard buffları ve clrcbuffları war seri attack yapıyor adamda pot yok hep recory ve vigor
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Hop 1 dk
    yakaladım burda zoom hack var
    normal şartlarda bu kadar uzaklık yapılamaz
    Ah ulan legitler alayınız botersınız

alayı kendinden düşük level bu adamın,
    Hepsine arkadan vuruyor
    normal pvp anlayışına ters ( ilk 1 dk yı izledim o açıdan konuşuyorum devamı kota israfi )

Ekran çözübürlüğünü 1920* 1200 yaparsan videodaki gibi oluyo yani zoom hack falan yok.

• Çok iyi iş cıkarmıs adam.
    bard build kasan görmedim su ana kadar xD
    anca yan build bard acarız biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelorumcek

Party ile bardın neler yapabileceğini görmek lazım öyle yan build olarak görememek pasif defansif char dememek lazım. :) Verildi mi bilemiyorum ancak başarılı bir video.

GuardiaSRO
    Battle Bard LVL 90
    Fully Farmed Battle Bard lvl 90 in Fortress War.
    http://www.youtube.com/watch?v=aiyilcCsnz4

daha konunun baslıgı battle bardın pasif oldugunu vurguluyor "bile" ile.
    battle bard sandıgınız gibi bir build degil çift bard oldugu zaman wizarddan kat kat hızlı kasan bir build, hemde tek basına yan builde ihtiyac duymadan.

• "Savaşta herşey mübahtır.Düşükse lvl ı girmesin FTW dimi? yada bu konuda adam ne yapsın "Aaa bu düşük lvl yazık" desin istersen. hehe"
    İyide sen burda charın gücünü kanıtlamaçalışıyosun charını çok seri kendinden düşükleri keser diyemi kanıtlamaya çalışıyosun
  • EET YA NOLUO BARD "BILE" DEMIS SENIN CAHILLIGIN YUZUNDEN NE HALE GETIRDIN CLASSI ALLAH KAHRETSIN YA YUKARIDA DA BIRININ DEDIGI GIBI ANCA SIZ YAN CLASS ACIN ONDAN SONRA OYUN BERBAT FALAN DIYE KONU ACIN SINIRDEN OLUCEM YA SIZ ILK ONCE SROYU OGRENIN SONRA OYNAYIN ALLAHIM OYUNDA ELIT PLAYER DIYE BI SE KALMADI HA BU ARADA closek her kimsen sni cok takdir ediyorum ya :S bi wizzy_wizard bi sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

EET YA NOLUO BARD "BILE" DEMIS SENIN CAHILLIGIN YUZUNDEN NE HALE GETIRDIN CLASSI ALLAH KAHRETSIN YA YUKARIDA DA BIRININ DEDIGI GIBI ANCA SIZ YAN CLASS ACIN ONDAN SONRA OYUN BERBAT FALAN DIYE KONU ACIN SINIRDEN OLUCEM YA SIZ ILK ONCE SROYU OGRENIN SONRA OYNAYIN ALLAHIM OYUNDA ELIT PLAYER DIYE BI SE KALMADI HA BU ARADA closek her kimsen sni cok takdir ediyorum ya :S bi wizzy_wizard bi sen :D

Sagolasın kardesim bende seni cok takdir ettim :)) bütün buildleri ogrenmek lazım yan build diye bişe yoktur senin de dedigin gibi hepsinin farklı bi avantajı var. silkroadı cok uzun zamandır oynamama ragmen hala yeni ozellikler ogreniyorum karakter build ve skill acısından cok guzel bir oyun. karakter yapılandırma bolumunde elimden geldigince duyulmamıs buildleri tanıtmaya calısıyorum ama dedigin gibi oyuncuların cogu bi warrior rogue wizard ogrenmiş gidiyor geri kalan buildlere bakmıyor bile. cok kişi soyle dedi. vayy warlock da ne super buildmiş, daggerda ne özellikler varmış, axe de supermiş, int bower da harika, bardı hiç boyle dusunmemiştim, cleric de attack yapabilir miydi? hep boyle cevaplar alıyorum olsun bunlar da gelişme bize düşen gorev her buildin ayrı ayrı ne kadar guzel oldugunu gostermek.

• Kendi bard konumda videonun aynısı mevcut. Biraz araştır, video yoksa paylaş.

http://forum.donanimhaber.com/m_30630656/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Ağustos 2009; 15:57:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.