Şimdi Ara

Battle.net Account Locked diablo3 hesap kilitlendi [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bügun sabah hesap kilitlendi battle.net email ve adı soyadı dogru denedım hata veriyor yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgerkral -- 29 Kasım 2012; 0:58:40 >

• geçen de ilk ekrana authenticator şifresini giriyorum giriyorum olmuyor şifreyi girdikten sonra onu girmem gerektiğini unutmuşum öyle bir şey olmasın. yaptınmı birşeyler durduk yere mi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burgerkral

bügun sabah hesap kilitlendi battle.net email ve adı soyadı dogru denedım hata veriyor yardım edin.

Banada oldu change password yap mailine bi link gelicek ordan dvm et gizli sorunun cevabını yaz değiştir şifreni. Ben bu şekilde girmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

Orijinalden alıntı: Burgerkral

bügun sabah hesap kilitlendi battle.net email ve adı soyadı dogru denedım hata veriyor yardım edin.

Banada oldu change password yap mailine bi link gelicek ordan dvm et gizli sorunun cevabını yaz değiştir şifreni. Ben bu şekilde girmiştim.

Alıntıları Göster
    bu nedir
    You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgerkral -- 27 Kasım 2012; 23:56:24 >

• çok fazla başarısız deneme yapmışsın. Tekrar şifre sıfırlamak için Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.