Şimdi Ara

Battle.net Alpha'dan Beta Sürüme Geçti. Ayrıntılar SS'li. ( Artık canlı yayın yapılabilir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battle.net yeni güncellemesini çıkartmak üzere, bu sürümde voice chat dahil, bir tuşla facebook ile istediğimiz oyunun görüntüsünü istersen yayını paylaşabileceğiz.

Alpha sürümünü kullanan arkadaşlarınız ile voice chat başlatıp konuşabiliyorduk ve grup chat kurabiliyorduk. Şimdi ise Beta sürüme geçmiş durumda, herkese değil sanırım belli başlı kişilere dağıtıldı alpha sürümü. Beta herkese açık olabilir bu konuda bir fikrim yok, gelen yenilikleri ss ile paylaşmak istedim.

Battle.net Alpha'dan Beta Sürüme Geçti. Ayrıntılar SS'li. ( Artık canlı yayın yapılabilir )

Not: Çok da iyi değil şuan, 720p çözünürlükte kayıt yapıyor ve değiştirilemiyor. Overwatch oyununda test ettim, facebook'a sadece sizin göreceğiniz şekilde canlı yayın yapabiliyor.
    Not2: Ping uçuyor 1,5mbit upload hızı ile test ettim çok daha yüksek gerekli bu iş için. Oyunda hareket dahi çok zor yayın yaparken :). Yani normal bir kullanıcı interneti ile facebook üzerinden canlı yayın çok zor arkadaşlar. Ancak yine de güzel bir uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 5 Ağustos 2016; 11:53:36 >

• Bir alfa erkeği olduğum için battle.net sürümünü alpha yaptım.

Kadınlarım zincir takar.
  • Sanırsam overwatch beta kullananlara ve sayılı kişilere gelmiş alpha sürümü, yanlışlık olmasın. Bilgilendireyim dedim, herkeste olmuyormuş. Voice Chat olan bir battle.net geleceğini haber etmiş olayım.
  • Ben de alfa erkeği olmama rağmen yüklememiştim zaten. Halka ineyim dedim, yuvarlandım.
  • Battle.net beta sürüme geçti. Güncellenmiştir.
  • Bir alfa erkeği olarak güncellendiğini onaylıyorum.
  •  Battle.net Alpha'dan Beta Sürüme Geçti. Ayrıntılar SS'li. ( Artık canlı yayın yapılabilir )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.