Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Battle.Net Shop (Wow Gold - GameTime - Oyunlar ) .
-
Güvenilir ve hızlı bir satıcı. Kendisine teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 adet shadowlands base edition 1 adet 60 gün oyun süresi aldım hızlı dönüş yaptı. ürünleri de kod olarak gönderdi bir sıkıntı yaşamadım teşekkürler
-
2 aylık gametime sorunsuz bir şekilde aldım çok hızlı dönüş sağlandı. Teşekkür ediyorum
-
2 aylık game time sorunsuz 3-4 dakika içinde aldım teşekkürler
-
2 aylık game time aldım sorunsuz hızlı şekilde teslim etti çok teşekkürler
-
hızlı ve sorunsuz teslimat
-
Draenor 1m gold aldım hızlı ve sıkıntısız teslimat
-
Kendilerinden Diablo 2 Resurrected aldım sorunsuz bir şekilde.
-
Kendisinden kazzak serverinde gold aldım, sorunsuz ve hızlı kesinlikle tavsiye ederim.
-
2m gold alımı yaptım kendisinden. Teslimat hızlıydı.
-
2 aylık game time aldım kendisinden geç bir saat olmasına rağmen hızlı ve kolaydı tavsiye ederim.
-
güvenilir satıcı anında aldım kodu sağolsun yardımcı oldu :)
-
Hızlı temiz. Teşekkürler.
-
hızlı cevap, hızlı teslimat.
-
2 Aylık game time sorunsuz teslim aldım. Mesaj atmam, havale, kodu alıp aktif etmem herhalde 4-5 dakika sürdü toplamda. Hızlı ve güvenilir.
-
Önce havale sonra teslim şeklinde 2 aylık game time aldım, tamamen sorunsuz ve süper bir arkadaş. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
2 aylık game time satın aldım 1 dkdan az sürede hallettik güvenilir ve hızlı satıcı teşekkürler
-
2 aylık game time, çok hızlı sorunsuz alışveriş. Forum üzerinden yapıldı.
-
yaklaşık 5 dakika önce 2 aylık game time aldım kendisinden iletişime geçer geçmez kodu gönderdi çok hızlı ve güvenilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X