Şimdi Ara

Battle of Immortals Revolution (50x)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlıyacağınız gibi BOI' nin private serverı.Bir süredir arkadaşlarla oynuyoruz yeni guild kurduk biraz oyuncu toplasak fena olmaz diye düşündük o yüzden açıyorum bu konuyu.Oyuna gelecek olursa yardım edebildiğim kadar ederim oyun hakkında aşırı olmasada bilgim var gelenlere pet/item/level konularında yardımcı olabilirim.

Ayrıca bu serverı en güzel boi serverlarında biri yapan özelliğide hergün 15k zen vermesi.

Serverın sitesi: boi.shijiegames.com

Guilde gelmek isterseniz bana pm atabilirsiniz nick ErzaScarlet oyunda yoksam yada cevap vermezsem (geceleri grind botu var ona bırakıyorum) burdanda mesaj atabilirsiniz.

Oyuna giriş:

1.Üyeliği falan açtınız oyuna nasıl giricem diyorsanız önce burdan oyunu indiriceksiniz:

http://boi.perfectworld.com/download/

2.İndirip patch attıktan sonrada oyunun kurulu olduğu klasöre girip bin klasörüne giriceksiniz

Örneğin: "C:\Perfect World Entertainment\Battle of the Immortals\Bin"

3.Girdikten sonra "ServerList.ini" dosyasını açıp en alta yapıştırıp kaydedin:

"node server normal Evolution boiauth.shijiegames.com 30002 23 1"

4.Yine bin klasöründeki Game.exe den oyunu açabilirsiniz sonra serverlardan Revolution ı seçin giriş yapın ve oyundasınız

"Peki bu bot olayı nedir?" derseniz diye onuda anlatayım:

İndirme linki:http://mq2emu.com/download.php?id=170&sid=b7f49cf8f7634ef24bd3dea740350ffe

İndirdikten sonra herhangi bir klasöre çıkartıp "BOIGB.exe" dosyasını çalıştırıp biraz bekliyoruz bir uyarı gelecek donatorlar sınırsız kullanbilir benzeri bir yazı bu uyarıya tıklamadan resimde olduğu gibi botun simgesini çift tık yapıyoruz ve sınırsız olarak kullanabiliyoruz. (Rastgele buldum bunuda )

Birkaç SS:
    O arkadaki benim LittleTiger da Sacred Beastlerden biri yani bulması en zor ve en güçlü petlerden biri serverda pek yok iyi para verdim buna Yanımdakinide tanımıyorum denk geldi çekeyim dedim hem Cerberus u falan görürsünüz oynayasınız gelir Adamın petide Latamantis pek güzel bir pet değil çünkü vit. peti

Buda realm2 den bir kare ve benim üstümdeki pet Athena buda en sağlam petlerden Sacred Beastlar kadar olmasada Resimden pek bişi anlaşılmıyorda o adamların bindikleri ejder vb. binekleri bulmak kolay bu arada

Eğer bayağı gelen olursa yeni bilgilerde eklemeye çalışırım oyuna gelirseniz dediğim gibi PM atın genellikle oyundayım.

NOT: Eğer oyunu Launcher dan açarsanız 3. adımı tekrarlamanız gerekebilir.

Oyun hakkında pek bilgi vermedim çünkü internetten biraz bakıp bulabilirsiniz ayrıca alışmasıda kolay başta anlamayıp biraz sıkılabilirsiniz o kadar ben elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

• Oyunun sitesi kapalı , üyelik alamıyorum ? Oyun da kapalımı ?
  • Oyun şuan açık gece oyunda kapalıydı siteyide bekliyoruz hala gmlere sormayı deniycem,açılırsa yazarım burdan büyük ihtimal bugün gelir site

Edit:Forumda adminlerle konuştum serverın asıl sahibi şuan uyuyormuş site gece crash falan yemiş sanırım ya akşama yada bi kaç saate açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 3 Ağustos 2012; 19:12:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.