Şimdi Ara

Battle priest +8 ms +7 hb secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 71 lvl yuzde 80 battle priestim var insallah 1 2 gune 72yim ve 72 olduktan sonra bir sure cz yapacagim Charim ronarkta Ronarkta +8 ms 9 10 gb +7 hb ise 20 25 gb Arada ucurum var ama oyunda bazi danistigim kisiler hb cok iyi damage verir diyorlar ve kafam karisiyor Bazilari da hb sadece sekil +8 ms al hem takilarini yap diyorlar
    +8 ms alip taki yapicagim ama +7 hb olayi da kafami karistiriyor Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda

• 8 ms + takı
  • bendece +8 ms al geri kalan paraylada takılarını yap
  • +7 hbnin ms8 den iyi bir silah olduğunu öncelikle söylemek lazım

ama damage aralarında 300 400 kadar bir fark görmeyeceksin bu da kesin.

10gbye ms 8 ini alıp geri kalan 15 gb ye de yoksa bir ske belt , yoksa foverin , yoksa üstüne biraz daha katabilirsen bir in alırsan senin için daha yararlı olabilir.

takılarını da söylersen ona göre yorum yapmak daha kolay olur sunu deiştir bu kalsın diyebiliriz
  • 20 25 Gb sadece silaha ayırdığın para ise +7 hb ama başka harcamalar içinde kullanıcaksan hb fazla lüks gelir . Ms 8 + takı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrDraius

bendece +8 ms al geri kalan paraylada takılarını yap

evet
  • Msler daha seri. Ark. dediklerine takılıyorum. +8 Ms
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +8 Ms + +1 veya +2 saglam unique takilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

Msler daha seri. Ark. dediklerine takılıyorum. +8 Ms

İkisininde atack speedi slow değil mi
  • MS daha iyi bi arkadaş deneyip göstermişti
  • +8 ms ye diyen arklara katılıorum eger priestte combo biliosan +8 ms ucurur seni kardes
  • ms kesinlikle bu arada master açık dimihb neden pahalı biliyormusun?masterli mastersiz fark etmeden
    warior priest ayırt etmeden kullanılan bir itemde ondandirek ms ni kap takıları al gogogo cz
  • Evet master acik O zaman +8 ms alip takilarimi takip czye gideyim[:)
    Bir de yari int yari str yapmayi dusunuyorum chari +8 fp giymek icin?Nasil olur?
  • iğrenç olur öyle bir priest tibi bile yok aradan çıkmaların uydurması kesinlikle öyle birşey yapma sakın sakın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

iğrenç olur öyle bir priest tibi bile yok aradan çıkmaların uydurması kesinlikle öyle birşey yapma sakın sakın sakın

hayatında kaç defa +72 priest ile oynadın da bu kadar kesin karar verebiliyorsun ?

Bir defa 72 + olan priest en az fp8 set giyer tutupta fabric giyersen gelen geçen +1k vurur hele sağlam rogue fazlaysa cz de kim vurduya gidersin adam alamadan. Ardream le karıştırmayın cz yi !

Priest fp 8 set giyerse hem def. i yüksek olur hem healt ı 5k+ olur hemde ap azalmaz (158 int verdikten sonra yineden 255 str yapabilirsin) ama kendi ihtiyacına göre dağıtabilirsin stat puanlarını illaki str fullemene gerek olmayabilir biraz hp yede basabilirsin. yada iron neck iron belt varsa full str basarsın hp ve def. ihtiyacını iron set karşılar. ama 2 set fp bulundurursan (hp ve str) çok daha yararlı olur bana göre. yada 3 str 2 hp veya 2 str 3 hp gibi kullanabilirsin.

• Uniqlerin saglamsa iron setin fln warsa :) al hb yi avantajı cok fazla ama param yok diosan Ms de gzl

FP ci olursan def olur ama 71 lvl de hem MShem FP giyemessin demedi deme

72 lvl de HB daha uygun atagın iki şekildede cok olmas (FP ci olup ms yada hb takarsanda)

ki sana ornek priest=

+7 hb ve +8 ms de denedik
    Glass belt
    we dual
    wp+1
    dual rol

defance 650 civarı defance
    5 k mana
    5,3 hp
    1.8 civarı ap :)

battle olursan takılarım iyi param cok diosan HB derim misal:
    dual roc/rol
    iron neck
    iron belt
    hb +7
    we/pe fln yuzuk vekupeleri + lı takabilrsen akarsın(Battle olsa dahi)
    Paper DD ve paper spear da bulman lasım
  • Ms+8'in skill damageler ve r damagelerin sekmemesi açısından hb+7'den daha iyi olduğunu bir arkadaş deneyerek göstermişti.Ama bir priest için mana da önemlidir bunu da dikkate alarak seçimini yap derim.

Ms alıp kalan parayla alacağın uniquelerle o manayı elde edebileceğini sanmıyorum.
  • benim +6 hb var carnacta birisi +8 ms ve üstüne 5 gb para verdi o kadar çok ısrar etti ki satmadım hatta forumada yazmıştım.. çok ısrar edince kesin altında bişey vardır dedim satmadım şuan +6 hb var mutluyum işime yarıyor fakat +7 arayışları içerisindeyim...ap olmasın hiç bişeyi olmasın ben sadece şeklini seviyorum galiba :) hb hb hb :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 28 Temmuz 2008; 12:45:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommy_b

benim +6 hb var carnacta birisi +8 ms ve üstüne 5 gb para verdi o kadar çok ısrar etti ki satmadım hatta forumada yazmıştım.. çok ısrar edince kesin altında bişey vardır dedim satmadım şuan +6 hb var mutluyum işime yarıyor fakat +7 arayışları içerisindeyim...ap olmasın hiç bişeyi olmasın ben sadece şeklini seviyorum galiba :) hb hb hb :)

+1 foreverHB GÖRÜNÜŞÜ YETER
  • şahsi fikrim +7 HeLL Breaker dan yana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.