Şimdi Ara

battle priest için en ii silah?(master öncesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en iyi ne demek??? kaç tane en iyiy olur?? en iyi hell breaker daha iyisi yokki neden herkes farklı bişi yazıo large breaker ms falan filan nedir yane en iyi bp silahı hell breaker
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

Hell Breakeri de unutmayalım...
    Bi de çift ele de impact iyi olabilir.

bp dio
  • Hell Breaker var +1 131 attack power
    Iron Impact var +1 130 attack power
    Large Hacker var attack ı hatırlamıyorum
    Large Breaker var genelde rare oluyo +5 120 attack power var
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarokyar

Hell Breaker var +1 131 attack power
    Iron Impact var +1 130 attack power
    Large Hacker var attack ı hatırlamıyorum
    Large Breaker var genelde rare oluyo +5 120 attack power var

lb +6 120 atack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogue_man_forever -- 6 Mayıs 2006; 14:37:36 >
  • beyler herkes bi dolu silah onermis ama 1 kişi dısında kimse large hacker i önermemiş
    lh de ck saglam bi itemdr gayette iyi vurur ama tabiki para onemli deil diosan
    master oncesi :: hell breaker veya iron impact
    master sonrası :: yukardaki itemlerde olur ama en ii ms +8 veya daha yksek +
  • LARGE BREAKER MERCHANTLARDA BULABİLİRSİN AMA BENCE EN İYİ SİLAH RAKİPSİZ TOTOMİC CLUB +8 MASTER SONRASIDA KİMSEDE CLUB DEFANS YOK ÇÜNKÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

ya arkadaşlar bu large braker npc lerde satılıyor mu
    satılmıyor parayla alıcaksın yada düşüreceksin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rang3r

LARGE BREAKER MERCHANTLARDA BULABİLİRSİN AMA BENCE EN İYİ SİLAH RAKİPSİZ TOTOMİC CLUB +8 MASTER SONRASIDA KİMSEDE CLUB DEFANS YOK ÇÜNKÜ

evet güzel bi ayrıntı. dagger, spear, sword defans kullanılır hep. club bu yüzden iyi gidebilir
  • large breaker np celerde satılmıo . stone golemden düşer +6 veya +4 rare i ayrıca +1 uprage de düşer şu anda +5 large var elimde.Eğer cz ye giticekseniz battle olmayın . Ben inttim str oldum pişmanım mana hemen bitio.Zaten harpy ve apos yaptığın için attacka gerek yok.Ama 62 de olursan cz nin ... korsun.
  • bende large breaker war +5 cok super kullanılıo
    en azından sımdılık ıı ms aldım ama hec atak wermedı su anda kasamda duruo +3 olarak
    arenada adm ms le bana 800 wurdu bana bıras az gıbı geldı bu 800 master skıllıyleydı sısık fln
    ama ben ona lv 52 de 400 wurdum o yusden garıbıme gıttı
  • şu anda int oldum +6 sheller ii durdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: snakli

Çift ele impact nasıl oluyo ???
    Hadi oldu diyelim . Priest te çift el atak vermes yani sağ elindeki impact atak verir sol elini taksada cıkarsada ap aynı kalır...

niye hortlattın konuyu ? 2006 senesinin konsu taaaa. numan bile str set mi hp set mi giyiyim diye sormuş
  • Hell Breaker > Iron Impact > Totamic Club > Large Hacker > Large Breaker

NOT : Lamerin teki 2006 yılındaki konuyu up lamış bende cvp yazdım yanlışlıkla idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 8 Mayıs 2008; 1:35:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinalK

Mirage Sword bi warrior silahıdır Battlepriestin en iyi silahı iron ımpacttir üstüne bişey yoktur masterdan öncede sonrada

nasıl bir warrior silahıysa artık ms ilk olarak bp silahıdır hocam warriorun kullanma sebebini aslında sölememe bile gerek olcaanı sanmıyorum ama yinede söliyim very slow olan raptordan daha seri vurmasıdır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.