Şimdi Ara

Battlefield 1 CANLI YAYIN | Sina Çölü | Osmanlı vs İngiltere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk maçı İngilizler, ikinci maçı da kıl payı Osmanlı kazandı.

Atmosfer şahane yalnız, bu adamların cidden doğuştan yeteneği var bu işe, müthiş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 17 Ağustos 2016; 11:05:48 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. 31 ağustos a kadar bekleyeceğiz oyunu deneyimlemek için , 14 gün var daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 17 Ağustos 2016; 11:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

kim kazandı izleyemedim dün akşam

İlk maçı İngiliz tarafı kazandı. İkinci maç ilginç bir şekilde berabera bitti :) Üçüncü maçı 1 ticket farkla Osmanlı tarafı kazandı. Normalde etkinlik 3 maçta bitiyordu ama oyuncular 1 maç daha oynamak istedi, dördüncü maçı da Osmanlı tarafı kazandı farklı şekilde.

İlk defa bir Conquest maçının berabere bittiğini gördüm, canlı yayında olması da ilginç oldu. :) Gerçi değişen ticket sistemiyle* beraberlik mümkün sanırım. Tabi bir de süre faktörü var. 15 dakika süre vardı maçlarda. Bu beta diye mi böyle yoksa tam sürümde de mi böye olacak bilmiyorum.

*Yeni sistemde ticket geri doğru düşmüyor, 0'dan başlayıp artıyor. Daha önceki oyunlarda ticket puanı adam öldürünce de düşüyordu, artık sadece elde tutulan bayrağı göre artıyor.

Berabere biten maçın son 1 dakikasını 00:49:20'den itibaren izleyebilirsiniz.
    https://www.twitch.tv/battlefield/v/83982838

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

kim kazandı izleyemedim dün akşam

İlk maçı İngiliz tarafı kazandı. İkinci maç ilginç bir şekilde berabera bitti :) Üçüncü maçı 1 ticket farkla Osmanlı tarafı kazandı. Normalde etkinlik 3 maçta bitiyordu ama oyuncular 1 maç daha oynamak istedi, dördüncü maçı da Osmanlı tarafı kazandı farklı şekilde.

İlk defa bir Conquest maçının berabere bittiğini gördüm, canlı yayında olması da ilginç oldu. :) Gerçi değişen ticket sistemiyle* beraberlik mümkün sanırım. Tabi bir de süre faktörü var. 15 dakika süre vardı maçlarda. Bu beta diye mi böyle yoksa tam sürümde de mi böye olacak bilmiyorum.

*Yeni sistemde ticket geri doğru düşmüyor, 0'dan başlayıp artıyor. Daha önceki oyunlarda ticket puanı adam öldürünce de düşüyordu, artık sadece elde tutulan bayrağı göre artıyor.

Berabere biten maçın son 1 dakikasını 00:49:20'den itibaren izleyebilirsiniz.
    https://www.twitch.tv/battlefield/v/83982838

teşekkürler hocam eve gidince izleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.