Şimdi Ara

Battlefield 1 Dahil Her Oyunda 60 Fps Kilidi [Çözüm Aranıyor] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Yeni hastalık belirtisi...Oyunları pencere modunda oynayınca fps limiti kalkıyor.

sorun tamamen driver kaynaklı maalesef.. bendede aynısı vardı 1060 da iken.. ama ben 144 seçiyordum genelde oyunlarda sorun olmuyordu. şimdi 6700k+ rx480 mevcut böyle bir problemim yok. fakat bendede 144 seçince masaüstünde e. kartı bellekleri son hızda çalışıyor. Gerçekten firmalar bazı konularda sapıtıyorlar. şöyle bir şey deniyebilirsiniz. 144 hz monitörü 60 hz'e alın bakalım tekrardan aynısı olacakmı. merak ettim doğrusu

Hemen denedim.144hz monitörü 60hz'e aldım.Yine 60fps'ye sabitliyor.Windows'taki Xbox programını tamamen sildim.Heryerde xbox programı sebep oluyor yazmışlar.Ama alakası yok demek ki.Asıl önemli olan bu sorunu nasıl aşacağız?Online oyunlarda akıcılık bakımından fps çok farkediyor.Resmen takılıyor diyebilirm 60fps'de.16-17ms gecikme süresi çok yüksek.Son olarak 3D vision kurmayın denmiş ama işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Nisan 2017; 0:34:39 >

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Kimse cevap yazmamis. Sorunu cozebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.