Şimdi Ara

Battlefield 1 in optimizasyonu düzelirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan Gt840m i5 4210u 8 gb ram ile Battlefield 1 de en düşük çözünürlük lowda 30 40 50 60 gibi değişken ama akıcı bir şekilde oynuyorum. Oyun full çıktığında optimizasyon dahada düzelirmi yoksa boyut artacağı için kasarmı? Ona göre almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fps dalgalanmaları 8gb ram ile oynayanlarda daha fazla oda muhtemelen memory leak denilen mevzu..şu battlefiled forumlarinda çokfazla kişi bu mevzudan şikayetçi.O duzelse bile sisteminizdeki ekran kartı bu oyunda keyif verirmi orası muamma..

• BF4 betada haritaların yüklenmesi çok uzun sürüyordu herkes şikayetçiydi.Betada durum etraflıca anlaşılmasa da sanıyorum hiç bir şey yapmadan oyunu piyasaya sürdüler.

Hala çoğu Vanilla Mapin yüklenme süreleri çok fazla.Mesela bi Siege of Shangai gelirse ALT+F4 çekip çıkıyorum yüklenmesi ömür alıyor.Ama ne hikmetse sonradan gelen 5 expansionun hiç bir haritasında bu durum yok.

Bu saatten sonra yapacakları atı , tankı nerflemek.Berbat spread ayarlarını düzeltmek felan olur bence.

Yine şimdiki haliyle piyasaya gelir oynanır zaten hype durumu var herkeste.Gelen expansionlar düzgün gelir.

Bir dice adeti.
  • Yaw gtx965m ile oynuyorum mediumda bi anda fps oluyor 20 herkeste mı öyle?

• kolesistokinin kullanıcısına yanıt
    Oyunda iken sıcaklıkları kontrol ediyormusunuz ?
    Bu düşme anlık değilde bir süre oynadıktan sonra oluyorsa sıcaklıktan olabilir
    GPU sıcaklık üst limitlere ulaştığında saat hızını düşürerek soğumaya çalışır o yüzden fps bir anda düşebilir.
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    70 75 derece hocam fazla değil bnce :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolesistokinin kullanıcısına yanıt
    Evet fazla değilmiş, sürücülerin eğer güncel versiyonları var ise güncelleyerek deneyebilirsin.
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Güncelledım yine aynı çözünürlügu 720p yaptım duzeldı ama 1080p oynatması lazım rahat şekilde

• keşke benim soruma net bir cevap gelseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferotr59

keşke benim soruma net bir cevap gelseydi

Düzelir.Bf4 betadada sorun vardı o tam sürümde sıkıntisi yok.Kaldiki daha beta şuan için optimizasyona takilmayin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.