Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 - Orjinal Kutulu DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BATTLEFIELD 1 - Orjinal Kutulu DVD

Ürün Aral Game den alınmıştır.(212 Tl ye) 100 Gb Akk olduğu için sıkıntı olacağını düşündüm..Hem Mafia 3 İndir Hemde Quantum Break indir AKK dolacak..AKK sıkıntısı olan arkadaşlara ürünü 75 Tl (kargo ücretsiz) karşılığında gönderebilirim..Kargo eğer 27.10.16 da ulaşırsa hemen bende aynı gün kargoya veririm..Yedekleme almam 15 dk felan sürer..bir gün sonra elime ulaşırsa 28.10.16 da kargoya veririm..

NOT : Sadece Orjinal Kutusu Gönderilecektir..(DVD ile birlikte) Kodu Kendim kullanacağım. (27.10.2016 - da Kargoya Verilecektir.)İsteyen Olursa Gitti Gidiyor Üzerinden Satış Açabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 3 Ekim 2016; 21:17:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mach3

Şaka gibi

zorla ürün satmıyorum dostum..212 tl verdim toplam..dvd 20 tl ye mi verecektim..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 3 Ekim 2016; 21:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

200 Liraya aldığınız ürünü 75Liraya mı satıyorsunuz ? Hemde bırakın kutulu sürümü keyi bile 100 Lira altı görmezken? Hemide referanssız ? Önce oyunu gönderirseniz alırım

hocam sadece dvdleri 75 tl satıyorum..keyi kendim kullanacağım..yukarı da yazdım ..AKK uğraşmamak için aldım DVD sürümünü ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 3 Ekim 2016; 21:09:29 >

• Öyle desenize hocam ben çok yanlış geldim özür diliyorum sildim yorumumu hayırlı satışlar olsun
  • Sadece dvd almak istiyorum. Ne kadar? Çünkü 35gb akk var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.