Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf1 i disk ile oynuyordum. Mağazada 22₺ ye düşünce satın aldım ama oyun hala disk istiyor. Sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Diskli olan oyunu silip Tekrar indirmen gerek ,ayrı oyun olarak görüyor. Bende de hem disk hemde dijital var. İndirmeye üşeniyorum hepsini tekrardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Bende bugün alıcam inş
  • Bf1 de oynayan kalır mı acaba yoksa herkes V'e mi geçer birde yeni giren biri oyunda direk ezilir mi herkes başını alıp gitmiştir diye düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melburg

Bf1 de oynayan kalır mı acaba yoksa herkes V'e mi geçer birde yeni giren biri oyunda direk ezilir mi herkes başını alıp gitmiştir diye düşünüyorum?
    Normalde ezilir derdim ama şimdi 22 tl olunca acemiler de çoğalabilir. Ve bf4'ün bile oynayan binlerce kişi varken bf1 de kolay kolay bitmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bu mesaj silindi.
    Kaçırdım diye üzülmüştüm.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melburg

Bf1 de oynayan kalır mı acaba yoksa herkes V'e mi geçer birde yeni giren biri oyunda direk ezilir mi herkes başını alıp gitmiştir diye düşünüyorum?
    Hocam benimde aklımda şüphe vardı alırken oyun 22 tl olunca ve premıum pass'da ücretsiz verilince oyuncu var serverlarda bir süre böyle devam eder gibime geliyor. 22 tl sonucta 1 2 ay oynatsa bile iyidir.
  • Güncelleme gelmıs gene 1.27(1.87 gb)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    İnmiyor dolmuş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: 1BaDBoY1

Alıntıları Göster
    Siz indirebildinizmi ben indiremiyorum başlat dediğimde tekrar storeye yönlendiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1BaDBoY1

Alıntıları Göster
    Siz indirebildinizmi ben indiremiyorum başlat dediğimde tekrar storeye yönlendiriyor

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu site çok iyiymiş. Diğer oyuncularla karşılaştırma yapıyormuş. Dakika başına puanda %8 arasındaymışım
    Rankings Top Value
    Score per minute 8% 2,074.897
  • selamlar bende battlefield 1 kutulu versiyonu var bu dlcleri ücretsiz indirsem calısır mı arkadaşlar?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Dediklerini adım adım yaptım ps4 indirdim ama storeye girdiğimfe bf1 devrim ücretli çıkıyor

• tekrar merhaba Kod olarak bu yazıyor : CUSA-02387102411003601
  • cevap için cok teşekkür ederim evet TR psn hesabım var oradan indiririm cok tşk tekrar iyi günler
  • premium pass i sepete ekledim ancak dlcleri sepete eklerken bu yazıyor : Bu ürünü satın almanız veya indirmeniz mümkün değil. ve bu işlemi yapmama izin vermiyor malesef
  • Arkadaşlar, oyunu güncelledikten sonra çalıştırdım ve benim makinenin içine etti...

Coil Whine adlı sorunu duymuş muydunuz? Benim Pro cihazım henüz 1 aylık olmasına rağmen bu sorunu gözlemlemeye başladım. Özellikle Battlefield 1'de oyunu açmanızla birlikte başlayan, size bakan konsolun sağ tarafından (konsola göre sol) daha rahat duyulan ve fan gürültüsünden sıyrılan bariz bir dırıltı sesi mevcut. Araştırmalarım sonucu Pro cihazlarda daha sık görülen, patchlenmiş oyunlarda kendini daha bariz gösteren bir problemmiş.

Coil Whine nedir?: Bobinlerin kalitesiz olması ya da yetersiz kalmasından kaynaklanan, grafik birimine yüksek yük bindiğinde bobinlerden gelen anormal kazıma / delme sesini andıran dırıldama sesidir. Coil bobin, Whine ise sızlanmak anlamına gelir. Yani Coil Whine kabaca bobin cızırdamasıdır. Sinir bozucu olmasına rağmen performansa bir etkisi olmadığı düşünülmektedir.

Özellikle Pro sahipleri, siz de kolayca test edebilirsiniz. Referans oyun olarak yeni patch'lenmiş BF1'i seçtim. Oyun cihazınızda kuruluysa lütfen 1 dakikanızı ayırıp deneyin. TV'nizi sessize alın. PS menüsündeyken kulağınızı konsola iyice yaklaştırın ve oyunu başlatın. Oyun başlayana yani sizin kontrolünüze geçene kadar dinlemeye devam edin. Daha sonra oyunu tamamen kapatıp ana menüye dönün. Test sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim...

PS4 Pro CUH-7116B | BF1 test sonucum (ses kaydı): 
    vocaroo.com
    Vocaroo | Voice message
    https://vocaroo.com/i/s0XnEtKMeq6t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 28 Eylül 2018; 17:42:4 >

• Armag3d0N yardımın için teşekkür ederim dediklerini yaptım ve bütün dlc ve premium pass ı indirdim. son bir sorum olacaktı şimdi ben cd yi taktığım zaman ve usa psne girersem oynayabilir miyim yoksa sadece TR psn hesabımdan mı oynayabilirim dlc leri ?
  • Online da hata alan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.