Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 1 Devrim şu anda PSN de 36TL ben mi yanlış görüyorum? Tüm dlc ler ve premium pass de hediye bu nasıl indirim
  • lordinas kullanıcısına yanıt
    Zaten daha fazla etmez. Serverları bomboş. Takım ölüm karşılaşmasında maç bulunmuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukachuu

Zaten daha fazla etmez. Serverları bomboş. Takım ölüm karşılaşmasında maç bulunmuyo.
    Hocam ps4 den bahsediyoruz dimi bu insanlar ne oynuyor

Şu an bo4, rdr2 vs... bf1 tayfası bf5 i bekliyor

• quote:

Şu an bo4, rdr2 vs... bf1 tayfası bf5 i bekliyor
    Ben aldim bakalim umarim dolu olur serverlar 2 3 gunde bir aksamlari kafa dagitmak icin oynarim zaten vaktim olmuyor pek

Serverlar hala dolu ama bf5 çıktıktan sonra doluluk ne olur bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Serverlar hala dolu ama bf5 çıktıktan sonra doluluk ne olur bilemeyiz
    Ben pek sevilecegini dusunmuyorum 5 in ama bakalim zorlama bir oyun olmus gibi geliyor

Kendim için konuşuyorum, bf5 betadan sonra bf1 açmadım hiç . Bf5 çıkınca yine bf1 oynayan bir kitle olur ama çok olacağını sanmıyorum

• Ben hala tam gaz oynuyorum. Serverlar fetih operasyon gibi modlarda hala dolu hatta sevilmeyen Rus dlclerinde bile full cekiyor.

• Ben bfciydim normalde ama bu sene bo4 e kaydın. Bf5 ten daha güzel geldi bana.

• Arkadaşlar merhaba, ben online oynamıyorum. senaryo modu için almayı düşünüyorum ama bf1 mi, bf1 + premium pass mi, yoksa bf 1 revolution mu alsam bilemedim. Ek paketler senaryoya ekstra bölümler getiriyor mu ? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Yani premium ya da revolution paketleri senaryo moduna ek görev getirmiyor. PVP sevmediğim için senaryo oynuyorum. Cadılar bayramı indiriminden dolayı kaçırmak istemedim. Neden senaryosunu beğenmediniz fikir verebilir misiniz ? Teşekkürler
  • Erkanius kullanıcısına yanıt
    Öyle aman aman bir hikayesi olmamakla beraber yanlış hatırlamıyorsam 6 görevi vardı her bir görevi de yine hafızam beni yanıltmıyorsa yarım saatte bitiyordu. Bunun için 70-80 gb indirmeye gerek var mı bilemedim. Eski battlefield ler gibi değil yani artık şimdikiler. Oyun tamamen multiplayer odaklı.
  • Erkanius kullanıcısına yanıt
    Single için alınmaz bence

• İstanbul Anadolu yakasında kablo net kullanan varmi bf1 deki pingler nasıl.

• Önsipariş ile aldığım bf1 satıyorum ilgilenen varsa yazabilir beyler. Kutulu

• Beyler yeni çıkan haritaları indirmek için ek indirme yapmak gerekiyor mu? Yoksa oyun güncellemelerini yaparken onlarda iniyor mu? Operasyonlar kısmına girdiğimde hep aynı haritalar mevcut yeni haritalarda oynamak için ne yapmak gerekir?
  • selamlar mtc game den tr psn hesabıma plus almak için kod alacaktım ve oyunu online da usa psn den oynayacaktım ancak mtc destek bana artık tr psn plus alırsam usa psn den oynayamayacağımı söyledi bu doğru mu arkadaşlar? bir de şimdi battlefield 1 haritaları boş mu ? yani plus alırsam oyun bulur muyum cevaplar için teşekkür ederim.
  • quote:

Bilmediğiniz şey hakkında neden yorum yapıyorsunuz serverlarda boş yer bulamıyoruz 25 bin oynayan var.

Fetih ve operasyonlar oynanıyor genellikle.

• quote:

http://bf1stats.com/

• 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.