Bildirim
BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (886. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyun bulursun hocam skinti yasamazsin. Bf4 bile hala oynaniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Battlefield V için ayrı konu var mı? Yoksa buradan devam mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar cahilliğime verin lütfen,size bir soru sormak istiyorum.
bu oyunu satın alıp ps4'de çalıştırdıktan sonra online multiplayer oynayabilir miyim herhangi bir extra ücret ödemeden ? yoksa psn zırvasına para verip öyle mi online multiplayer oynanıyor :?
yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. -
Arkadaslar ds4 tus atamasi hakkinda yardimci olur musunuz r2 ates ediyor l2 nisan aliyor bunlari ayarlardan r1 ve l1 yaptim ama bu seferde bomba atiyor ayni tus bomba atmayi hangi tus yapmaliyim yardim eder misiniz bunun normali nedir elim zor tuslara alissin istemiyorum zaten aim alamiyorum alisamadim bir turlu
Bütün oyunların online kısmında ps plus gereklidir hocam
world of tank diye bir oyun oynuyorum ben,online multiplayer ve ücretsiz.extra bir üyelik ücreti ödemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: fukachuu
Bütün oyunların online kısmında ps plus gereklidir hocam -
Hocam diger oyunlarda ki tus atamalarina etki eder mi bu? Siz hangi tuslari kullaniyorsunuz ben bomba atmayi r2 spotlamayi l2 yaptim r1 ates l1 nisan alma. Birde hangi hassasiyeti kullaniyorsunuz bir turlu alisamadim adami denk getiremiyorum bile online da elime verirler silahi valla. Biraz kendi ayarlarinizdan bahseder musiniz gorus acisi falan kac sizde onu da merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
Bu mesaj silindi.
Sadece o oyunda plus istemiyor sanırım
Hocam rdr 2 ye gectim tuslar orda degismis mi diye degismis mecbur kapattim ana menuden alistim cunku rdr de l2 aim r2 ates etmeye. Peki btf de r2 ates olarak oynasam yani standart ilk haliyle alisabilir miyim bu tuslarla oynamak zor mudur aime illa ki alisirim fakat tuslara alisinca degistirmesi cok zor oluyor ilerde. Sizin ayarlara helal olsun diyorum valla ben hassasiyeti 15 falan yaptim ama hareketli hedefe yine denk getiremiyorum sizce boyle devam edip zamanla yukseltmeli miyim yoksa direkt 60 mi yapayim sizin gibi. Birde psn yazar misiniz hocam eklerim sizden tecrube kazanmak icin.quote:
Bu mesaj silindi.
Peki hocam yarin eklerim sizi konsolu kapattim. Bende r1 l1 yaptim ama oyun icinden yaptim sadece btf de degissin diye. Sizde bomba atma ve dusmani isaretleme tuslari hangisi bende su anda r2 bomba l2 isaretleme. Bunlara bastan onem veriyorum cunku nasil alisinca oyle gidiyor gercekten. Hassasiyete alismak zaman alacak baya benim aim su anda zik zak ciziyor yumusakligi saglayamiyorum yillarin pc oyuncusu olarak ilk defa konsol alinca boyle oluyor tabi.quote:
Bu mesaj silindi.
eyvallah arkadaşlar..quote:
Bu mesaj silindi. -
Şimdi bf5 deluxe aldım ama bf1 de ön siparişte verilen federov degtyarevi vermedi neden bilen varmı
Kütüphane satın alınan kısmında BF V’e gelip sol alttaki eklenti yerine tıklayacaksınız. Oradan indirmeniz gerekiyor.
Yol yakınken bırak hocam. PC'de senelerimizi yedi. Firmanın politikaları artık p2w oldu, takım eşleştirmeleri iğrenç hal aldı ve bizleri kanser etti. -
hocam sürekli para ödenen sistemlere karşı antipatim var. çok gelirim de yok. bu nedenlerden ötürü istesem de bulaşamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: telikopukGitar
Yol yakınken bırak hocam. PC'de senelerimizi yedi. Firmanın politikaları artık p2w oldu, takım eşleştirmeleri iğrenç hal aldı ve bizleri kanser etti.
ilk medal of honor'larda,counter strike 1.6'da,half life'de kaldım ben -
Dualshock üzeirinde malum hedef almak zor joystcik üzerine her hangi bir şey takıyor musunuz yükseltici falan işe yarıyor mu? -
PS Store’den mi aldınız?
Kaç TL ödediniz?
Standart mı, yoksa deluxe mu acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
280 küsür deluxe aldım hocamquote:
Orijinalden alıntı: emrtkn
PS Store’den mi aldınız?
Kaç TL ödediniz?
Standart mı, yoksa deluxe mu acaba?
Yaptım hocam cok sağolquote:
Orijinalden alıntı: spader
Kütüphane satın alınan kısmında BF V’e gelip sol alttaki eklenti yerine tıklayacaksınız. Oradan indirmeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X