Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygun almışsınız.
    Şu an baktığımda PSN Store'de fiyatı 319,00 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Uygun almışsınız.
    Şu an baktığımda PSN Store'de fiyatı 319,00 TL.
    Hocam store dan almayın. Battlefield 1 e girip Alınc daha ucuza geliyor aklınızda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darwin7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Bu akşam o şekilde alacağım.
    Siz şu an Deluxe paket sahibi olduğunuz için oynayabiliyorsunuz değil mi?
    TR dil desteği de olsa imiş keşke BF1 gibi.
  • quote:

Teşekkürler.
    Bu akşam o şekilde alacağım.
    Siz şu an Deluxe paket sahibi olduğunuz için oynayabiliyorsunuz değil mi?
    TR dil desteği de olsa imiş keşke BF1 gibi.
    Bu gece 12den sonra açılacak hocam deluxe için

TR dil desteği süper olurdu gerçekten. İdare edicez artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 14 Kasım 2018; 17:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Dualshock üzeirinde malum hedef almak zor joystcik üzerine her hangi bir şey takıyor musunuz yükseltici falan işe yarıyor mu?
    Cok fazla oynayip alismak gerekiyor herhalde ben hassasiyeti 10 falan yaptigim halde aim alamiyorum millet maus kullanir gibi aim aliyor youtube da izliyorum da..

• enevre kullanıcısına yanıt
    Hic bir eklenti takmaniza gerek yok yapmaniz gereken tek sey bol bol oynamak ozellikledr TDM modunu oynayin surekli aksiyona girin ondan sonra parmaklariniz alisir.

• Darwin7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Yarın uykusuz çalışacağız anlaşılan :)
  • quote:

Teşekkürler.
    Yarın uykusuz çalışacağız anlaşılan :)
    Aynen öyle eve gideyim kestiricem biraz ondan sonra devam

• Merhaba, serverlarda bakım falanmı var bağlanmıyor bende ama ? Plus ve net var diğer online oyunlarda sıkıntı yok yani...
  • Bf1 server durumları ne durumda arkadaşlar ona göre psn üyeliği almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlico

Bf1 server durumları ne durumda arkadaşlar ona göre psn üyeliği almayı düşünüyorum
    Bunu bende merak ediyorum serverlar nasıl beyler?

• Tarama yaparak girdim ama sanki ping seviyesi biraz fazlaydı

• iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 26 Kasım 2018; 18:8:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlico

Bf1 server durumları ne durumda arkadaşlar ona göre psn üyeliği almayı düşünüyorum
    Serverlar dolu eger bunu soruyorsaniz

• Arkadaşlar coddan sıkıldım yeni bişeyler arıyordum uygun fiyat denk geldi aldım ama siz nasıl dayanıyorsunuz buna? Nişan almak çok zor hadi onu geçtim koskoca harita adam bul öldürmek için. Dolan dolan dur. Küçük haritalı bölüme giriyorum (ÜSTÜNLÜK) orda bile harita kocaman. Allah sabır versin. Coddaki gibi kaos ve aksiyon yok. Kötülemek için yazmadım hemen gömmeyin. Oynayıp zevk almak istiyorum aslında.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Dostum boş yerlerde dolaşma biraz hedeflere saldır. Bayrak almaya çalış o zaman catismanin ne olduğunu görürsün. Su an operasyonlar revaçta ,operasyonlara gir balo salonu keisersclacht gibi maplar şahanedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgazz -- 3 Aralık 2018; 13:43:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplaywr modunda yeni başladım . Konsolda bu tarz oyun pek oynayamıyorum. Fetih modunda bir oyunda ortalama 8-10 kill fln alabiliyorum. Ancak genelde destekçinin silahını kullanıyorum. Taarruz sınıfındaki silahla pek oynayamadım. Taarruz ve diğer sınıflar için silah önerisi olan var mı ?

• Taaruz için mp18 siper kullanabılırsın baslangıcta. Kullanımı kolaydır tepmesi nispeten az ve hızlıdır. Bıraz ustalastıktan sonra smg08/18 kullanabılrsın tam bır canavardır.
    Medic için farquhar Hill dürbünlü onerırım veya federov automat kullanabılrsın. Farquhar yarı otomatık, federov tam otomatıktır ama tek tek de atar.
    Gözcü ıcın ross fena değil bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Operasyonlara gir.operasyonlardaki kaos ve aksiyon hiçbir oyunda yok. Savaş psikolojisine giriyorsun bildiğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Operasyonlara gir.operasyonlardaki kaos ve aksiyon hiçbir oyunda yok. Savaş psikolojisine giriyorsun bildiğin.
    Tchalla kesinlikle hakli fakat 2 hafta once Bf5 denedim , kendini savasin icinde 5 kat hisseeiyorsun bence. Oyunu kapattigim zaman kafam davul gibi yorgun oluyor sanki savasmis gibi oyun aklimda kalmisti Turkiye ziyaretimde ilk firsatta cod satin

• 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.