Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Uzman kafuflaj giyerken 10 kişi öldürmem gerek ama bu kamuflaj hangisi anlamadım.???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiplayer pek beceremiyorsak eğer battlefield normal sürüm alırsak revolution sürümden çok fark eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 4 Şubat 2019; 12:50:49 >
  • Dün aksam bf1'de broken machine ile oynadım eğer feyk degilse,Adam cok hızlı gölge gibi başka oynayan varmi acaba onunla videosunu aldım koyarım buraya

• Dlcleri oynayan var mı?
    Ona göre alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: burgazz

Dün aksam bf1'de broken machine ile oynadım eğer feyk degilse,Adam cok hızlı gölge gibi başka oynayan varmi acaba onunla videosunu aldım koyarım buraya
    İstek atsaydın adama

• Dice çoğu avrupa sunucusunu kapattı galiba boş yer yok, kalan sunucularda hatta 9,10 lar kişilik sıralar var bf5 tutmayınca zorla sattırma derdinde herhalde rezilliğe bakarmısınız.

• Negan kullanıcısına yanıt
    Hergün oynadığım ve serverlerden rahatca girğdiğim oyun bugün akşama kadar 1 tane bulamadım bende şaşırdım biranda neden böyle oldu.Eğer dediğin gibiyse yazıklar olsun.
  • asterix_58 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 10 tane buldum, haritaların hepsi açık +10 serverları gösterme falan bütün ayarlar açık ama hepsinde sıra var en az 9 kişi sıra bekliyor fetih operasyon ve cephe hattında böyle.

• Evet bendede sıkıntı var. Operasyon moduna giremiyorum direk zeebruge akın'a atıyor.tdm ler acık orda oynayabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sorunsuz oynadım çok şükür.

• Hala aktif oynayan varmı ? Beşinci oyunu hiç açasım gelmiyor. Yeniden indiriyorum. Bir de Serverlar dolu mu acaba ?

• Operasyon modunu bilmiyorum ama Fetih modunda oynayanlar var halen. %200 damage ağırlıklı

• Valla oyunu özledim hocam. Bf5 den hiç memnun değilim.

• Hocam öyle memnun olmayan çok 1 den geçiş olunca biraz banada ters gelmişti.

• Operasyon modu normale dondü sıkıntı yok.

• Ben her gun oynuyorum operasyon modunu.
    5i oynamam daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hangi beyinsiz yapmis bunun hikayesini.. zara bilmem ne 5. bolumde bir koy evine girdim butun askerler salak gibi yanima geldiler kurekle tek tek indirdim..hepside beyinsiz..sonrada koca treni git yoket mevzusu,kimse bi bok yapmasin sen git o sahra topundan otekine koşacanda tren ucuracaksin..bir oyun insani surekli kufretmeye itiyorsa o oyun degil zirvaliktir...trenine de yazacaginiz boktan hikayesinede.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Mart 2019; 23:27:45 >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Hocam bf nin hikaye modu tam bir saçmalik zaten haritasi atmosferi iyi fakat senaryo ve single player konusunda vasatlar.
    Ben oyunu ilk aldigimda bir kere girdim single ina o kadar,kendileri de pek sallamıyor zaten siz de çok takılmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: WALDER FREY

Hocam bf nin hikaye modu tam bir saçmalik zaten haritasi atmosferi iyi fakat senaryo ve single player konusunda vasatlar.
    Ben oyunu ilk aldigimda bir kere girdim single ina o kadar,kendileri de pek sallamıyor zaten siz de çok takılmayın
    napim gicik oldum bitireyim dedim 1 saatim boşa gitti..kapadim..

• sinir etti o adi dokuntu tren,tam yariya geliyor bi yerden bisey iniyor kafama patates..ucaktan mi trenden mi ne bileyim bi yerden patliyoruz

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.