Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok oyuncu var mı bilmiyorum, bu akşam server larda bir problem var sanırım. Giremedik arkadaşlarla ama her akşam bir kaç saat oynarız. Takım ölüm veya fetih halen zevk veriyor.
  • cmanager kullanıcısına yanıt
    EA serverlari coktu bu aksam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baki8824 -- 8 Ekim 2019; 4:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam,kullanici adiniz nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar ben 4 5 kisilik manga olusturmak istiyorum katilmak isteyenler lutfen eklesin psn Necdettat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baki8824 kullanıcısına yanıt
    http://bf1stats.com/

Şu anda 8000 kişi var.

• Efsane oyun.
  • Bf1'i ben proda oynuyordum fps düşmesi çok olmuyordu.şimdi slimde oynuyorum da fps sürekli düşüyor.slimde genel olarak böyle mi yoksa benim cihazda mı sıkıntı var

• Normal ps4lerde genelde bf1 oyununda fps dususu cok oluyor hocam. Ben bf1i hic 60 fps falan oynadigimi hatirlamiyorum.

• dün nostalji amacıyla girdim görüntü başta sıkıntı oldu sonra alıştı ama tadı damakta kaldı... amiens - monte grappa - vaux - verdun - argonne kolay kolay daha gelmez bi daha
    Bfv elışkanlığı yüzünden sürekli yukarı tuşuna basıp maske takıp durdum
  • Hala oynayan varsa ekleyebilir psn: erdoemre
  • Mertcan Mamuryoutube
    Battlefield™ 1 My Favourite Moments
    https://www.youtube.com/watch?v=iUZvhgeC9J4

Video programlarından hic anlamıyorum da kısaltamadım bazı komik anları kaydettim

bfv cod mw felan hikaye gerçekten. Aşırı özlüyorum bu oyunu Keşke eskisi gibi dolu olsa serverlar.

• Serverler hala dolu :) akşamları sıra bile bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir bu oyunun tadını veremededi
  • Harika bir oyun savaş atmosferi hikayesi bsşka bir oyunda yok lakin bf5 den sonra girince hem oyun çok ağır geliyor hemde bf5 deki alışkanlıklardan sonra alışması zaman alıyor misal healt basmak gibi

• Akşamları fırsat buldukça oynamak isteyen, muhabbeti hoş tecrübeli arkadaşlar ekleyebilir.

Psn:Sinefil_

• akşamları oynayan varsa eklesin oynayalım psn: plastik-mermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmuhendis -- 27 Ocak 2020; 11:30:23 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Aynı ses benim makinadan’da geldi bf1’i yeni aldım oyuna girer girmez o sesten gelmeye başladı, sizde hala devam ediyor’mu bu ses, çözüm bulabildinizmi?

• aretra A kullanıcısına yanıt
    Yazdığım mesaj neydi acaba bulamadım. O yüzden tam olarak neyi soruyorsunuz anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Arkadaşlar, oyunu güncelledikten sonra çalıştırdım ve benim makinenin içine etti...

Coil Whine adlı sorunu duymuş muydunuz? Benim Pro cihazım henüz 1 aylık olmasına rağmen bu sorunu gözlemlemeye başladım. Özellikle Battlefield 1'de oyunu açmanızla birlikte başlayan, size bakan konsolun sağ tarafından (konsola göre sol) daha rahat duyulan ve fan gürültüsünden sıyrılan bariz bir dırıltı sesi mevcut. Araştırmalarım sonucu Pro cihazlarda daha sık görülen, patchlenmiş oyunlarda kendini daha bariz gösteren bir problemmiş.

Coil Whine nedir?: Bobinlerin kalitesiz olması ya da yetersiz kalmasından kaynaklanan, grafik birimine yüksek yük bindiğinde bobinlerden gelen anormal kazıma / delme sesini andıran dırıldama sesidir. Coil bobin, Whine ise sızlanmak anlamına gelir. Yani Coil Whine kabaca bobin cızırdamasıdır. Sinir bozucu olmasına rağmen performansa bir etkisi olmadığı düşünülmektedir.

Özellikle Pro sahipleri, siz de kolayca test edebilirsiniz. Referans oyun olarak yeni patch'lenmiş BF1'i seçtim. Oyun cihazınızda kuruluysa lütfen 1 dakikanızı ayırıp deneyin. TV'nizi sessize alın. PS menüsündeyken kulağınızı konsola iyice yaklaştırın ve oyunu başlatın. Oyun başlayana yani sizin kontrolünüze geçene kadar dinlemeye devam edin. Daha sonra oyunu tamamen kapatıp ana menüye dönün. Test sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim...

PS4 Pro CUH-7116B | BF1 test sonucum (ses kaydı): https://vocaroo.com/i/s0XnEtKMeq6t

Buydu.

• aretra A kullanıcısına yanıt
    Selam, hatırladım şimdi. Maalesef çözüm bulamadım ama durumu araştırmıştım. Coil whine görülmesi şansa kalmış, bazılarında hiç yok, bazılarında alır almaz var, bazılarında ise bir kaç ay sonra ortaya çıkıyor. Çıkmışsa oturuyor yani elle düzeltilebilen bir şey değil ama garanti kapsamında aldıkları yerden değiştirtenler olmuş. Ben ise cihazı epey bir süre önce sattım.
  • 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.