Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weehwet

Çok garip ben sadece akşamları operasyonlar kısmından yıldızlı olan maplere baglanıyorum. Öğlen falan açınca in cin top oynuyor.

Alıntıları Göster
    Geç gördüm kusura bakma. Dün bu saatlerde 64/64 dolu olan 7,8 server vardı.
    Server ararken üçgen tuşuna basıp filtre ayarlarına gir,
    oyun modlarından fetih ve operasyonları seç
    Bölge avrupa olsun
    Slot kısmında da "tümü" yazan kutu haricinde hepsini seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim . oyle denerim. Filtrelemede hata yapıyorum sanırım

• Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Sağol abi iltifatların için sadece keyif almaya bak derim oynadığın sınıf çok önnemli değil bence ama medic olursa tadından yenmez bana kalırsa bfV yüklenmez özellikle cod dan sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Sağol abi iltifatların için sadece keyif almaya bak derim oynadığın sınıf çok önnemli değil bence ama medic olursa tadından yenmez bana kalırsa bfV yüklenmez özellikle cod dan sonra
    Medic olacam sis felan atarim😈 pusarak, sinsice oynayayim, ramboculuk yapmadan bakalim ne olacak. Diyorum ki yeni stratejimle guzel oyun oynuyormusum. Sonrada foruma gelip sorun oyunda deyil sizin oyun taktiginizle ilgili diye yazlar yaziyormusum😈 o zaman sence bu forumda basima neler gelir sence

• Bundaki kadar cok az oyunda egleniriz gibi geliyor, her bakimdan herkesi ayni anda eglendiriyordu, tabii boyle oynadiginda karsinda olunca oyun zevkinin icine ediliyordu ama olsun, o bile keyifliydi be birader
  • quote:

Basaramadik abi

Cod’a devam o zaman abi

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Keşke bf1 de tanışıklığımız böyle olsaymış çok daha eğlenirdik ama yine olsun diyorum sebep oldu

• quote:

Cod’a devam o zaman abi
    Neyi basaramadigimizi buldum. En azindan bunu ogrendim ruhum ferahladi.

• quote:

Cod’a devam o zaman abi
    Aradan zaman gecti gittim bf1 yukledim. Bf5 ile arasinda ucurumlar var. Bf1 de k/d sayim yukseldi aradan 2 sene oynamama ragmen. Birde sunu soylemek istedim cod mw oynuyoruz ya ya bi baktim bf1 e neredeyse grafik olarak arasinda pek bir fark goremedim.

grafik farkı bf atmosferinden dolayı görülmemiş olabilir efsane atmosferi var hele operasyon modunun
  • quote:

grafik farkı bf atmosferinden dolayı görülmemiş olabilir efsane atmosferi var hele operasyon modunun
    Battlefield 1 ve mw ps4 bitene kadar oyuncusuz kalmaz desek cok dogru bir tespit olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsizkral05

Battlefield 1 ve mw ps4 bitene kadar oyuncusuz kalmaz desek cok dogru bir tespit olur

Alıntıları Göster
    1 gun mw oynamasam oyunu özlüyorum bağimlilik yapti 😁

Operasyon devam ederse seasn pass içerikleri çok çabuk bitti. En son 1.5 yıl önce açtığımda bomboştu rus haritaları :(

• quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Operasyon devam ederse seasn pass içerikleri çok çabuk bitti. En son 1.5 yıl önce açtığımda bomboştu rus haritaları :(
    Ben bugun oynadim. Sunucularda 5 tane operasyon 3 tane takim olum karsilasamasi 4 tane de fetih modu full doluydu. Operesyon modu cok uzun bir girdim nerdeyse 1 saate yakin suruyor. Ha ne olur ilerde bu oyun ps4 de bedava verilir o zaman oyuna giebilmek icin sira bekler insanlar. Soyle dusunmek mantikli cod oyunlarinda sunucu yok direk bos yada yeni oyuna atiyor. Kac kisi oynuyor bunu bilemiyorsun kiyaslamada bunuda katmak lazim bence

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Rus haritaları dlc ilk geldiğinde de boştu , en büyük güncelleme yaptık diye lanse ettiler oyun sonra bitti daha doğrusu ömrünü tamamladı ... bekletip eylüle denk getirmişlerdi yeni oyunlarla dağıldı oyuncular

Bf1 aktif serverlar vardır kesin ama elek ederler orası ayrı

• quote:

Bf1 aktif serverlar vardır kesin ama elek ederler orası ayrı
    Ah serhat gardas su an oynuyorum uykum kacti.
    Elek olayi karsi takim gucluyse oluyor. Yoksa kd ye hic fena deyil. Su adam isaretleme bf5 de olsaydi belki ordada oynardim

• Ben çok oynadım rus haritalarında gayet doluydu ve müzikleriyle atmosferiyle baya zevkliydi. Gelibolu haritalarından bile keyifliydi bence.

• Akşamları bir kaç maç atmayı düşünen varsa yeniden indireyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.