Şimdi Ara

Battlefield 1 Sistem Tavsiyeleri (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    intel i5-4460 3,20 ghz
    8 gb ram
    geforce gtx760

oyunda çözünürlüğü 1280x720 yapıp low a alsam bile takılmalar yaşıyorum. Neden olabilir acaba.
    Oyunu D'ye yükledim onunla alakalı olabilir mi? C ssd D normal.
  • bf1 de intel i5 6500 6. nesıl ve uzerı alın amd rezil oluyor oyunda. cok kasma anı fps dusulerı yasarsınız. ram 6. nesılde 8 bile yetıyor. ekran kartı 960 ve üzeri alınabilir. adamlar oyunda işlemci gücünüde ortaya koymuslar.
  • İşlemcinin tüm çekirdeklerini dx12 ile oyun kullanıyor. Bu nedenle iyi işlemcinizin olması sizin menfaatinize olur. intel 6500 serisi altını tavsiye etmiyorum. Amd ise işlemci konusunda sınıfta kaldı. Yeni nesil işlemcisi Zen çıkış tarihi şubata ertelenmiş ve am4 palatformuna gelecek yani bu da yeni anakart demek, mevcut işlemcileri arasında fx 8000 serisi altı işlemciler eziyet olur. O işlemcilerde 4.4 Ghz den aşağı hızda olmaması kaydıyla tabi, yeni sistem toplayacaklar için amd zen beklenir mi o ayrı bir konu.
  • merhaba arkadaşlar,

bf1 almayı düşünüyorum.İnternette yaptğım araştırmaya göre sistemim yeterli gibi görünüyor.

görüntü kalitesidnen çok akıcılığa önem veriyorum.
    sizce pc özelliklerim yeterlimi?Bu sisteme sahip olup oyanyan var mı ? yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
    işlemci: i5 2500k 3,3ghz
    ram: 8gb
    ekran kartı : gtx560 Tİ frozn II 256 bit

youtube üzerinden birkaç video buldum :https://youtu.be/WcvbwNBsWTI
  • Bismarckk kullanıcısına yanıt
    6gb ram açarmı hocam kısa ve net bir cevap
  • harun021 kullanıcısına yanıt
    Oyuna 8 GB bile yetmiyor multiplayer oynarken. Multi oynamayacaksamız 8 GB minumum olmalı. Ama tavsiyem 16 GB ram olması daha iyi olur bence. Ben multiplayer oynadığım için 16 GB ye yükselttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun021

6gb ram açarmı hocam kısa ve net bir cevap

Açar ama oynatmaz. 8 GB dahi yetersiz. 10.6 GB ram kullanımı gördüm bu oyunda.
  •  Battlefield 1 Sistem Tavsiyeleri
    ARkadaşlar resimdeki sistem oyun için yeterlimidir ona göre alacağım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Battlefield 1 Sistem Tavsiyeleri
    ARkadaşlar resimdeki sistem oyun için yeterlimidir ona göre alacağım oyunu

Ram'in 16 olması daha iyi olur. Onun dışında bir sorun yok. Akıcı bir şekilde oynayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 7600
    Radeon R7 370 4 GB
    8 ram
    nasıl bi fps alırım ?
  • amd fx8350 + msi gtx 1060 + 16gb ddr3 = high ayarlarda 60 fps cap lı takılmadan fps drop olmadan çok rahat oynuyorum , zaten monitörümde 1080 60hz fikir vermesi açısından yazdım.
  • İ5 6500 gtx 1060 8gb la çok kötü drop yiyordum. 16 yaptım işlemci 98-95 civarına düştü drop yok hocam ona göre sistem toplamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3 4130, zotac 1050ti o.c, 16gb 1600mhz ram highda fps bazen 25 30lara düşüyor normalde 45 50 civarı cpu%85+ hep. Sanırım cpu değiştirmek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050 ti
    16 gb ram
    i5 8400

Ultra ayarlar da sikintisiz oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.