Şimdi Ara

Battlefield 1 Sistem Tavsiyeleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RockStar.

MSI GTX 960 4 GB
    i3 6100
    8GB 2133Mhz

Bu sistemle high oynayabilir miyim 1080p ?

kardeşim bu ekran kartı ile ultrada 30-45 fps alan bir videoda gördüm işlemciden bir sıkıntı çıkmaz ki çıkmaz heralde oynarsın high
  • quote:

Orijinalden alıntı: okokandemir05

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

MSI GTX 960 4 GB
    i3 6100
    8GB 2133Mhz

Bu sistemle high oynayabilir miyim 1080p ?

kardeşim bu ekran kartı ile ultrada 30-45 fps alan bir videoda gördüm işlemciden bir sıkıntı çıkmaz ki çıkmaz heralde oynarsın high

Bende öyle düşünüyorum çünkü 960 zayıf bir kart değil. youtube dan izliyorum doğru mudur bilmem high ayarlarda 60 civarı fps veriyor
  • i5 6500
    8 gb ddr4 2133 mhz ram
    gtx 950

medium da oynatır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

i5 6500
    8 gb ddr4 2133 mhz ram
    gtx 950

medium da oynatır mı acaba

Birebir ayni sistem benimkide hocam.İnternette video izledim adam high ayarlarda 35-45 almiş bence biz mediumda rahat oynariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970 Le 1080 ultrada kac fps verir sizce

• Nvidia driver ve hafif bi overclock ile 60 fps i görürüm diye umuyorum high'de.
  • Nvidia 840m
    İ5 4210u
    8gb ram

Low açar mı oyunu satın aldım pc kaldırır mı diye tereddütteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bismarckk

Nvidia 840m
    İ5 4210u
    8gb ram

Low açar mı oyunu satın aldım pc kaldırır mı diye tereddütteyim

valla bende senin gibi bekliyorum da şöyle bir şey var bende 940m var ve 960 m lerde medium da 1080 p de ortalama 60 fps alıyorsaa lowda 720p de 30+ fps alır gibime geliyor
    bu beta tahmini oyun çıksın medium oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8EB3E99F -- 7 Ağustos 2016; 15:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Gtx 970 e medium oynatir diyorlar zorla ekran karti degistirecekler adama

konuda çok boş konuşuyorlar.
    Adamlar öldürdü kartları. Forumda cahilde bol.

ama sizinde yapmanız gereken çok basit kartın modelini ve oyunu yazıp aratın.
    970 dahada götürür sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomedTR

970 Le 1080 ultrada kac fps verir sizce

60ı hertülü geçersin.
    olmadı stok sürüm değilse azıcık overclock ile yola gelir hertürlü.
    970 güzel kart.
  • piri reis kullanıcısına yanıt
    Gayet normal, gtx 660m ile BF4 high ayarlar 1080p 100 fps stabil alıyorum her haritada

• youtubede battlefield 1 gtx 860m yazın aratın bi eleman MSI marka bir laptopta acayip çılgın atıyo bu ekran kartıyla High ayarlarda 45-50 fps falan alıyo bi göz atın isterseniz.
  • benim sistem kaldırır mı

İntel Core i7 3770k 3.50 Ghz
    16 gb ram
    Ekran kartı nvidia geforce gtx 670 2gb 256 bit
    boş alan 150 gb
  • Arkadaşlar Bu Oyunun sistem gereksinimleri Star Wars: Battlefront İle Aynı olacaktır.. Yani Ram Min. 8 gb isteyecektir. Artık o Bütün Oyunlar için Standart hale geldi işlemciniz i5 ise Her türlü versiyonu yetecektir. Ekran Kartları Star Wars ile aynı olacaktır.nVidia GeForce GTX 660 ATI Radeon HD 7850 şeklinde.
    Battlefield serisi Dice için Önemli bir seri bu yüzden sistem gereksinimlerini geniş bir yelpazede tutup. Bu oyunu daha çok kitleye ulaştıracaktır. Zaten daha çok kitleye ulaştırmak için çapalıyorlar ki bununda üstüne Oyunun temasıda eklenince Alacak kitlenin fazla olması sebebi ile optimizasyon olarak hiç bir sıkıntı yaşatmayacaktır sistemlerde...İki gün sonra betanın sistem gereksinimleri zaten bakalım ne olacak.
    Son olarak yorumlarda okuduğum sistem gereksinimlerin çoğu oyuna yeter gibime geliyor o yüzden şimdiden oynayamam diye hayallerinizi yıkmayın ...Dizüstü Sahibi arkadaşlar beta dan önce tavsiyem laptoplarını temizleyip eğer bayadır Dizüstü bilgisayarınız macunlarını yeniletmedi iseniz yenilettiriniz.
    Benim Sistem
    Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
    Gigabyte GA-Z77-D3H
    Corsair 8 Gb Ram
    1 Tb Hard Disk
    Sapphire R9 280 Dual-x gddr5 3gb 384bit
    Thermaltake Element T Siyah Midtower 700w Psu
    Samsung S24 D 390

Bf 1 de aynı sistem ayarları ile düşündüğüm Star wars bir kaç gereksiz fps düşüren ayarları kısarak ve kapatarak ile yüksek ayarlarda çok rahat bir şekilde oynama imkanına eriştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 20 Ağustos 2016; 11:39:49 >

• 16 gb ram bu oyun için gerekli mi gerçekten ? Şu an 2x4gb mevcut ddr3, battlefront un ram kullanımı ne düzeydeydi bilen arkadaş yorumlarsa sevinirim. Olmadı 4'leriz artık napalım .
  • İmzadaki sistem yeter herhalde
  • arkadaşlar bu oyun içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-nightblade-core-i7-6700k-4-ghz-16-gb-2tb-128gb-2-gb-nvidia-gtx1070-win10.html#genel-bakis bilgisayarı almayı düşünüyorum ekran olarak ne önerirsiniz yada hazır toplanmış 1070li 1080li başka bi kasa önerirmisiniz
  • altunkesen kullanıcısına yanıt
    Gidip dahili bileşenler bölümünde bütçene uygun toplama sistem için öneri al. Hazır sistem alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

16 gb ram bu oyun için gerekli mi gerçekten ? Şu an 2x4gb mevcut ddr3, battlefront un ram kullanımı ne düzeydeydi bilen arkadaş yorumlarsa sevinirim. Olmadı 4'leriz artık napalım .

En az 8 gb gerekli

• teşekkür ederim hocam paylaşımın için ben pek anlamıyorum kendin memurum zamanımda yok bunun için hazır kasaya yönelmiş bulunmaktayım hayatımda toplama bilgisayar nedir nasıl toplanır bilmiyorum dediginiz gibi dahili bileşenler bölümünede yazarım tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.