Şimdi Ara

Battlefield 1 Sistem Tavsiyeleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Medium

Ne medium'u kardeşim abartmayın Allah aşkına, high veya en kötü medium-high karışık oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

iı 6700hq
    Gtx970m
    8gb ddr4

High oynatır mı yoksa medium mu

High'da veya medium-high karışık.
  • Adam tahmını bıseyler sunmus bellı rakamlara bakarak,neredeyse hepınız dırek oldurmussunuz pclerınızı,hele bı tam acıklansın gereksınımler ona gore ayarlarsınız.
    Zaten acıklansa bıle sımdıye kadar gereksınımı duyrulan oyunların kacı o tablolardakı gereksınımlere ıhtıyac duydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

İmzamdaki siszem neder beyler sizce? Yenilemenin vakti gelidimi yoksa...
    Bu oyunun mutlak multisnde bulunmam gerek.. :)

GTX780 var zaten neyini soruyorsunuz ki, eski nesil olsa da performansı gayet iyi bir kart, yenilemeye gerek yok, bunu sormanıza bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

gtx 960m var benim makinada bf4 de ultrada biraz ısınsada 60fps alabiliyorum bu oyunda performansı nasıl olur acaba ?

bende de 960m var ama merak ettiğim biz nasıl 60fps ultra 1080p de bu oyunu oynuyoruz, hayır yani kartın o kadar güçlü olduğunu bilmiyordum bf4 oynayana kadar

960M zaten gayet performanslı iyi bir kart, mesela eskiden GTX850M ile GTX850 arasında çok fark varken 9 serisiyle o fark azaldı, mobil ile desktop GPU'lar arasındaki farklar gittikçe azalıyor yeni mimariler ile. Şaşırmanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Adam tahmını bıseyler sunmus bellı rakamlara bakarak,neredeyse hepınız dırek oldurmussunuz pclerınızı,hele bı tam acıklansın gereksınımler ona gore ayarlarsınız.
    Zaten acıklansa bıle sımdıye kadar gereksınımı duyrulan oyunların kacı o tablolardakı gereksınımlere ıhtıyac duydu.

Aynen öyle. Milleti anlamak güç. Anladığını sananlar da ona buna yok açmaz yetmez olmaz vs. yazıp duruyor insanları yanlış yönlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Haziran 2016; 4:04:26 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Artık herşey çok hızlı tükeniyor.. Hele ki teknolojide.. Benim işlemcimde ve ekran kartımda çokta yeni sayılmaz.. Sormamın nedeni ortada...
  • Gtx 970 e medium oynatir diyorlar zorla ekran karti degistirecekler adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Gtx 970 e medium oynatir diyorlar zorla ekran karti degistirecekler adama

Böyle diyenlere aldırmayın. Tamamen boş beleş konuşuyorlar.
  • bf4'ü 4gb ram ile ultra ayarlarda oynadım.
  • BF4'ü R7265 Sapp. D-X, FX4350, 8gb ram ile Ultra-High arası takılmadan oynadım. Bunu da o civarda oynarım gibi. Motor aynı motor, bence bu oyunu iyi yapan grafiği değil ilk kez 1.Dünya Savaşı oyunu çıkıyor olması.
    Yeni fark ettim. İlk sayfada sistemler fena şekilde ezilmiş, bu kadar da olmaz yahu. 6850 ile bile Medium civarı oynanan bir oyun BF4 lütfen. Gidip hepimiz GTX1080 falan mı alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 16 Haziran 2016; 11:12:23 >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    970'i gömüp 1070 Aldırma kafasındalar boşverin. Para çok onlarda ya.

• 970 medium high diyen arkadaşa çok güldüm konsollar hala odak nokta olduğu için merak etmeyin 970-980 ultra

bir çok gameplay izledim .. şu güne kadar the division ve witcher 3 de oynadık oradaki efektleri gördük bf1 den kötümüydü hepsi kendi alanlarında gayet iyi grafiklere sahip bf1 den aşağı kalır yanları yoktu ..

önerilen sistem için 970 vermişler yani 970 ultra +40 fps 970 ve üstü için daha akıcı oyun deneyimi sunacak ( 970 i olanlar değiştirmek gibi bir işe kalkışmasın lütfen min 2 yıl daha gideri olan bir kart sonraki seride değiştirmeniz daha mantıklı )

konsollar yeni nesil oyunları kısıtladığı için 4k oynamayacaksanız ekran kartı değişimine gerek yok

iyi günler ..
  • Ben hangi ayarlarda oynarım. İmzadaki sistem.
  • onur806 kullanıcısına yanıt
    Önerilen 970 olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Ultra ayarlar ve 60 fps için:
    i5 6600
    Gtx 1070
    12 gb ram

High ayarlar için:
    i5 6400
    Gtx 1060 ti veya gtx 970
    8 gb ram

1080p low ayarlar için:
    i3 6100
    Gtx 950
    6 gb ram

Youtube videosunda adam gtx 950 ile 35-45 arasi high oynadigini soylemiş

• AMD FX 8350 4.0 GHZ 8-Core 16MB Cache
    Sapphire HD 7870 (İlerleyen Zamanlarda Asus veya Sapphire RX 480 OC versiyon almayı düşünüyorum)
    Kingston Fury HyperX 16 GB Dual 1600 MHZ

Mevcut sistemle ve almayı düşündüğüm ekran kartı ile benim şansım nedir ?
  • Beyler o kadar çok abartmayın 970 medium falan oynatır demeyin hiç bir oyun firması yüksek sistem isteyerek oyunun satışlarını azaltmaz özellikle de ea games oyun zaten çıksa patlayacak ama yüksek sistem isterlerse çok yüksek bir satış rakamı göremez.

• Ayrıca bazı ekran kartları ile ilgili bilgiler veriyor bunlar denenmistir
    Gtx 960 ultra 30-45 FPS
    Gtx 960m medium 1080p 60 fps

• MSI GTX 960 4 GB
    i3 6100
    8GB 2133Mhz

Bu sistemle high oynayabilir miyim 1080p ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.