Şimdi Ara

Battlefield 1 ( Xbox ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
3
Favori
15.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harvey Dent

25 yaş üzeri, aktif, saygılı oyuncular varsa güzel bir squad kurabiliriz. Ekleyebilirsiniz.

GT: ergulerhan

Dusunuyorum hocam whatsap grubu kurup guzel bir ekip yapabiliriz.

Gt:Gearsofrurk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar bu frame drop olayı bir tek bende mi oluyor monte grappa suez gibi haritalarda sırtımı döndüm mü 60 fps den 0 a düşüyor yani bu normal değil internet problemli olsa halo 5 de dedicated sıfır kasma ile oynuyoruz bf4 aynı şekil host sistemi olan cod bo3 de bile yok bu olay benim tahminim xbox bu oyunu kaldıramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Orijinalden alıntı: trophers

Bf1 perşembe günü çıkıyor . Yaşları 30 üstü ve kulaklığı olan her sınıftan toplam 20 kişi squad arkadaşı oluşturmak istiyoruz. maksat eğlenmek ve yapılan squad ile karşı takıma kan kusturacak arkadaşlar Xbox adını ve daha aktif oynadığı sınıfı şehir yaş ile alıntı yaparak yazarsa sqaud ve sınıfları bir liste içinde paylaşıp listemizi oluşturabiliriz

NOT. Oynama saatleri Aksam :18:00- 00:00 arası olursa çok makul olur

Mustapha80 - Support - yaş 36 - İzmir

Hocam grubu kurdunuzmu katilmak isterim..
    Gearsofrurk live

dostum ekledim sizi
  • ketchup. kullanıcısına yanıt
    0 FPS mi? Oldu biz kalkalım o zaman? Yavaş salla birader oyun PS4 den bile daha yüksek frame verıyor.

• kardes aleti BABAN yapti herhalde ne desek savunmaya geciyosun orda mecaz olarak soyledik ancak frame drop sorunu alenen ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketchup. -- 23 Ekim 2016; 23:08:36 >
  • sanırım oyunda özelleştirmeleri ana menüden yapamıyoruz. illaki oyuna girmek lazım. ayrıca su menulerdeki kasmalar çok sıkıcı. en kısa sürede bi yama lazim.

birde herkes betadaki haritaya saydırıyordu. oyun çıkınca gördüm benim fikrim en güzel harita betadaki sina çölü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

sanırım oyunda özelleştirmeleri ana menüden yapamıyoruz. illaki oyuna girmek lazım. ayrıca su menulerdeki kasmalar çok sıkıcı. en kısa sürede bi yama lazim.

birde herkes betadaki haritaya saydırıyordu. oyun çıkınca gördüm benim fikrim en güzel harita betadaki sina çölü.

özelleştirmeleri bf1 sitesinden ve mobil uygulamasından yapabilirsin ama menüye özelleştirme gelecektir illaki .....2 ,3 düzelteme gelecektir mutlaka DİCE ekibi bu konuda bilgi vermiş zaten bize dönen eksileri düzelticez diye..

Bf1 baştan sona bu sayfadan takip ediyorum ama görüyorum ki çocuk muhabbetti dönüyor yok FPS 0 FPS 100 arkadaş neyin kavgası bu xbox sayfasındasın eğer XBOX ONE a sahipsen aletin gücü bu fiyatı da ona göre alırsın 6000 tl değerinde gaming pc oynarsın su gibi genelde forumda oyun,harita,silah hk olumlu olumsuz yorum yaparsın yada beraber oynucak arkadaş bulursun falan filan sayfada 200 e yakın yorum var yarısı FPS kavgası beğenen oynasın beğenmeyen oynamasın

• trophers T kullanıcısına yanıt
    aynen mobil uygulamayı indirdim kullandım ancak onun da güncellemeneye ihtiyacı var su an. yaptığım özelleştirmeler her girdiğimde sıfırlanmış görünüyor. pc olayını bilmiyordum. teşekkürler.

• haydar. kullanıcısına yanıt
    Bugün oyuna gelen güncelleme ile menülerdeki kasılma düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar akşam saatlerinde düzenli oynayacak birkaç arkadaşa ihtiyaç var. isim ve Gamertagı pm den yollarsanız eklerim

• 60 üstü ekranda oynayan var mı benim 65 inç sanki görüntü geriden geliyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingYoney

60 üstü ekranda oynayan var mı benim 65 inç sanki görüntü geriden geliyor gibi.

input lag yapabilir
    ben 42inch'de oynuyorum ekrana tam manası ile adapte olamıyorum. 65'i düşünemiyorum.
  • KingYoney K kullanıcısına yanıt
    Televizyonunuzun modeli nedir? Birde oyun modunu aciyorsunuz degil mi?

• Alınık bf1....

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

65 lg tam model ismini bilmiyorum Xbox açtığım gibi oyun moduna otomatik geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingYoney

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

65 lg tam model ismini bilmiyorum Xbox açtığım gibi oyun moduna otomatik geçiyor.

Lg lerde ınput lağ değeri yüksekdir. Birde fps de özellikle bu büyüklük de bir tv yorar insanı. Minimum 4 5 metre den oynamaya çalışın..

• 7 metre var rahat aramızda tv ile salon büyük.

• Oyun multisi güzel favori silahım gewehr 95 dürbünsüz süngüsüz. Arabistanda geçen haritalar cod 2 yi hatırlattı sadece tüfek modu vardı koyarlarsa çok iyi olur.

• Kimse yazmadığına göre bir tek ben sorun yaşıyorum herhalde ama yine de yazayım belki bilen çıkar.

Uydunet kullanıyorum. Kablolu bağlantı var. Bağlantım kopmadan tek bir maç dahi bitiremiyorum. Ama sonrasında hemen tekrar online olabiliyorum. Eğer internet bağlantım kopuyor olsa bu kadar hızlı tekrar Live'a bağlanamaması lazım. Kablosuz bağlanmayı denedim yine aynı şey.

Bugün akşam bir de cep telefonumdan internet paylaşıp kablosuz bağlantı deneyeceğim ama aklına başka bir neden veya çözüm gelen var mı ?

Dün akşam Xbox yabancı destek hattı ile chat yaptım. Alakasız şeyler denettirdi, konsoldan profil sildirdi ve yeniden giriş yaptırdı vs. sonuçta değişen birşey olmadı. En sonunda "bu oyunla ilgili çok sorun bildirimi alıyoruz, EA ile görüşsen daha iyi olur" dedi.

Sadece önceki akşam modemi kapatıp açtıktan sonra hiç kopma olmadı ama bir daha olmadı, kaç kere modemi kapatıp açmayı, kablo değiştirmeyi, aradaki dağıtıcıyı çıkartıp doğrudan bağlantıyı denedim sonuç hep aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Ekim 2016; 10:33:48 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.