Şimdi Ara

Battlefield 1 ( Xbox ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
3
Favori
15.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kac saat sonra acilir oyununuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostum

• Oyun açıldı prologue gerçekten etkileyici olmuş ancak EA serverlarına bağlanamıyorum, sizde de aynı sıkıntı var mı? Diğer oyunlarda problem yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Kör olur insan bu oyunu konsolda oynarsa. Tam bir leş. Oynamayın daha iyi.

PS4 deki de aynı çözünürlük hatta 90p

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

quote:

Fanlıktan kafayı kıracaksın oğlum. Mesajı bi sakin oku. Konsolda oynanmaz yazmışım bu oyun. Pc de 1080 P 60 FPS - Ultra oynuyorum, göz sağlığımı koruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Ekim 2016; 20:36:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

quote:

Fanlıktan kafayı kıracaksın oğlum. Mesajı bi sakin oku. Konsolda oynanmaz yazmışım bu oyun. Pc de 1080 P 60 FPS - Ultra oynuyorum, göz sağlığımı koruyorum.

Olm sen yazınca böyle oluyor. 480 ile 100fps üstü görüyor la

• g2a da 140 tl fiyat görünce koştum hemen ama almışlar. reklam yapmış gibi oluyor ne yapalım ucuza almakiçin her yerden kovalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 22 Ekim 2016; 13:09:21 >
  • Oyunun single modu oldukça kısa ve vasat olmuş hard zorlukta bitirdim BF serisinin en zor oyunu bu, yapay zeka eski serilere göre geliştirmişler ama yınede NPC ler tam bir odun. Multisi enfes olmuş ki asıl olayı bu zaten. Grafikler XO da en ıyı gözüken Frostbite oyunu ısteyınce yapılıyormus demek ki 720p tayfasına kapak olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'da dynamic resolution kullanılıo,çoğu yerde 900p ve 60Fps sürekli sabit👍

Ps'te ise durum çok değişik onda da dynamic resolution kullanılıyor ama multide 60 Fps'yi korumak için oyunun 90p'ye düştüğü yerler var 90p!!😃😃😃

Hatta bi kaç kişi screenshot almış

Battlefield 1 ( Xbox )

Battlefield 1 ( Xbox )

Bu durum ve ayrıca multide akıcılık olmadığı için her iki konsolu olanlar Ps4 versiyonunu iade edip Xbox One versiyonunu almışlar👍

• Bu 90p olayı gerçek mi? Birçok yerde gördüm ama ciddiye almamıştım, şimdi ekran görüntüsü görünce inandım

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Evet gerçek ps4'te dinamik çözünürlük baya dinamik çalışıo😃 Ayrıca multide frame rate 40-45 arası seyrediyor.

DICE'den patch bekleniyormuş belki patch yerine PS4 Pro Battefield 480p bundle yaparlar😃😃

• PS4 gider ayak son şakasını yaptı

• Arkadaşlardan multi performans değerlendirmeleri gelse de kafamızdaki soru işaretleri gitse bizde alsak oyunu Açık Betada beni rahatsız etmişti fps düşüşleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    Oyun yağ gibi akıyor şuan 260 bin kişi XO da online oynuyor Operations modu harika olmuş ama savunma yapmak çok zor yılın en ıyı online oyunu kaçırmayın.

• Abicim u4 oynamış olsaydım ve god gibi oyun duyrulmamış olsaydı kesinlikle bu konsolu alırdım ama god of war gibi kendisine bağlayan oyun duyruldu. Daha u4 oynamadım Birde Scorpio ne zaman çıkacak tahmini olarak arkadaşlar

Edit : Mesaj yanlış konuya gitti her zaman One S konusunu takip ettiğim için One S konusunda zannettim kusuruma bakmayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreign. -- 22 Ekim 2016; 22:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trophers

Bf1 perşembe günü çıkıyor . Yaşları 30 üstü ve kulaklığı olan her sınıftan toplam 20 kişi squad arkadaşı oluşturmak istiyoruz. maksat eğlenmek ve yapılan squad ile karşı takıma kan kusturacak arkadaşlar Xbox adını ve daha aktif oynadığı sınıfı şehir yaş ile alıntı yaparak yazarsa sqaud ve sınıfları bir liste içinde paylaşıp listemizi oluşturabiliriz

NOT. Oynama saatleri Aksam :18:00- 00:00 arası olursa çok makul olur

Mustapha80 - Support - yaş 36 - İzmir

Hocam grubu kurdunuzmu katilmak isterim..
    Gearsofrurk live

• Oyunun hikaye modu harika olmuş film tadında oynuyorum.Sunum işini Dıce çok iyi yapıyor.Grafıkler çok çok iyi. Beklediğimden iyi cıktı.ısıklandırma ve özellikle kaplamalar muazzam olmus.Xbox One dan bu kadarını beklemiyordum demekki yapılıyormus.Zaten çok çıkan FH3 Gears of war grafık kalitesi olarak konsolun hakkını verıyor.Bu oyunda Xbox One da çok iyi olmus.

• 25 yaş üzeri, aktif, saygılı oyuncular varsa güzel bir squad kurabiliriz. Ekleyebilirsiniz.

GT: ergulerhan
  • Favorim bombardıman uçağı

Battlefield 1 ( Xbox )
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.