Şimdi Ara

Battlefield 1942 Multiplayer Zamanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 22 Nisan 2017; 21:30:5 >

• Ben oynuyorum yanlız [aX] diye bir server var.Bağlanmaya çalıştığımda durduk yere kick yiyorum."Kicked From Server" diye hata veriyor.Gittim server in forumunda konu açtım dedim admine niye kick yiyorum diye.Adminin bana cevabı aynen şu:
    "You ISP is in blacklist"

ISP dediği de bizim TTnet.TTnet in ip aralığına ban atmışlar anladığım.Yani sen router la dinamik ip de kullansan, değişecek olan ip yine belli bir aralıkta.Bu adminde bu aralığa ban atmış.

ve maalesef diğer çoğu oyuncuda bu servera bağlanıyor.Serverlist e baktığımda en kalabalık server bu server :/

BU ARADA BF1942 ve tüm eklenti paketleri için konu linki(biliyorsunuz oyun free to play olmuştu originde):
    https://forum.donanimhaber.com/battlefield-1942-online-ucretsiz-dlc--107181610#115869125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 22 Nisan 2017; 14:26:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemdik

Ben oynuyorum yanlız [aX] diye bir server var.Bağlanmaya çalıştığımda durduk yere kick yiyorum."Kicked From Server" diye hata veriyor.Gittim server in forumunda konu açtım dedim admine niye kick yiyorum diye.Adminin bana cevabı aynen şu:
    "You ISP is in blacklist"

ISP dediği de bizim TTnet.TTnet in ip aralığına ban atmışlar anladığım.Yani sen router la dinamik ip de kullansan, değişecek olan ip yine belli bir aralıkta.Bu adminde bu aralığa ban atmış.

ve maalesef diğer çoğu oyuncuda bu servera bağlanıyor.Serverlist e baktığımda en kalabalık server bu server :/

BU ARADA BF1942 ve tüm eklenti paketleri için konu linki(biliyorsunuz oyun free to play olmuştu originde):
    https://forum.donanimhaber.com/battlefield-1942-online-ucretsiz-dlc--107181610#115869125

Aaa konu varmış hocam hemen oraya geçelim ayrıca burası kalabalık olursa boş bi server a gecerız guzel olur ve neden ban attıgını anlamadım ne olmuş ttnet ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 22 Nisan 2017; 21:36:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.