Şimdi Ara

Battlefield 2 (2005) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
5
Favori
41.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bf2 multiplayerda hamachi veya garenada arkadaşlarla oynamak istiyoruz, malum bf2 lerimiz korsan :D bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz :(
  • @maverick_192 aynı şeyi bende yapmak istiyorum. Eğer nasıl yapıldıgını ögrenirsen bilgim olsun
  • eeee biz şimdi oynamak istesek nerde oynayacağız onu diyin hele :) (BF2 orjinal)
  • Slm arkadaşlar, ping ve lag problemlerinden dolayı 170 TL ye Rackage'den kiraladığımız 32 kişilik serverımızı 480 TL'ye i3D.net serverına taşıdık. Bundan sonra 91.198.152.77:16567 nolu ip den serverımıza giriş yapabilirsiniz. Özellikle İzmir'de oturan arkadaşlar 50 küsür pingle gayet akıcı bir şekilde oynuyorlar, rackage bu rakam yüksekti. İyi vakitler geçirmeniz dileğiyle, naz_eg =TC= Clan, Bfturkiye.com kurucusu.

Battlefield 2 (2005) [ANA KONU]
  • naz_eg orjinal nerden bulabilirim bilgin varmı
  • EA'nın kendi sitesinde 9.90$ dı en son, oradan alabilirsin. Türkiye de bilmiyorum satan kaldı mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

naz_eg orjinal nerden bulabilirim bilgin varmı

http://store.steampowered.com/app/24860/
  • Bugün Gold Pcde dolaşırken 16 TL ye BF 2 Cdsi gördüm aldım. Elimde bulunsun dedim.
    Steam'a Cd keyi giriyom doğru oldugu halde cd keyinizi kontrol edin diyor Çözemedim Steam'a ekleyemedim oyunu. Başka bi yolumu var aacaba ?

aldıgım DVD ise bu Steamde olmayan bi oyunmu acaba :S

• Steam yılbaşı kampanyasından 2 arkadaş bf2 comp. collection aldık. versiyon 1.5 herhalde. Hangi serverda oynayabiliriz tabi türklerin çok olduğu?
  • arkadaşlar bilgisayarındaki bf2 oyunumun içine virüs bulastı ve hepsını sılmek zorunda kaldım şimdi cd den yuklemeye calıstıgım zaman 00000001.tmp dosyasını kopyalayamıyorum elinde olan birisi bir siteye upload yapabilirmi mumkunse ? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

Steam yılbaşı kampanyasından 2 arkadaş bf2 comp. collection aldık. versiyon 1.5 herhalde. Hangi serverda oynayabiliriz tabi türklerin çok olduğu?

=TC= Clan serverında oynayabilirsin, genelde akşamları doluyor serverımız ve adminlerimiz çoğunlukla online lar.
    IP: 91.198.152.77:16567
    bfturkiye.com
  • Öncelikle herkeze slm ... Bf2 gibi yok diyorum başka bir şey demiyorum :D

Tatil bitti Bf2 elime geçti :S kötü oldu ama neyse bu oyundan vazgeçmek mümkün değil :D

Elimde Orjinal Bf2 var önceden abim kullanıyodu en sonunda bana verdi :D:D

Ben biraz baktım patch'lerine 1.5 çıkmış yeni onu indirdim kurdum hata verdi ... You already have a newer version installed? diye bi hata biraz araştırma yaptım sonra sorunu anladım ilk önce v1.41 i kurmalıymışız şuan indiriiyorum ardından 1.5 i kurucam ve sizle oynamayı planlıyorum =)

Size bir sorum olucak ... bu bf2 patch'lerine baktımda baya bi paketleri var bunun
    battlefiled 2 - Special Forces
    battlefiled 2 - Euro Force
    battlefiled 2 - Armored Fury
    battlefiled 2 - bide 1.50 var

bu gibi paketleri var oyunun ... bunlar için ayrı bir ücret ödemek mi gerekiyor bu işi pek anlamadım ..? hepsini birden kurup oyunu oynıyamıyoruz heralde illaki içlerinden birisini kurup en fazla 1 tanesini oynıyabiliyoruz galba?

Şimdiden teşekkürler ... Bir kaç saat sonra Türk serverlarda sizinle oynamaya başlıcam =)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathAlbay

Öncelikle herkeze slm ... Bf2 gibi yok diyorum başka bir şey demiyorum :D

Tatil bitti Bf2 elime geçti :S kötü oldu ama neyse bu oyundan vazgeçmek mümkün değil :D

Elimde Orjinal Bf2 var önceden abim kullanıyodu en sonunda bana verdi :D:D

Ben biraz baktım patch'lerine 1.5 çıkmış yeni onu indirdim kurdum hata verdi ... You already have a newer version installed? diye bi hata biraz araştırma yaptım sonra sorunu anladım ilk önce v1.41 i kurmalıymışız şuan indiriiyorum ardından 1.5 i kurucam ve sizle oynamayı planlıyorum =)

Size bir sorum olucak ... bu bf2 patch'lerine baktımda baya bi paketleri var bunun
    battlefiled 2 - Special Forces
    battlefiled 2 - Euro Force
    battlefiled 2 - Armored Fury
    battlefiled 2 - bide 1.50 var

bu gibi paketleri var oyunun ... bunlar için ayrı bir ücret ödemek mi gerekiyor bu işi pek anlamadım ..? hepsini birden kurup oyunu oynıyamıyoruz heralde illaki içlerinden birisini kurup en fazla 1 tanesini oynıyabiliyoruz galba?

Şimdiden teşekkürler ... Bir kaç saat sonra Türk serverlarda sizinle oynamaya başlıcam =)

Special Forces'e para vermen gerekiyor. Şu an içinde sadece Special Forces olan Orjinal DVD'ler artık satılmıyor. Deluxe Edition veya Complete Edition Alabilirsin. Varsa imkanın, BF 2 Deluxe Edition al. Çünkü 1.5 Patch ile Armored Fury ve Euro Force oynanabilir hale geliyor. Fakat sende sadece BF 2 var. Olsun. Sadece Special Forces'i oynayamazsın.

Kurulum Sırası Şöyle olacak bu arada ;

Battlefield 2 -> 1.41 Patch -> 1.50 Patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 7 Şubat 2010; 14:27:53 >

• çok saol .. cidden bu bilgi çok işime yaradı ... Kaç saatir bakıyorum .. bir türlü çakamdım davayı :S ... saol yardımın için teşekkürler ...

Eh bizde Special Forces'i oynamayız :D

şimdi patch 1.5'in neden bu kadar büyük olduğunu anladım :D Euro Force ile Armored Fury i içeriyor ...

Yardımın için tekrar teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar Doğrusu bu kadar Battlefield sevdalısını görmek beni mutlu etti,,,,,,Bende 1.5 de (Super vehicles--dalian plant) ve (Kıller B--dragon valley) de takılıyorum akşamları,,,,Bazende ''Tc_Clan servarında''

Nickim:bonnitacix Herkesi beklerim akşamlarıı....:D
  • Bende TC clana girebilrimiyim lütfen :)
    istatistiklerim bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 16 Şubat 2010; 13:31:21 >
  • arkadaşlar bende bf2 online oynamak istiyorum ama mavi ekran veriyor ne yapabilirim?

bu mavi ekranı single playerda vermiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Bende TC clana girebilrimiyim lütfen :)
    istatistiklerim bu :)

Merhabalar dostum,,,,http://bfturkiye.com/ burdan ''Naz_eg'' abiye ulaşırsan sana yardımcı olur,,,
  • Sen Nazeg Abine slm söyle benden :) özlemişmi beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Sen Nazeg Abine slm söyle benden :) özlemişmi beni :)

:D....Bende samimi deilim ama Söylerim Selamını görürsem,,,Yalnız bir Espiriye kurban gitmişim gibi düşünüyorum:S..:D
    :S
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.