Battlefield 2 de multiplayera boot atma gibi bisey varmi.. yani localde agda arkadaslarla oynarken karsiyada adam atmak... normalde haritada bi 2 kisi kapisip duruyoz :) adam olsa daha zevkli olur single playerdaki gibi...
arkadaslar googleda baktim bulamadim basit bi soru ama cvbi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim...
o soru ndaha çözüme kavuşamadı onun için cevap yok kanser gibi çaresiz kalınmış bi durum single da bi şeyle yaptılar mercenaries diye ama multi de yok bende çok aradımbulamadım yada bi şeyler var bi şey anlayamıyosun
yok öğle bişi, yani hiç duymadım desem daha bi yeridir , counter mı bu!! anca coop kurcaksınız 64bot olur sanırım yada single verdiği botla oynıcaksınız
Var böyle bişiy. Şöyleki ağı kurduktan sonra oyuna girersiniz, daha sonra multi bölümüne girersiniz daha sonra bir kişi oyunu kurar haritayı seçer ve diğerleri bekler ama beklerken hiçbirşeye basmazlar..
Oyunu kuran kişi oyuna girdikten sonra menuye geri doner ve kurulu oyunu iptal eder bu esnada diğer arkadaşların beklemeye devam eder (arkadaşlarında halen oyun devam ediyo görünür) kesinlikle join falan yapmasınlar..
Daha sonra oyunu kuran kişi singleplayerda aynı haritayı açar ve oyuna girer.. Girdikten sonra artık arkadaşların da join diyerek senin singleplayer oyununa girmiş olurlar hepsi bukadar.. Botlarla birlikte oynamaya başlayabilirsiniz..