Şimdi Ara

Battlefield 2 Deluxe Edition 1.4 Patch Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, orjinal Battlefield 2 Deluxe Edition var elimde ve EA Games'in sitesinden 530 MB'lık patch'i indirdim. Daha sonra kurdum ve oyunu 1.4'e yükselttiğini söyledi. Ancak oyuna girdiğimde oyun sürümü hala 1.1 olarak gözüküyor. Gözükmesinin yanı sıra Memory Leak sorunu da hala devam ediyor sanırım. Sürekli sabit diskten veri alış-verişi gerçekleşiyor oyun boyunca. Haritaların yüklenmesi hala çok uzun sürüyor. Yani 1.4 ile düzelen birçok sorun hala var gibi gözüküyor. İşin ilginç yanı Road to Jalalabad gibi yeni gelen haritalar yüklenmiş gözüküyor ve buralarda oynayabiliyorum. Neden böyle bir problem yaşıyor olabilirim? Google'dan birçok İngilizce kaynağı aradım ancak bu problemi yaşayan başka birinin nasıl çözdüğü ile ilgili birşey bulamadım. Belki bu sorunu yaşamış ve çözmüş başka biri daha vardır diye umuyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosataurus -- 2 Ekim 2006; 15:00:02 >

• Windows registry 'de buraya girin...

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2

versiyonu elle 1.4 yapmayı deneyin. Eger olmazsa patch 1.4 'u yeniden kurun.
  • Girdiğim kayıt defteri kaydında oyun sürümüm 1.4 olarak gözüküyor. Bir problem olduğunu sanmıştım çünkü oyun sırasında köşede yazan sayı yani 1.1.2963-795.0, aslında 1.4 demekmiş.

Ben bunu gördüğümde oyunun 1.1 olarak kaldığını sandım. Google'da baya aramama rağmen zor buldum bu bilgiyi hatta Electronic Arts müşteri hizmetleri ile bile irtibata geçtim ancak onlar bile 1.1.2963-795.0 ifadesinin 1.4 sürümünü bildirdiğini belirtmediler.

Neyse bu sorunu yaşadığını düşünen başka kişiler de varsa umarım bu yazdığımı okurlar. Cevap için de size teşekkür ediyorum.
  • onemli degil, problemin çözülmesine sevindim.
  • aynı sorun bendede vardı, ama road to jalalabad mapi çalışınca endişelenmeyi bıraktım ve oyuna verdim kendimi :D
  • Jalalabad harika bir map zaten, Strike At Karkand, Warlord ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.