Şimdi Ara

**BATTLEFİELD 2** DEMO 546MB İNDIRİN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: megaoyun

Yaa benim ekran kartı imzamda yazıyor.Grafiklerde siyah siyah kareler oluyor bozulmalar oluyor nasıl halletcem yaa yardım edin.Bu arada oyun muhteşem.Birazdan ss koyacam zaten.

sürücü olarak 77.50 yi yükle burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 17 Haziran 2005, 10:51:21 >
  • Bir adet ss koydum.Bu arada sagol kardeş bende forceware 75.90 vardı onu bi denerim.

• demonun icinden cikan nvidia icin bir sürücü var sanirim 77.80 mi öyle bir sey onu kullanirsan bi problem kalmiyor..
  • çekmeye başladım yarına iner herhalde
  • oyun manyak olmus ya harika ekran kartı ise 5600 de asagısı kurtarmıyorsa demekki baya kasacak. ozellikle ram lazım 1gb falan harika olmus oyun cıkınca hemen almak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realturk

demonun icinden cikan nvidia icin bir sürücü var sanirim 77.80 mi öyle bir sey onu kullanirsan bi problem kalmiyor..

Oyunun içinden çıkan sürücü 77.30 fakat bu sürücüde shadow bug var 77.50 ile bu bug giderildi Bu sabahta 77.62 çıkmış guru3d deki yorumlara göre 5 ile 15 fps performans arttırıyomuş bf2 de
  • Ben çok beğendim. yanlız kolay kolay ölmüyorlar.Askerler zırhlı. yüze ateş etmek gerekiyor
  • Zrkadaşlar bu oyunun zaman sınırlamasını kaldıran crackını buldum.Kesinlikle fake filan değildir isteye e-mailini yazarsa gönderebilirim.Single Player da işe yarıyor ancak multiplayer da denemedim.
  • Cok basarili bence oyun
    Ozellikle Squad sistemi
    Multiplayer da inanilmaz etkili oluyor
    Lamer lara karsi
    Salak salak dolanan adam kalmiyor
    Takim oyununa itiyor
  • süper oyun ama çok zor ne olduğunu anlamadan ölüyon..

• oyunu imzamdaki sistemde medium detailde bile akışkan oynayamadım.gerisini siz düşünün..low mu yapayım artık???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaHaDıR[tRs]

quote:

Orjinalden alıntı: realturk

demonun icinden cikan nvidia icin bir sürücü var sanirim 77.80 mi öyle bir sey onu kullanirsan bi problem kalmiyor..

Oyunun içinden çıkan sürücü 77.30 fakat bu sürücüde shadow bug var 77.50 ile bu bug giderildi Bu sabahta 77.62 çıkmış guru3d deki yorumlara göre 5 ile 15 fps performans arttırıyomuş bf2 de

ya zaten bu nvidianın driver ları yuzunden bilgisayar yalama oldu.
    haftada bir yenisini yukluyorum.

• BUYRUN OYUN BUDUR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KINGSIX -- 17 Haziran 2005, 22:35:20 >
  • cok basarılı bence

• kullandığınız kartları yazsaydınız bare
  • BASARILI :)

• HERKESE TAVSİYE EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KINGSIX -- 17 Haziran 2005, 23:05:07 >
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KINGSIX -- 17 Haziran 2005, 23:07:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.