Şimdi Ara

**BATTLEFİELD 2** DEMO 546MB İNDIRİN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok sistem istiyor yaaGrafik ayarlarını kısmam gerekecek.Yinede sağol link için
  • quote:

Orjinalden alıntı: KINGSIX

:)

burası msn degil
  • Bf42tr.com yöneticilerinden Türkiye'nin İlk BATTLEFİELD 2 forumu :http://www.bf2tr.com/
  • ya bu oyunun hl2 ve farcry ın grafikleriyle uzaktan bile alakası yokki.
  • arkadasalar bu oyunun full ne zaman cıkacak bırdei nternetten oynamak ıcın ne yapmak lazım
  • haziran sonu. 22 veya 27 vhaziran sanıyorum
  • Oyun efektleri süper geliştirilmiş. Forumlarda 9800pro+amd xp 2500 +1gbram ile gerçeğine en yakın su efektleri elde edilmiş (bizzat ekran görüntüsü çekmişler) artı araç kullanımları'nın gerçekçiliği artmış +Takım oyunu oynamayan kaybetmeye mahkum + kredilendirme sistemi gelmiş ve yanlışlıkla yaraladığınız,öldürdüğünüz arkadaşlarınız olursa; sizden puan kesiliyor Bunların hepsi duyum(bf42tr.com forumlarından) bir tek şu bahsettiğim su efektlerini gözümle gördüm,söylentilere göre wolfenstein gibi ölen adam hemen öbür tarafa gitmiyor Sağlıkçılar adama Elektroşok verip hayata geri döndürebiliyormuş ve daha birsürü şey onun için oyuna ısınmanız biraz zor olabilir zira oyniyanlar "bayağı karışık ama güç olsada zamanla alışıyorsunuz" diyor... İşte bahsettiğim forumlardan aldığım screenshotlar:

**BATTLEFİELD 2** DEMO 546MB İNDIRİN

Bu resimi çeken arkadaş yukarda bahsettiğim sisteme sahip ve fotoların hepsi onun sisteme ait Bu arkadaşın şikayet ettiği bir yönde Menüde Draw distance'i tam ayarlamasına rağmen harita çizim uzaklığının rahatsız edici derecede yakın olmasıymış (resimde de bu görülüyor)

Buda dikey iniş-kalkış yapabilen ünlü JSF uçağı, sudaki dalgalanmalara dikkat edin

• dostum o efektlerin hepsi ve daha fazlası farcry da var zaten.ben nedense grafikleri hiç beğenmedim.örn:suyun dibine düşen bir colt commando silah dibe dalıp su yüzeyine tam silahın olduğu yerin üstündeki o su yüzeyine bak işte o süper dalgalanmadan ötesini daha görmedim.dilim tutuldu yani.
  • dun aksamda saat gece 12 cıvarı tecnology tv de oynadılar bu oyunu mıx.gen.tr server ı uzerınden oynadılar ve ben grafıklere bayıldım
    kazanana bır adet yapımcılarının ımzaladıgı pusu hedıye ettıler
  • millet yerli serverları bilen varsa yazsın yurtdışı problemli oluo
    mix.gen.tr dışında
  • indirmeye basladım gece biter herhal
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

dostum o efektlerin hepsi ve daha fazlası farcry da var zaten.ben nedense grafikleri hiç beğenmedim.örn:suyun dibine düşen bir colt commando silah dibe dalıp su yüzeyine tam silahın olduğu yerin üstündeki o su yüzeyine bak işte o süper dalgalanmadan ötesini daha görmedim.dilim tutuldu yani.
    Ölçütlerini FARCRY HİLFE-LİFE2 veya DOOM3'ü baz alarak belirlersen piyasada oynamaya layık oyun bulamazsın Ama bildiğin gibi Farcry tekli oynanması (single player) Battlefield ise çoklu ve örütbağ (multiplayer ve İnternet) oynanması halinde zevk veriyor. O yüzden, FARCRY'In çitası bi yerde Battlefield'in bi yerde Tmm?

• valla bilmiyomda battlefield grafiklerinin farcry gibi 1.5-2 sene önce çıkan bi oyundan daha iyi olması gerekmezmi yani.
  • aklıma gelmişken söyleyim. babam havacı astsubay da. bu jsf nin uçaklarını türkiye 2040 yılında alacakmış. büün -16 ları bunlarla değiştircekmiş. şimdiden anlaşma yapılmış amerikayla. tabi amerkiyla savaş çıkmazsa
  • Arkadaş bu oyun çıkalı tam tamına gailba 2 haftayı buldu sen uyuyonmu
  • arkadailar cd key bulamadım ben.cd keyi bilen varsa pm atabilirmi bi zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

aklıma gelmişken söyleyim. babam havacı astsubay da. bu jsf nin uçaklarını türkiye 2040 yılında alacakmış. büün -16 ları bunlarla değiştircekmiş. şimdiden anlaşma yapılmış amerikayla. tabi amerkiyla savaş çıkmazsa

2040 a daha 35 sene olduğunu hatırlatmadan edemeyeceğim. Haberin doğruluğundan şüphem var. Gerçi doğru ise pek de şaşırmam; 40 sene önceki teknolojiye yatırım yapmak zaten bizim ülkemize yakışır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warstar

Arkadaş bu oyun çıkalı tam tamına gailba 2 haftayı buldu sen uyuyonmu
    Bana mı söylüyorsun mesajımın ilk yayınlanma tarihine bak bakalım ben demo çıktığı gün bu mesajı attım
  • ben yeni üye oldum tam olarak demo nerde
  • onur kardeş oyunun tam sürümü zaten çıktı.yok ben demo istiyorum diyosan aşağı tıkla:

http://www.gamershell.com/news/22659.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.