Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 21 Eylül 2024; 1:19:56 >

• Demo da tek bir server mi var?Birde nasıl oynuyorsun kısaca anlat da bi arkadaşla oynamak istiyorduk bizde kaynaşırız aranıza.
  • demoda server varsa hemen indiriyorum
  • Yok bi 20 tane server filan var. Ben en az lag hangisindeyse onda oynuyorum Kurulumunda bir şey yok. Demoyu http://www.gamershell.com/download_9576.shtml adresinden indirip direk serverlara girebilirsiniz.

Demoyu kurup açtığınızda online oynamak için gereken üyeliği oyun içinden alabilirsiniz eğer yoksa. Ben 5 sene önce aldığım için mail adresine aktivasyon codu filan geliyomuydu hatırlamıyorum yanlızGeliyosada bakarsınız üyelik aldığınız mail adresine zaten. Ondan başka birşey yapmıyorsunuz. Birde punkbuster güncellemesi yapmayı unutmayın tabi BF2 üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 7 Ağustos 2010; 23:42:32 >

• Tamam o zaman yarın aranızdayız.
    Bf2'nin ful sürümünü istemiyor de mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 8 Ağustos 2010; 23:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Yok bi 20 tane server filan var. Ben en az lag hangisindeyse onda oynuyorum Kurulumunda bir şey yok. Demoyu http://www.gamershell.com/download_9576.shtml adresinden indirip direk serverlara girebilirsiniz.

Demoyu kurup açtığınızda online oynamak için gereken üyeliği oyun içinden alabilirsiniz eğer yoksa. Ben 5 sene önce aldığım için mail adresine aktivasyon codu filan geliyomuydu hatırlamıyorum yanlızGeliyosada bakarsınız üyelik aldığınız mail adresine zaten. Ondan başka birşey yapmıyorsunuz. Birde punkbuster güncellemesi yapmayı unutmayın tabi BF2 üzerine.
    geçenlerde indirdim uçak kullanmak için ama server bulamadığım için 30 dk single takılıp sildim.Aynı adresten indiiriyorum tekrar.30 dk içinde oyundayım belki de 40 dk belli olmaz ttnetin işi.Bana yardımcı olursun sanırım.Mic varsa bizim tsyi kullanabiliriz

• @M@v3rick__09 Yok full sürüm olmaz. Verdiğim adresden demoyu indirmen lazım. Sadece Demo olur.

@Karn-ı bahar Dostum server var ama hepsi dolu değil. Zaten dolu olan serverlar belli herkez onlara girer diğerlerinde az kişi kendi arasında eğlenir. Sen rasgele bir servera girdim sanırım Valla bende sabahdan beri oyuna girmeye çalışıyorum ama pc denmi kaynaklanıyor oyundanmı bilmiyorum sorun var Loading ekranındayken masaüstüne atıyor oyunSilip baştan yükledim yine aynıBu sorunu düzeltene kadar oyuna giremeyeceğim maalesef Siz bensiz devam edin bi süre

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

@M@v3rick__09 Yok full sürüm olmaz. Verdiğim adresden demoyu indirmen lazım. Sadece Demo olur.

@Karn-ı bahar Dostum server var ama hepsi dolu değil. Zaten dolu olan serverlar belli herkez onlara girer diğerlerinde az kişi kendi arasında eğlenir. Sen rasgele bir servera girdim sanırım Valla bende sabahdan beri oyuna girmeye çalışıyorum ama pc denmi kaynaklanıyor oyundanmı bilmiyorum sorun var Loading ekranındayken masaüstüne atıyor oyunSilip baştan yükledim yine aynıBu sorunu düzeltene kadar oyuna giremeyeceğim maalesef Siz bensiz devam edin bi süre
    yarın oynarız ya sorun değil
    Ben botlarla oynamışım haberim yok konuşmaya çalışmıştım hatta,rezalet

• Yarın aranızdayız.Mic vs. var ise Tsmize de beklerim.
  • bende fazladan cdkey var hangisini kullandığımı bilsem diğerini sana verirdim , punkbuster güncellemesini yapmamışım bende cdkey ban yedim sandım gittim 1 tane daha aldım eğer hangi keyi kullandığımı öğrenirsem diğer keyi sana veririm
  • 2-3 gündür demoda takılıyorum o kadar şerefsiz var ki demoda beni oyundan soğuttular.Herif uçak gemisine geliyor geçiyor black hawkın minigun'a baserape yapıyor.Bunun dışında spawn yerlerine geçip arkadan bıçaklayanları mı yoksa uçağı kaldırırken önüme geçen takım arkadaşlarımı mı sayayım
  • Bende DEMO yu oynuyorum bu aralar pinoy diye bir serverda. Full hileci doluşmuş, yerliside yabancısıda hile açıyor deli oldum. Eskiden BF2 de hile olmazdı şimdi ortaya çıktı aynı cod a benzemiş hileler yüzünden. Acaba oynadıgım serverda punkbuster detegimi yok...
  • pb lı serverda hılecı en fazla 1 dk da kıck lenıyor.
  • Dostum hala online mısındır pek bilmem ama, bende 2005'den beri gulf oman multi demo oynuyorum sonbahar başlarında artık girmemeye başladı bi çözümün yada bilgin var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BugraCihan

Dostum hala online mısındır pek bilmem ama, bende 2005'den beri gulf oman multi demo oynuyorum sonbahar başlarında artık girmemeye başladı bi çözümün yada bilgin var mıdır ?

gamespy kapandığı için artık girilmiyor olabilir. alternatif programlar çıkmıştır bir araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gulf oman da senelerim geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.