Şimdi Ara

Battlefield 2 online yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bf2 de artık online oynanmadığı hakkında bilgiler edindim oynanacaksa nasıl? eğer oynanmayacaksa arkadaşımla aynı internet uzerinde olmadan oynayabilirmiyim? şimdiden teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ballackaga47 -- 12 Ekim 2014; 0:44:12 >

• laptoba btf2 call of duty 2 falan yükledim ama kimse olmadığı için online oynanmıyo maalesef artık kaldık cs ye ama zaten btf2 de cs ye benziyooynaman zor zaten cod2 de denedim kimsecikler yok tek başıma dolanıyom :D artık singleplayer
  • internet cafede arkadaşlarla oynuyoruz peki aynı internette olmadan oynayabilirmiyiz
  • quote:

BF2Hub.com adlı siteye gir.. Ana sayfada sarı bir kutuda Download yazıyor ona tıkla, açılan sayfada yine downloada tıklayıp küçük programı indir.

Sonra programı kurup çalıştır.. Program kendini sistem çubuğuna atar.. Oradan programı aç.

Backup Accounts'a tıkla. Gelen yazıyı onayla. Şimdi burada hesabınızın ismi, e-mail adresiniz, BF2 serialiniz (yıldızlarla gizlenmiş) falan yazıyor. Alttaki Save selected.. yazan yere tıklayıp kısa bir süre bekle. İşlem tamamlandıktan sonra o pencereyi kapat.

Diğer pencerede Enable BF2Hub Network ' a tıklayıp Close to Tray ile programı yine sistem çubuğuna at.
    Hepsi bu kadar..

%100 Çalışıyor..
  • Port açarak oynanabilir diyi düşünüyorum biraz araştırırsanız kısa sürede sonuç elde edersiniz
  • Konu hort olacak ama

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118100719&p=1&anchorToGo=118100719#118100719

Buraya yazdim dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.