Şimdi Ara

Battlefield 2 tarzı botlu oyunlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar counter strike tarzı güzel grafikli botlu oyunlar arıyorum. Yamalı falanda olur mesela call of duty oyununa yama yapılarak haritalarda botlarla oynanabilir gibi yamalar.

Oyunda counter gibi 2 taraf yada daha fazla taraf olabilir biz seçelim ve araba , tank , uçak gibi objelerde olursa iyi olur. online olmayacak sadece single botlarla olacak.

Oyun önerisi için şimdiden herkese teşekkürler.

(Team fortress , cs go hariç bunları biliyorum)

• Cs source , BF VİETNAM-1942

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype66

Cs source , BF VİETNAM-1942

cs hariç bu arada vietnamda uçaklar , su botları , tanklar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zombi-

quote:

Orijinalden alıntı: prototype66

Cs source , BF VİETNAM-1942

cs hariç bu arada vietnamda uçaklar , su botları , tanklar varmı ?

Hepsi var ama Commander sistemi yok.Grafiklerde pek iyi değil ama zevkli oyun

• 1942, 2142

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF Vietnam ama Bad company'nin vietnamı değil bildiğin

Battlefield Vietnam zamanında botlarla aralıksız 6-7 saat oynardım çok zevklidir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

BF Vietnam ama Bad company'nin vietnamı değil bildiğin

Battlefield Vietnam zamanında botlarla aralıksız 6-7 saat oynardım çok zevklidir kendisi.

Hocalarım şimdi bu tarzda bir oyun lazım bana grafikleri fena olmayan falan. Mesela Battlefield 2 nin reality modunu oynuyorum botlarla güzel ama çok saçma botlar hemen vuruyor tadı çıkmıyor. Birde botlarda çok sıkıntı var. Bana bu tarz başka oyunlar önerebilirmisiniz ?
  • -zombi- - kullanıcısına yanıt
    O zaman campaign oyna derim ben. Pek fazla bildiğim oyun yok. Borderlands, Left 4 Dead, Payday, Unturned, Seven Days to Die tarzı oyunlar var ama senin istediğin türden değil pek.

Çare campaign. Git mesela assassins creed serisini bitir vs. vs. GTA da oynayabilirsin. Sonuçta ikiside sürekli oyunlar Roam felan yaparsın eğlenirsin. Skyrimde olabilir.

edit: Unreal tournament, Quakete olabilir botlu oyunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 23 Ekim 2014; 18:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

O zaman campaign oyna derim ben. Pek fazla bildiğim oyun yok. Borderlands, Left 4 Dead, Payday, Unturned, Seven Days to Die tarzı oyunlar var ama senin istediğin türden değil pek.

Çare campaign. Git mesela assassins creed serisini bitir vs. vs. GTA da oynayabilirsin. Sonuçta ikiside sürekli oyunlar Roam felan yaparsın eğlenirsin. Skyrimde olabilir.

edit: Unreal tournament, Quakete olabilir botlu oyunlardan.

Hocam dediğiniz çoğu oyunu oynadım ama zevk alamıyorum :/ Bana böyle gruplar arasında çatışma oyunu falan olucak bildiğiniz başka güzel oyunlar varsa yazabilirsiniz. teşekkürler :)
  • Botlu olmak zorunda mı

• bf vietnam çok güzeldi ya başka varsa takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

bf vietnam çok güzeldi ya başka varsa takipteyim

bad company 2 vietnamda botlu oynama yokmu bf 2 gibi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.