|
Bildirim
|
herşey iyi güzelde oynanış nasıl daha hızlı olur bunu anlayamadım vietnam savaşı adı üstünde. dikkatli ilerlemen gereken hertarafın tuzaklarla çevrili olduğu yer altı tünellerden tut bo lbol gizlilik kasmamız gereken balta girmemiş ormanlara. ne bilim. bu yapıya hızlı oynanış hiç olmaz bence
|
Ölürüm, biterim. Modern BF oyunları arasında bence müthiş bir denge tutturabilmiş yegane oyundur kendisi. Ayrıca AlmightyDaq, Battlefront 2'deki Pay to Win hatasına düşülmeyeceğini de söylemiş. Battlepack olacağını ancak bunun BF4 gibi dengeyi bozan türden olmayacağını "söylenti" olarak belirtiyor. Umarım doğrudur.
Ayrıca bunun yanında MW2 Remastered gelirse, kafadan 5 sene online oyun almam başka. |
Umarım doğrudur. BC 2'yi kaç kez oynayıp bitirdim saymadım. Karakterleri çok sevmiştim. Özellikle de Haggard'ı (Kendisini bizim Mesut komisere benzetiyorum :D ). Umarım BC 3 gelir şöyle güzel bir senaryo ile doya doya oynarız
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 18 Aralık 2020; 23:10:33 > |
|
|
|