Gün geçtikçe sızıntılar artıyor.Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Her ne kadar umudum olmasa da heyecanlanıyorum yine de. |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Çok iyi gözüküyor
-
Burada bile grafikler aşırı iyi gözüküyor, gözlerimiz bayram edecek anlaşılan
-
Bakalım sistem ne isteyecek. Baya grafik abanmışlar gibi. Motor da yeni olacak diye biliyorum.
-
Yeni motorlar yapılacağı kesin mi hocam bir bilgi göremedim ben.Frostbite 4 çıksa haberimiz olurdu diye düşünüyorum sürpriz mi yapacaklar yoksa.Star Wars gibi Unreal Engine ile mi yapılacak yada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 25 Mayıs 2021; 20:57:29 > -
Sızan görüntüler oyun içi olup olmadığı kesin değil.Bakalım sunumda göreceğiz işin gerçek yüzünü.
-
Yanlış hatırlamıyorsam multiplayer youtube kanalında bahsetmişlerdi yeni motor ile yapılacak diye. Bende oradan duydum.
Edit: Electronic Arts kısmının başlarında bahsediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 25 Mayıs 2021; 21:10:22 > -
benim en büyük korkum ryzen 5 1600 işlemcimin darboğaz yapması hadi bakalım :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLOWDIVEBakalım sistem ne isteyecek. Baya grafik abanmışlar gibi. Motor da yeni olacak diye biliyorum.
128 kişilik haritalardan bahsedildiği için özellikle işlemci kısmında güçlü bir şey isteyecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni nesil 6-12 cpu lar bile sıkıntı yaratacaktır.En kötü amd de ryzen 3600 veya intel 8700k cpu gerekecektir.Bunlarda min için söylüyorum tabiki.Sıkıntı yaşamamak için amd 5800x veya intel 10700k-11700k şart.
-
128 kişilik haritalarda 8GB'lik RTX3070 2K'da ne yapacak bakalım...
-
Kasım ayında 3080 almıştım martta oyun çıkacak diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 25 Mayıs 2021; 22:13:18 >
satıp motor alabilirsin :)
-
8700k ile BF5’te bile sıkıntı çekiyorum hocam. 6 için hiç umudum yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun çıkana kadar ekran kartı piyasası düzelse ya..belki 3080 - 3080 ti geçerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RandomAccessMemoriessatıp motor alabilirsin :)
Türkiye de motor kullanılmaz.
-
Kasımda kaç tl'ye aldınız ?
-
Hocam ben kasimda gigabyte aorus master 3080 aldim 9400e. Bakmiyordum fiyatlara uzun zamandir felaket olmus. O zaman 9400 de pahaliydi
Hakkının 7 -8 bin olduğunu düşünüyorum çok üzücü .
-
10900k+3070 ile 2K'da 90-100 FPS arası gezsek yeterli olcak sanırsam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X