Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.033
Cevap
137
Favori
586.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reboot olacağı kesinleşti artık sanırım. "System Rebooting" yazıları boşa olmasa gerek. Belli ki yeni oyunun ismi direkt "Battlefield" olacak. HYPEEEEEE! Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• Hype’ın sonu selamet olsa bari. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geliyor vicdansız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Kal of dutiiii '' her sene aynı teraneden çıktığını göre göre Battlefield duyuruları beni daha çok heyecanlandırıyor... Bu sene Battlefield Modern savaş, ''kal of dutiiiii'' 2. dünya savaşı olucak deniliyor...Bu sene Battlefield senesi olur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 7 Haziran 2021; 19:7:23 >
  • Oyunun steam de çıkması ve bedava gelecek olan modu insanları baya battlefield tarafına kaydıracağını düşünüyorum. Modern silahlarla battle royale modu çok iyi olacaktır.

• Bf 5 i açin bir sürpriz var geliyor be gümbür gümbür 🥳

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BR pastasinda Warzone'dan pay kapması zor. Muhtemelen Battle Royale modu bir süre sonra Firestorm gibi sessizlige burunecektir ya da bi tik daha fazla oyuncu olur, o da bedava olmasindan dolayı.

Asil olaya gelirsek umarım BFV'nin yapamadıgı iki seyi iyi yapmislardir; atmosfer ve iyi dizayn edilmiş haritalar.

Atmosfer BFV'de Heidi den fırlamıs gibi rengarenk ve civil civildi, ancak aksine bir onceki oyun resmen kan ve vahset kokuyordu. Diger bir konuysa BFV'yi o kadar oynadim aklimda sadece iki haritasi kalmis; twisted steel ve panzerstorm. Gerisi cöp. Umarim bu konuda iyi seyler basarmislardir.

• 1050ti açacak mı yeni oyunu bana bunu söyleyin :(

• Cyberpunk senin Allah cezanı versin. Senin yüzünden hiçbir yeni çıkacak oyuna heyecanlanamıyorum ön sipariş veremiyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan incinmekten korkuyorum😢

• tospik kullanıcısına yanıt

Hatırlatıcımız da gelmiş heyecan tavan.Hayal kırıklığı yaşamayız umarım.

• Yap bir bf4 gibi bu zamanın oyununu eskisi gibi zevk ile oynayalım eskiden konuya girip muhabbet edip milletin açtığı serverlara giderdik ne günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Neden nefret ediyorsun hocam? Gelecek gelmeyecek mi?

Adı üstünde gelecek hocam gelince yapılsın, önden saçma sapan tahminler ile ilgili gerçekçi olmayan oyunlar çıkıyor ortaya.

• Bf1 ve bfv steam sayfalarına da glitch efekti eklenmiş ve battlefield twitter hesabının logosu aşağıdaki gibi sırayla değişti belki de yeni logoya doğru gidiyorBattlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]

• whisper242 kullanıcısına yanıt

Bf1'de oyuna girince de şu ekran karşılıyor bizi Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• Umarım yaptığımız bu hype bir tarafımızda patlamaz.2.ci bir cyberpunk2077 olayı kimse yaşamak istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Bf1'de oyuna girince de şu ekran karşılıyor bizi  

BF4 e girince aynı ekran geldi, çıldırıyorum 😁

• Şangay kulesi ilk çöktüğünde moloz altında kalanlar burdamı

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Gelecekte gerçekleşmesi mümkün teknolijiler olacaksa bence sıkıntı etmemen lazım hocam. Silahlar yine günümüzde ki gibi olur. Gelecekte askeri robotların olmayacağını mı düşünüyorsun mesela?

• Keşke bu akşam olsaydı... 1 gün daha bekleyecek sabrım kalmadı. Hadi artık ne olur bize istediğimizi ver BF ne olurrrrr.... Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Gelecekte gerçekleşmesi mümkün teknolijiler olacaksa bence sıkıntı etmemen lazım hocam. Silahlar yine günümüzde ki gibi olur. Gelecekte askeri robotların olmayacağını mı düşünüyorsun mesela?

Mesele olup olmaması değil hocam ben bunu şimdi oyunda robotlar vs ile görerek oynamak istemiyorum kısacası zevkler ve renkler.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.