Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.033
Cevap
137
Favori
586.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim efenim

• Bende ona takıldım ya aynı CS:Go'da ki gibi duruyor deyip duruyorum kendi kendime Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] .

Gerçek olmamasına sevindim biraz :)

• şu forumdan nefret eder oldum. ekranin yarisini mobilde reklam kapliyor ayip be kardesim. her defasinda cikmasin bari. yilda bir giriyoruz ondada pisman oluyoruz. bu ne kadar etik sizce
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]@gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay şekerim yeni bir bf yapalım hadi. Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• warchief46 W kullanıcısına yanıt

daha bir anticheat yapamayan yaptığı oyunu sallamayıp yarım bırakan düzgün bir oyun nasıl yapsın

hile serbest banlanan yok kısaca adalet yok ne yapayım öyle oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 5 Haziran 2021; 21:55:49 >
  • BF'nin topitoş yöneticileri: Ama hileciler de insan değil mi ya? Onların da mutlu olmaya, oyun oynamaya hakkı var. Feministleri mutlu etmek için de kadın karakterler koyduk mu oh mis. Herkes mutlu, çiçek-böcek ne güzel!

Bu erkeğin hası! yöneticilerin adı neydi hocam? Deminden beri arıyorum, bulamadım ismini bir türlü. Twitter'da profil resmi olarak nişanlısı ile fotoğrafını falan koyuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 5 Haziran 2021; 22:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

şu forumdan nefret eder oldum. ekranin yarisini mobilde reklam kapliyor ayip be kardesim. her defasinda cikmasin bari. yilda bir giriyoruz ondada pisman oluyoruz. bu ne kadar etik sizce
    @gun
    Mobil uygulamasını kullanın çok rahat edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben hala BF 1 oynuyorum... hiç biri bf1 tadını vermiyor... eğer 6 ' da bf 1 gibi keyif vermez ise BF 1' e devam

• Battlefield ile ilgili tüm heyecanım uzun bir süre önce yok oldu.Bu nedenle yeni oyunla ilgili hiç bir beklentim yok.Gördüğüm kadarıyla oyunu heyecanla bekleyenler var.Umarım keyifli ve beklentiyi karşılayacak bir oyun olur.Tek temennim her Battlefield oyunu öncesi söylediklerinin en azından bir kısmı gerçek olsun ve doğru düzgün çalışan bir anti-hile koruması başka bir beklentim yok.Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• Oyunun ismi sızmış: Battlefield 2042

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Mini sürüm tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.

insallah kafayi yememissindir. bf 1942'den beri oynuyorum. BF3 ve BF1 gerçekten iyi. Ardillari BF4 VE 5 hiç iyi olmadi.

BF 1 gibi mis oyuna böyle yorum yapmak hiç yakışmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.

favori oyun serisi bf olan biri olarak söylüyorum (bad company'den itibaren), bf1 bence serinin en iyilerinden. Oyunun inanılmaz bir atmosferi ve ruhu vardı, bunlar diğer bf oyunlarında yoktu. sıralama yapacak olsam 1 bf3 2 bf1 derdim heralde.

• Bana görede en iyisi bf 1.Bf4 bf1 hali hazırda bf5 oynayan biri olarak söylüyorum. Bf1 deki savaş atmosferi hiç birinde yok bana göre.

• bu seferde olmazsa seri toptan rafa kalkar heralde. çok çok efsane bir şey olmadığı sürece almayı düşünmüyorum. zaten fiyatta uçuk olacaktır soktuğumun döviz kurları yüzünden.

• Şu bf1 i bir tek ben sevemedim herhalde. Bence bf serisine en çok yakışan tema modern savaş teması. Bu yüzden bf 3 ve 4 ü deli gibi oynamıştım. Umarım bf 6 bekleneni verir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.