Alırım bi dal |
BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (12. sayfa)
-
-
Biri onceden yazdiysa kusura bakmasin. 120 fps olmacak diye bilgi aldim. Dogru mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tospikHayırlı olsun hocam. Gold almak sanki biraz daha mantıklı. Ea play ile 630 (1 ay ea play alırsan 655). 135 TL’ye 4 tane season pass almış oluyorsun.
Acaba gold alırsak 2 kişi season pass’i kullanabilir miyiz ? Eğer olursa fena kârlı iş
Gold aldığımızda bonuslardan sadece SEC hak faydalanabiliyor değil mi, doğru hatırlıyorum ?
-
Genelde hep öyle oluyor. Belki bir umut o sistemi değiştirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: tospikGenelde hep öyle oluyor. Belki bir umut o sistemi değiştirirler.
Sanmıyorum işin açığı :) Neyse standart ile devam o halde.
-
120 fps ile alakalı hiçbir bilgi göremedim hocam. Onu pazar günü açıklarlar. Bu büyüklükteki haritalarla ve grafiklerle 120 fps zor.
quote:
Orijinalden alıntı: tospik120 fps ile alakalı hiçbir bilgi göremedim hocam. Onu pazar günü açıklarlar. Bu büyüklükteki haritalarla ve grafiklerle 120 fps zor.
bende reddit te filan bakındım. bilgi bulamadım.
128 lik modlar olmasa da, küçük ölçekli modlarda 120 fps kesin olması lazım. Yıl olmuş 2042 hala 60fps konuşmayalım yani
-
Hikaye modu olmayacak deniliyor ama gösterilen trailerdeki sahneler hikaye modundan gibi geldi bana 🤔
-
Yok hikayeden değil. Hikaye ve battleroyale yok, açıkladılar bunları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Gösterilen trailerde multiplayer'da böyle sahneler muazzam. Çok güzel bir multiplayer oyun bizi bekliyor 🙂
-
Bu video battlefield 2042’de kullanılan oyun motoruyla yapılmış bir animasyon çalışması. Gösterilenler oyun icinde kesinlikle olacak değil ama motor bunlari kaldırabiliyor demek icin yapılıyor (biraz göz boyama). Asil olayı pazar günü Microsoft sunumunda gameplay ile göreceğiz
Anladım hocam. O zaman gameplayi bekleyeceğiz. Bakalım pazar günü gameplay nasıl olacak.
-
-
Abi o yokluktan yokluktan 😁
Bf geldide bizmi oynamadık 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vur dedik öldürmüş dice
Xbox markette 60 fps + ibaresi var . SX ve Ps5 1080p/2k da 120 fps verebilir.
-
umarim crossplay kapali olur k&m takanlarla birlikte oynanmaz tamam xim apex falan alistikta 128 kisiyi bir arada tutmak icin heekesi bi yerde oynatabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu 1. Yil paketi nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen hocam last of us 2 vakasından sonra bir daha asla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X