7. Sezonla beraber geç de olsa şaha kalktı oyun :) En azından bu yıl da içerik çıkartık 10. sezonda bitirselerdi daha iyi olacaktı. Neyse yine de baya keyifli geçiyor oyunlar. Ben herhalde bu sene oynamaya devam ederim. Premium da hayırlı olsun :) |
BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (165. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam:)
Oyun keyifli aek971 ile oynuyorum ancak uzak mesafeye alışamadım bir türlü. Büyük haritalarda ben elime sniper tüfeği alıyorum adamı vuramıyorum adam beni ak5c ile vuruyor çok sinir bozucu.
Orta kısa mesafede iyi kötü oynamaya başladım da çok vakit bulamıyorum oynamaya işten güçten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 16 Nisan 2024; 23:56:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Battlefield 2042 - Future Strike: Time-Limited Event Trailer | PS5 & PS4 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/games/battlefield-2042/ Make every move count. Tomorrow’s war begins with Future Strike – a Battlefield 2042 – Season 7 time-limited event. Engage in Strike Team, a new round-based, infantry-only experience where every choice is life-or-death. Prepare for the unexpected, No-Pats. Good luck out there. ⚔️ Fight in a new, squad-vs-squad mode: Strike Team 🚩 Eliminate the enemy or capture the objective 🗺️ Play on 11 maps in 4v4 and 8v8 matches 🪖 Secure time-limited event cosmetics Play the Future Strike event between May 28 – Jun 11. #ps5 #ps4games #ps5games #ps4 #battlefield2042 Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=BA88rUKO3rg -
Arkadaslar merhaba.suan tr psn de 120₺ olunca almak istedim.online icin ayrica season pass almama gerek var mi? Birde katilim nasil,oyuncu kitlesi hala var mi?
Ben cross play kapatınca büyük haritalarda hemen oyun bulmuyordu. Cross play açınca da patates ediyorlar ama genel anlamda oyuncu var cross açınca anında buluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi ya.Pc de oynayanla da kapisilmaz,indirirler fena.Napsam bilemedim :)
Ben kapışamadım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hic girmeyim o zaman :) Yakinda yeni BF cikacak mi acaba?
Online icin plus üyesi olmanız lazım. Oyun ise bf standartı icin kötü ama normal fps olarak fena değil. Klasik bf tadı beklemeyin bu oyunda. Bide pc ci tayfa zıplar, sis atar içine dalar, kayarak gider. Çok sık değil ama denk gelince can sıkıyor. 120 TL çok bir para değil ama yeni bf 2025 sonunda çıkacak idare eder enazından ozamana kadar.
Benim kişisel tavsiyem bf1 veya bf5 serverlar dolu. Bf4 iyi ama oyuncu sayısi iyice azalmıs kalanlarda max level özellikle tank heli kullananlar binlerce saat gömmüş oynatmıyorlar kimseyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BF1 i cok keyif alarak oynamistim.Hala server larin dolu olmasi sevindirici.BF5 de oyleyse ikisinden birini alarak devam etmek lazim o halde🙂
Oynayan varsa girip atalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BF 2042 başlayacağım. başlangıç için operatör ve silah tavsiye ne tavsiye edersiniz?
-
Oyunda bug mu var ya? bazen kol titremiyor bazen bir araç aldığım zaman araç gözükmüyor falan. Oyunu sildim tekrar yükledim bir kaç sefer yine oldu?
-
yeni bf için, yeni sayfa açsak ya. ufak ufak hareketlenmeler var
jackfragsyoutubeNew Battlefield game is coming and this might be a first look at how it might play plus news on playtests and new concept art. Let's discuss. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.https://www.youtube.com/watch?v=ZPa5DGUpsHk -
-
mis gidip yerimizi alalım.
-
Arkadaşlar merhaba playsatiton 5’de battelfied 2042 oynuyorum yalnız kol ile oynamak asırı zor ciddi para harcayıp razerın ps5 uyumlu klavye mouse alıcam. Oyunda K&M oyunda calısıyormu kullanan varmı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X