|
Battlefield 2042 tanıtıldı: İşte Türkiye fiyatı, fragmanı ve çıkış tarihi
-
-
PC fiyatı aşırı pahalı, Steam'de kaç yıllık oyunlarını bile pahalıya satan EA zırvalıkları işte...
Bir de Xbox Series fiyatı PlayStation 5 fiyatıyla neden aynı değil, anlamadım.
-
Battlefield 4 + Battlefield 2142 karışımı bir şey olmuş. Hiç değilse Battlefield 5'ten daha iyi duruyor
-
İzlerken Call of duty sandım.
-
doları ve euroyu gördünüz mü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Döviz kuru ile alınacak olsa kaba hesapla 60 Euro x 10 = 600 küsür TL ediyor. Nispeten daha uygun fiyatlı çıkmış (bilgisayar versiyonu için konuşuyorum )
-
Benim emektar 1050ti 'ın gözleri yaşlı.
-
Bu oyun Pc toplattırır ama tabi Ekran kartı işi sıkıntı.
-
Ubisoft yeni oyunlarını PC için 270 TL'ye ön siparişe açtı. Örneğin Far Cry 6 ön sipariş olarak 270 TL'den satışa çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 9 Haziran 2021; 19:03:11 >
-
40 bin :)
-
çünkü bölgesel fiyatlandırma yapıyorlar, bunu yapmayan ea'in fiyatlatı bu.suçlu olanda ea değil bizim ekonomik durumumuz.
Çok İyi Olmuş , Baya Uğraşmışlar , Fiyatda İyi , Ek Birşey Çıkmasında , Yıldık Aldık , Pass Falan Filan ... 🙄😍☺️✌🏾
2042 Boş Değil Yani Dostum ... 😉☺️
quote:
Orijinalden alıntı: emreabayli
2042 Boş Değil Yani Dostum ... 😉☺️Boşunda boşu :D Zaten bf1 ve bf5 ile çizgisinden saptı 2042 ile hepten saptı.Her oyunda farklı bir renk efekti deniyorlar sanırım.Bf3 mavi, Bf4 gri, bf 2042 mavi ve yeşil karışımı bir renk tonu yaptılar.Sanırım bize dünyayı normal bir renkte göstermeyecekler.
-
İ*ne EA, İ*ne EA... TL fiyatı nedir yauvvv? Gold versiyonu gram altından pahalı. Türk insanı alacak bunu. :( Elon Musk değil. 14 dilde TR desteği bile yohh... İçinden EA'ya söven bir benmiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 9 Haziran 2021; 19:29:31 >
-
Bf 4 premium 1 gram altın bf hardline 1 gram altın bf1 1gram altın bf5 1gram altın
4gram vermismisim doğru.
En iyileride. Bf hardline ve bf 4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PlayStation fiyatı nedir öyle kardeşim anlık kalp krizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avrupa'da 60-90-110 dolara satılıyor PC versiyonları. Neyse ki direkt kur çevirmemişler.
-
Daha önce de battlefield vardı böyle hatırlayamadım şimdi her neyse battlefield 3 sonra zaten zevk alamadım hiç birin den 3 mavi teması gerçek den en iyi si bana göre 3 mp oyuncu olduğunu bilsem girer oynarım ama bu yenisi çıksın bir görelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyun değil sanki, film güzelmiş gardaş
doları ve euroyu gördünüz mü
|
Battlefield 4 + Battlefield 2142 karışımı bir şey olmuş. Hiç değilse Battlefield 5'ten daha iyi duruyor
|
o sahne eski oyunlarda oyuncular tarafından yapılan bir hareket, gönderme yapılmış ve bu oyunda da bu tarz hareketlerin yapılabilceğini yani eski bf havasının geri geleceğini göstermişler.günümüzde geçen oyunlar artık sıkıcı bu yüzden geleceğe yönelmeleri normal.
|
Ultra zekiler anlayamıyor olabilir ülkeyi ortadoğudan beter ettiklerini ama şuan bir oyunun full sürümü asgari ücretin 3 te 1 i , o oyunu oynayacak bilgisayar asgari ücretin 10 katı. Mundar ettiniz orta yaşlarımı eey tüp yağ kuyruğundaydın ilaç alamıyorduk diyenler hepinizi öpüyorum bi bitmediniz anladınız. |
Avrupa'da 60-90-110 dolara satılıyor PC versiyonları. Neyse ki direkt kur çevirmemişler.
|
500.00 TL ye eskiden (2 sene önce) ozel kutulu, içinde heykel olan versiyon alırdık ama eHonomimi öyle ilerledi ki artık safi boş oyun alıyoruz, işte yeni Türkiye...
|
Ubisoft yeni oyunlarını PC için 270 TL'ye ön siparişe açtı. Örneğin Far Cry 6 ön sipariş olarak 270 TL'den satışa çıktı.
|
İktidar heykele karşı ondan oldu |
Asgari ücretle gayette bu oyunlar alınabilir. Bazı şeylerden kısmanız lazım sadece, mesela yemek yemeyin Şaka bir yana, Sedat Peker videolarında neden habire 40 yaş altına sesleniyor. 40 yaş üstünün kafa bazı şeyleri almıyorda ondan. Jenerasyon değişmeden bu durumdan kurtulmamız çok zor. |
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- instagram takip etmeyenleri bulma
- youtube arka planda oynatma iphone
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- tiktok keşfet saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X