Şimdi Ara

GTA 6'nın çıkış tarihi sızdırıldı: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rockstar Games, hem oyun severler hem de GTA hayranları tarafından uzun süredir beklenen Grand Theft Auto 6 (GTA 6) için hazırlıklarını sürdürüyor. Bildiğiniz üzere Rockstar Games’in geçtiğimiz aylarda GTA 6’yı onaylamasının ardından oyunun  bu yıl tanıtılacağına dair birçok sızıntı duyduk. Bugün ise bu iddiaları güçlendiren yeni bilgiler paylaşıldı.

GTA 6'nın çıkış tarihi sızdırıldı

Bildiğiniz üzere Grand Theft Auto serinin son oyunu 2013 yılında çıkmış olmasına karşın GTA 6'nın esamesi bile okunmuyor. Ancak mevcut sızıntılar sonucunda oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu biliyoruz. Öyle ki Rockstar Games'in çatı şirketi Take Two'nun yeni bir duyuruya hazırlandığından sizlere bahsetmiştik.

Şimdi de Take-Two‘nun CEO’su olan Strauss Zelnick‘e ait olduğu söylenen bir ses kaydı internete sızdırıldı. Bu kayıtta yer alan en önemli detay ise, GTA 6'nın çıkış tarihini içeriyor olması. Öyle ki GTA 6'nın Ekim 2023'te duyurulacağı ve bundan tam bir yıl sonra yani Ekim 2024'te piyasaya çıkacağı söyleniyor.

Ayrıca Bkz.Oyunculara müjde: Starfield için türkçe yama çıktı

Bilmeyenler için Take-Two, Rockstar Games'in çatı şirketi konumunda. Dolayısıyla sızıntının gerçek olma ihtimali yüksek diyebiliriz. Ancak ses kaydının yalan olduğuna dair çeşitli iddialarda da bulunuldu. Öyle ki birçok kullanıcı Zelnick'in Romen rakamı "VI"yı "altı" yerine "vee-eye" olarak telaffuz ettiğini gerekçe göstererek, ses kaydının yapay zeka ile oluşturulduğu savunuyor. 

Rockstar Games, mevcut sızıntı hakkında henüz bir açıklama paylaşmadı. Bu nedenle bekleyiş bir süre daha devam edecek diyebiliriz. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak:https://gamerant.com/gta-6-release-date-leaks-rumors/

• önce ps5 ve ps5 pro gelir 5yıl sonra pc

• Yalan haber.

• Bence yalan haber. Böyle bir şey olsa bir sürü sızıntı haberi olması gerekmez miydi?

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt

Zaten ps5 pro nun çıkmasını bekliyorlardır ve ps5 in en az 50 milyon adet üzeri satmasını pc içinse GTA 5 platformlar arası çıkışını 6 ay ara ile yapmıştı belki yine öyle olur veya 1 yıl olabilir 

• Bu saatten sonra hiçbir kullanıcıyı 60 fps kesmez.PC sektörü fps coşması yaşarken konsol gerisinde kalamaz.En az 4K'da 120 fps'i rahat oynatacak bir konsol donanımını görmeden GTA VI'yı oynayamazsınız.2013 grafiklerinin üzerine de bayağı bayağı konacağını düşünürsek PS5 Pro'da hikaye kalır. PS 6 - GTA VI işte kombinasyon budur :) PC kullanıcısı bi çalım yer mi,olabilir :) Ama millet daha çok multiplayer ile vakit geçirdiğinden havuzu ilk anda büyük tutmak için Konsol-PC aynı gün çıkış yapabilir.Burada konsol firmalarının vereceği tavizler önemli.Sırf yeni GTA'yı oynamak için bile konsol alacakları düşünürsek,Sony,Microsoft ya da her ikisi anlaşarak Rockstar'a iyi bir teklif sunarlarsa PC çıkışı 2 seneden fazla bile ertelenebilir.Olay para yani.Rockstar ne kadar çok kimleri yolabilip günün sonunda hangi stratejiyle maximum kar yapacaksa o hamleyi yapacak :)

• berkcombil B kullanıcısına yanıt
    O kadar yanılıyorsun ki, son oyun gta 5 önce ps3 e çıktı, ve 1 yıldan uzun süre sonra pc ye geldi. PS3 'ten çok daha yüksek fps ile hemde. Sonrasın ps4, ps4 pro ve ps5'e de geldi. Halen PC fpslerini yakalayamadı. Yani işin özü oyun 30 FPS'de çıksa oynanacak. Çünkü oyun GTA. ve daha çok satış yapmak için zaman ile tüm konsollara geleceğini ön görmek zor değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • theknife T kullanıcısına yanıt

O zaman 30 fps'de oynayan konsol kullanıcısı enayi mi olacak? PS3 zamanında o konsol zaten mevcut oyunlarını 24-30 fps arası oynatıyordu.Haliyle GTA V performansı göze batmıyordu.Şu an ki PS5 çoğu oyunda 4K 60 fps verebiliyor Sen çıkıp da buradan GTA'yı Full HD 30 fps oyna diyemezein.Dersen ve dediğin gibi 1 yıl sonra PC'ye çıkacaksa adam konsol monsol uğraşmaz,bekler 1 yıl,tertemiz yüksek çözünürlük yüksek fps ile oynar.Bunu da hem konsol camiası hem de Rockstar biliyor elbet :) O yüzden bu oyun da 3 nesil gidecekse eğer başlangıcı PS5'ten yapacaklar diye birşey yok.Nasıl ki GTA V PS4 Ve PS4 Pro'yu atladı,PS5'i de atlamaması için bir sebep yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde bir oyun çıktıktan sonra 10 12 yıl geçip ardından devamı gelirse yapım şirketi oyunu canlandırdı geri geldi artık yeniden var falan diye haber yapılır bu rock starci emicilere 10 12 senede bir oyun yapmak normal geliyor. Lütfen GTA5 ve alt sürümlerini yalvarırım almayın almayinki oyunu çıkartmak zorunda kalsınlar ama inatla alıyorlar.

bomboş yorum. ps3'de rezalet grafiklerle düşük fps ile keyif alarak oynuyordu insanlar. hatta rockstar için eski konsola ne kadar erken getirirse iyi hem eskisine satar hem de yeni konsol çıkınca ona da satar.

Bu sizin yamyamlığınız. Konsol kullanıp da 8-10 senelik ömrü olan cihazda 4K 120FPS kimse beklemiyor. Şayet bekliyorsa da bu gerçekçi bir beklenti değil gitsin PC toplasın. Gerçek 1080p’de stabil en az 30FPS versin yeter konsol kullanıcısına. PS4 DAT var hala keyif alıyorum hala beğeniyorum grafiklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 7 Eylül 2023; 3:46:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yine o kadar yanılıyorsun ki, 1 yol sonra pc ye oyun çıkmıştı ama herkes gta 5 oynamak için ps3 almıştı. Anlaşılan yaşın yetmiyor senin. Şu an ps5 e çıkarıyorum 1 sene sonra pcye gelecek dese, Türkiye dahil ps5 fiyatı hızlı şekilde artar ve piyasada ps5 bulamazsın. Bu oyun için ben de ps5 alabilirim mesela, ben oyunu bitirip suyunu sıktıktan 1 sene sonra pc de 120 fps ile oynarsın. Ki rockstar'ın bu tip oyunları pc ye çıktığında 3-5 ay genelde stabillikten uzak, yama gerektiren oyunlar oluyor. GTA5 ve RDR 2 'nin ilk pc ye çıktığı zamanları hatırlayın. Bu sebeple ben işten gelip evde 2-3 saat oyun oynayacağım. 1 sene beklemek mi 30 fps le oynamak mı dersen, kesinlikle 30 fps ile oynamak derim kardeş. Ve benim gibi milyonlar var bu dünyada :)

• gowlet kullanıcısına yanıt

Allah bilir cebindeki telefon da 10 yıllıktır :) Kimse daha iyi teknolojiye sahip olabilecek iken bunu elinin tersi ile itmez.Hele ki bunu ona sunmuşlar ise :) Aksi taktirde hâlâ kaset takılan 8 bitlik ataride super mario oynuyor olurdun.Sahi sen niye yamyamlık yapıp terkettin atarini :) Ne güzel 1 kasette 1000 oyun ile geçinip gidiyordunuz  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayret ben 3 taşla kıyaslamanı beklerdim bu zekayla gene iyi Atari ile kıyaslamışsın. 👏

• kardeş hakaret etmeden konuşamıyor musun? zekasızsam bir kere elma ile armutu kıyasladığını fark edebiliyorum. Cyberpunk konsola gelmiş süreli exclusive oyun mu ? Tüm platformlara çıkmış bir oyun. GTA ve RDR bu şekilde mi çıktı ? Cyberpunk kıyaslaman yanlış bu yüzden. Biri Rockstar, diğeri CD Projekt Red. Önce okuduğunu anla ve tahlil et, sonra zekanı kurarak cümle kur. Bilgin yok, fikrin var maşallah.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Arkadaş 13 senelik GTA5'i online oynuyorum diye anlatıyor, gelmiş 10 yıllık telefon demiş :) Bırak kardeş Allah akıl fikir versin ne diyelim. Cahile laf anlatmak zor maalesef.

• Oyuna gir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.