Xim apex gibi aparatlara çare bulacak olan kurumlar Sony ve MS. Ancak onlar sistem bazında engellerse olur zaten bunu Sony çoktan yaptı. Dualsense ile bu aparatlar kullanılamıyor. Remote play üzerinden bağlamak için dokuz takla atıyorlar. Oyun yapımcısının yapabileceği bir şey yok. EA forumlarında K/F desteği ile ilgili bir planımız yok diye açıklama yapmışlardı daha önce. Zaten bu kadar sorunlu bir oyuna K/F desteği getirmekle uğraşacaklarını hiç sanmam. Olması gereken K/F kullanıldığında sadece PC oyuncuları ile eşleştirme yapılması. Mesela COD oyunlarında K/F bağlayıp üstüne crossplay'i kapatan çok şerefsiz var. |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (46. sayfa)
-
-
Oyunun deneme sürümünü oynuyorum lakin crossplayi kapatmaya izin vermiyor. Deneme olması ile mi alakalı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox için crossplay kapatma yok ancak sistem ayarlarından kapatabilirsiniz.
-
Eski nesilde durum böyleyken yeni nesilde nasıl düşünmediler yada ne düşündüler anlam veremedim hayır yine bu adamların oyunu apex'te sadece konsol oyuncuları birlikte oynuyor eğer takımına özel olarak pc'den arkadaşını davet edersen o zaman PC oyuncuları ile oynuyorsun yan tarafta başakları apex'i yapıyor telefon edip soramadiniz mı diye düşünmeden edemiyor insan salak bunlar başka açıklaması yok
Çok güzel Ea ın yaptığı açıklamadan bahsetmişsiniz fakat ön siparişe açıldığında önce var olan fakat sonra kaldıralan oyun özelliklerinde ‘ konsol klavye/fare desteği ‘ yazısından da bahsetmeniz gerek. Hatta bundan haberiniz olmayabilir. Burada bu isteği dile getirenlerin çoğunluğu PC de arkadaşı ile oynamak istediği zaman kol ile dezavantajlı duruma düşmek istemeyenler. Neyse konu konsol/pc, ps/xbox tartışmalarını hatırlattı, uzamasına gerek yok.
Xbox konsolunda çok tecrübem yok, yeni sayılırım. Tam olarak nereden yapılıyor ?
Ayarlar > Hesap > Gizlilik ve Çevrimiçi Güvenlik > Xbox Gizlilik İlkesi > Ayrıntıları Görüntüle ve Özelleştir > İletişim ve Çok Oyunculu> Ağlar arası oyun oynama izin ver değil de engelle olacak.
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de o şekilde deneyeyim bakalım.
Ben sizin diğer arkadaşlar ile yaşadığınız tartışmaya dahil olmak için yazmadım. Sadece konu ile ilgili bildiklerimi yazdım. İsterseniz EA forumlarında konulara kendinizde bakabilirsiniz. Bana "uzamasına gerek yok" demenize de pek anlam veremedim, sadece sizin attığınız mesaja cevap yazdım.
https://answers.ea.com/t5/Answer-HQ-English/ct-p/AHQ-English
-
Benim demek istediğim de siz o linki atıyorsunuz fakat oyun ön siparişe açıldığı zaman “ konsol klavye/fare “ ibaresi yer alması ve bu ibareden ötürü de bazı konsol oyuncularının o yazıya güvenerek ön sipariş vermesi ya da almayı düşünmesi. Evet olması gereken şey PC oyuncusu ile oynuyorsan bu destek olsun , diğer türlü bence de olmasın. Şimdi tamamen olmadığı için de imza kampanyasıydı , ticket atmaydı uğraşıyor insanlar. İyi oyunlar
EA games'in yaptığı çakallık. Mağdur olan insanlar sonuna kadar hakkını aramalı. O konuda tabi ki aynı fikirdeyiz. İyi oyunlar.
-
Cevabınız için size de teşekkür ederim.
Rica ederim hocam.
Oyun ara ara Sx te baya kasıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ?
ayak sesleri ile ilgili sıkıntı varmı ? etrafımda kimse yokken ayak sesi geliyor ve bulamıyorum..
-
Bazen bende 2-3 saniye donuyor.
Squad değiştirme var , fakat atanacağınız squad’ı seçme hakkınız yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok arkadaş yok,o kadar oynadım ulan bende mi sıkıntı var keyif alamıyorum niye acaba, keyif alayım diye zorladım kendimi yok abi oyun herşeyiyle rezalet benim gözümde.
Bu oyun öyle update lerle düzelecek bir oyunda değil kanımca.
Oyunun temelinde ciddi sıkıntılar var.
En başında bu kadar rezalet bir combata dayanamıyorum hele vanguard ve warzone oynadıktan sonra.
Oynayıp sevenlere keyifli oyunlar ama bf3-4-1-5 de o kadar mesaimiz var ekipçe,şu oyundan öyle böyle nefret etmedik.
Rezil çıkan bf5 bile bu oyunu süpürür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bf v den bile zevk almıştım , dört ve 1 den sonra. büyük umutlarım vardı ama ne bileyim savaş alanı çok boş hissettiriyor. 128 kişi olmadı ya tam bir kaos ortamı. biraz daha zamanı var oyunun.
-
evet bazen fps inanılmaz düşüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X