bu yıl geri dönüşü olmayacak şekilde bende bıraktım bugüne kadar iyi bile sabretmişim, bu oyun 1 yıla kalmaz ea playe gelir para vermeyin o yüzden |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (44. sayfa)
-
-
Gut olursun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 2-3 oyun attım ping 55-60 arası serverlarda oynadım.Umarım böyle serverları çoğaltırlar.
Assault silahlarda ateş ederken mermilerde aşırı derecede sapma varmış.SMG ler de daha az var galiba.Eski oyunlarda millet ne bu böyle ateş ettiğimiz yere mermi gitmiyor diye isyan edince kaldırmışlardı.Gene kaldırırlar artık.Bazı karakterlerin hitboxlarında da sıkıntı var
Rubberbaning sorunun düşmanları haritada spot eden toplardan kaynaklandığını düşünüyorlar.Twitter da yazmışlar.
Hovercraft a nerf gerekiyor.Onu da yaparlarsa 1-2 hafta içinde oyun biraz daha oynanabilir gibi duruyor.
-
Smg yi sniper niyetine kullanın adam te 1 km öteden smg ile öldürüyor ,eski bf lerde de shotgung saçmalığı vardı shotgunlara 6x takıp milleti indiriyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 17 Kasım 2021; 11:14:27 > -
35 yaşımızda hovercraft ın meta oldugunu da gördük :)
-
Level 33, haklisinizquote:
Orijinalden alıntı: kaan0101Smg yi sniper niyetine kullanın adam te 1 km öteden smg ile öldürüyor ,eski bf lerde de shotgung saçmalığı vardı shotgunlara 6x takıp milleti indiriyorlardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Usas neydi oyle bir de patlayab mermi takiyorlardi. Tahran haritasinda 200 metreden vuruyordu.
Bende bu desteği bekliyorum aslında, yoksa cross ortamda oynadıgında cok sacma oluyodur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun yerine keşke bf3 remastered çıksaydı. Üstüne br modu eklerlerdi al sana efsane oyun . Böyle hem ayranımız döküldü hem tatsız olaylar yaşandı.
Ona bile gerek yok , bf5 mekaniklerini alıp modern zamana taşıyıp serverlarıda 64 kişilik oluşturacaklardı , 128 kişi için harcanan işlemci eforunuda yıkalabilirlik için kullanacaklardı , oynama da yanında yat
-
Geçen bir arkadaş söyledi çok mantıklı geldi bana da, bence bu oyunun olmadığını Dice'da anladı ve sıfırdan oyun yapma maliyetini ve süresini göze alamadıkları için apar topar portal modunu eklediler eski fanların ağzına bal çalma amacıyla. Zaten sızıntılara göre portal modu son 1 sene içerisinde yapılmış.
-
Eski Dice çekirdek bf kadrosu kalmadı gibi bir şey zaten , 2-3 stüdyo ile zor çıkardılar oyunu
Hatta eski Dice geliştiricileri embark stüdyoda tps bir oyun yapıyorlar
-
Evet bence de Bad Company, Bf3-4 zamanlarından kimse kalmadı firmada. O zaman oyunlara ciddi özenerek yapılıyordu ve bu oyunu oynarken hissediliyordu . Bad Company'nin kendine özel 10-15 orkestral şarkısı vardı en az , oyunu nerdeyse her açışta dinlerdim şunu:
Андрей СтепановyoutubeExtended Version of Battlefield Bad Company Soundtrack in High Qualityhttps://youtu.be/gFpHm8kfVa4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 18 Kasım 2021; 14:13:43 > -
Böylesine leş bir oyunu çıkartmakla uğraşacaklarına, Bad Company 2’yi Remaster etseler, vallahi billahi satış rekoru kırardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bende bekliyorum ya :/
-
Güzel skor 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk gün güncellemesi gelmeyecek miydi ?
dün ufak bir güncelleme geldi 1gb gibi birşey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X