Yeniden Lisans Okumak
Merhabalar, ben Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans mezunuyum. (2021)
Şuan Türk Dili ve Edebiyatı tezsiz yüksek lisans yapıyorum, mezun olmama 1 dönem kaldı.
Lisans okurken derslere yüklenmedim, 5 senede mezun oldum. (Lisans ortalamam 2,92)
Tezli yüksek lisans yapmak istiyorum, ancak ortalamam yeterince yüksek olmadığı için sanırım bu çok zor.
Tekrar üniversite sınavına hazırlanıp, lisansımı yüksek ortalama ile tamamlayıp akademik anlamda ilerleyebildiğim kadar ilerlemeye çalışmayı düşünüyorum.
Sizin fikrinizi almak istedim. 2,92 Lisans ortalamasıyla tezli yüksek lisans yapmam mümkün mü? Tekrar üniversite sınavına hazırlanıp, lisansı tekrar mı okumalıyım?
Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
(Yaşım 25, ekonomik sıkıntım yok, ekonomik beklentimde yok.)
RTX 3080 mi? 6900 XT mi?
Herkese selamlar, 1440p de rekabetçi oyunları yüksek fps ile oynamak için hangi modeli tercih etmeliyim?
A- ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 10GB GDDR6X 320 Bit
B- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX6900XT 16GB 256Bit DX12 PCI-e 4.0 GDDR6 Ekran Kartı AXRX 6900XT 16GBD6-3DHE/OC
C- SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ SE 16GB GDDR6 256 Bit
İşlemcim: 5600x
Anakartım: MSI MAG B550 Tomahawk
Ram: 16 GB DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo
Hafıza: Samsung 980 PRO M2 SSD
Güç: Asus Rog Srix Thor 850w
İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
Herkese selamlar, genellikle oyun için kullandığım Ryzen 5600x işlemcili bir sistemim var.
Soğutucu olarak Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync sıvı soğutucu kullanıyorum.
Ancak anlamadığım bir şekilde bazen sıvı soğutucu devre dışı kalıyor, fanları çalışıyor ama soğutma yapamıyor. Normal şartlarda 55-60 derece ısınan işlemci 75 dereceye falan çıkıyor.
Bu durumdan artık sıkıldım sıvı soğutucuyu garantiye göndericem.
Bana ciddi manada çok sağlam bir hava soğutucu önerir misiniz?
Steam Para İadesi Yapmadı
21 Aralık 2021 tarihinde Valve Steam platformu üzerinden Battlefield 2042 oyununu satın aldım. Aldığım oyunu geri iade talebinde bulundum ve23 Aralık 2021 tarihinde iadem kabul edildi. Üzerinden 1 aydan fazla süre geçmiş olmasına rağmen daha para iadesi yapılmadı. Steam Destek ile iletişime geçtiğimde bankanızla görüşün deniyor. Bankamla iletişime geçtiğimde herhangi bir iade ödemesi yapılmadığını söylüyor. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar, param hiç oldu gitti.
Türkiye'nin Oyuncu Platformu
https://oyuntekno.net
Türkiye'nin Yeni Oyuncu Platformu
Oyunlar hakkında en yeni haberleri, en detaylı incelemeleri ve rehber niteliğinde bilgileri web sitemizden takip edebilirsiniz.
Türkiye'nin yeni oyuncu platformu:
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 2.833 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun