< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (42. sayfa)
-
-
Xbox üzerinde cross play kapatabiliyorsunuz. Sadece bunu oyun arayüzünden yapamıyorsunuz.
https://help.ea.com/en/help/battlefield/battlefield-2042/battlefield-2042-cross-play/
-
Cross kapattım ama avrupa serverda 7 tane oyun buluyır onlarda da 4-5 oyuncu var, kapasan ayrı dert kapamasan ayrı dert
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Portal modu mu?
-
Evet, oyun standart sürüm çıkınca oturur sanırım bu server işi diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz daha almadım oyunu bu yüzden ):
Biraz daha toplarlanır ama beklemekte yarar var :)
-
Niye cross kapatılmalı cevabı , bunun gibi video dolu
Rony Tariganyoutube📌 Link: https://bit.ly/3qyNxHB PASSWORD: 33333 ----------- Like, Share, Comment, Subscribe -------- 📌 How to get BATTLEFIELD 2042 HACK 📌 INSTRUCTIONS 1) Download hack 2) Unzip the file to any folder/desktop 3) Run the program on your desktop (pass veritas) 4) Run game AIMBOT Lock On: Press the aimbot key and the crosshair locks on Stay Locked: The BF 2042 Aimbot will stay locked until dead Instant Change: The aimbot will change to the next player Instant Kill: Bullets hit accurately even when moving ESP tags #battlefield2042 #battlefield #battlefield2042gameplay #battlefield2042beta #bf2042 #battlefield6 #battlefield2042anticheat #battlefield2042trailer #battlefield2042hacks #battlefield2042hackers #battlefield2042cheaters #battlefield2042cheats #battlefield2042news #battlefield2042openbeta #battlefieldv #battlefieldgameplay #battlefield2042portal #battlefield2021 #battlefield2042releasedate #battlefield5 #bf battlefield 2042, battlefield, battlefield 2042 gameplay, battlefield 2042 beta, bf2042, bf 2042, battlefield 6, battlefield 2042 anti cheat, battlefield 2042 trailer, battlefield 2042 hacks, battlefield 2042 hackers, battlefield 2042 cheaters, battlefield 2042 cheats, battlefield 2042 news, battlefield 2042 open beta, battlefield v, battlefield gameplay, battlefield 2042 portal, battlefield 2021, battlefield 2042 release date, battlefield 5, bf, hacks, hack, battlefield 2042 beta gameplay, battlefield 2042 hacker, bf5, battlefield hacks, battlefield 2042 leaked gameplay, battlefield 2042 reaction, beta, aimbot, hacker, battlefield 2042 buying & selling cheats, battlefield 2042 anticheat, battlefield 2042 selling cheats, gaming, battlefield 2042 hack, battlefield 2042 free hack, 2042, battlefield 2042 hack 2021, battlefield 2042 battle royale, battlefield 2042 free hacks, gameplay, battlefield 2042 cheats online, battlefield 2042 gameplay trailer, battlefield 2042 cheat, hacking battlefield 2042, battlefield 2042 reveal, battlefield 2042 reveal trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=LLgk_03sJVs&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC tayfası başlamış hile yapmaya Bu kadar leş bir platform olamaz ya iyi ki geri dönmemek üzere 2008 yılında bırakmışım.
User Score larda tarihin en kötü oyunu Battlefield 2042 diyorlar. Battlefield 5 e kötü diyorduk bu ondan da kötü diye yorumlar yazmışlar..
BF5 hiç bir zaman değeri bilinmeyen bir oyun oldu oysa silahlar silahların sekmesi kontrolleri grafikleri oldukça güzeldi ben bu bf2042'ye bakıyorum birde girip bf5 bakıyorum bf5 tablo gibi bazen savaşı bırakıp çayıra çimene oturup bir ol piknik yapasım geliyor çok eksik var çok sorun var umarım hızlı bir şekilde toplanır tabi ilk öncelikleri Xbox tarafında crossplay'in kapatılması olmalı yada sadece konsollar arası kullanıma açmaları hayır Xbox one ve PS4 birlikte oynuyor bu nesilde niye böyle bir şans vermiyorlar insanlara anlamak güç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revrains -- 15 Kasım 2021; 2:1:55 >
Xbox da crossplay i kapatmıyorlar. Belki sonralardan gelir ama ilk etapta kapanmaz. Rahat oyuncu bulması açısından kapatmıyorlar. Aslında en mantıklısı konsollar arası crossplay bunu yapsalar her oyunda on numara olur.
Beyler oyun baya kötü gece gece aklıma geldi yazayım dedim
2020 Şubat ayında BF5 oynamaya başladım. Bence harika bir oyun.
Ancak çıkış döneminde oyundaki hatalar, kötü tanıtım, dice’ın rezalet halkla ilişkileri ve sjw saçmalıkları yüzünden o dönem çok tepki çekmişti. Oyunun şu anki durumu adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Üstelik 2042 çöpü için BF5’e desteği erken kestiler.
BF5 ve BF1 ömürlük oyunlar. Zaten bundan sonra da adam gibi BF gelmez, artık hedefledikleri kitle fortnite-apex kitlesi.
Bende crossplay kapanmıyor diye dert yanıyordum kendimce ama yukarıda arkadaşın dediği gibi cihaz ayarlarından kapanıyormuş. TheThurston13youtubeHow to turn off crossplay on Xbox in Battlefield 2042https://www.youtube.com/watch?v=OU_gCN-PPBU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 15 Kasım 2021; 6:32:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haftasonu 7 saate yakın oynadım hayal kırıklığına uğradım diyemem oynadığım oyundan memnunum fakat bir çok eksiği mevcut şaşırilacak bir durum değil zaten. Başta lanet ping sorunu yüzünden adam vurmak işkence oluyor menü ve harita oyuna giriş seçimi bana çok karışık geldi.
Tasarım olarak neyin nerde olduğu biraz karmaşık alışmak gerekiyor silahların dengesizliği araçların çok güçlü oluşu özellikle biz 20 kurşunda adam öldüremezken karşı rakip 5 kurşunda bizi alt ediyor haritalar oldukça büyük baya büyük hemde bazen oradan oraya yayan şekilde koşmak yoruyor.
Bf3 bf2 haritalarını ve oynayışini sevdim eski haritalari görmek güzel hisstirdi sadece silah çeşitliliği az gibi ya da oynadıkça açılacak bilemedim.
Oyunun çıkışına yani cuma gününe yüklü bir yama gelecekmiş, duvar arkasından adam vurma ping sorunları network hataları dengesiz silah ve araç iyileştirmeleri vesayre. biz şu an oyunun yüzde 40'lık tarafını oynuyoruz güncellemeler ile adam olacaktır he hemen düzelir mi hayır net 6 ay.
Kısaca çok fazla hype yoktu bende bf sever olarak uzun yıllar oynariz berbat denilen bf5i bile severek oynadım bunu da oynarım belirtilen sorunlar düzeltilir zaten sonrası da çorap söküğü gibi gelir yanlışa yanlış demek gerekir fanboyluk yapmanın manası yok bu şekilde zaten oynanmaz 75ms ile multiplayer oyun mu oynanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kapatsan ne olacak 128 kişilik oyunlarda %90ı pc zaten bu sefer adam bulamayacak botları vuracağız.
-
ElAnalistaDeBitsyoutubeTwitter: https://twitter.com/analistadebits Patreon: https://www.patreon.com/elanalistadebits Music: https://www.youtube.com/watch?v=P02u5bpuGwc Series S: 1260p at 60fps with temporal reconstruction rendering PS5: 2160p at 60fps with temporal reconstruction rendering SX: 2160p at 60fps with temporal reconstruction rendering La versión de PC se ejecuta con todos los settings al máximo usando DLSS en modo calidad con una RTX 3080. La versión de PS5 parece aplicar mejor la reconstrución temporal, logrando un resultado ligeramente más nítido a la versión de Series X, pero inferior al DLSS de PC. La versión de PC tiene la posibilidad de activar ray tracing para la oclusión ambiental con tarjeta Nvidia. Series S tiene un framerate prácticamente perfecto. PS5/SX sufren algunas caídas puntuales, siendo más comunes en PS5. Texturas similares en PS5/SX en la mayoría de los casos, pero en otros la versión de PS5 está más cerca de la versión de PC. Menor calidad de texturas en Series S. Ligera mejora de filtrado anisotrópico en Series X con respecto a PS5. Inferior en Series S. La sombras de Series S tienen menor resolución. En PS5/SX, parecen tener el mismo setting gráfico. En cuanto a la vegetación, Series S tiene una cantidad inferior. Es dificil saber si PS5/SX/PC tienen la misma configuración, ya que la distribución de la vegetación es diferente, pero parecen iguales. La distancia de dibujado es similar en las 4 plataformas, pero algo inferior en Series S. Los reflejos tienen menor resolución en Series S. En PS5, parecen tener menor calidad con respecto a SX/PC. Hay diferencias curiosas entre versiones, pero en cualquier caso son anecdóticas. Es un buen trabajo en todas las plataformas. The PC version runs with all settings maxed out using DLSS in quality mode with an RTX 3080. The PS5 version seems to apply temporal reconstruction better, achieving a slightly sharper result than the Series X version, but lower than the DLSS on PC. The PC version has the possibility to activate ray tracing for ambient occlusion with Nvidia card. Series S has a practically perfect framerate. PS5/SX suffer some occasional drops, being more common on PS5. Similar textures on PS5/SX in most cases, but in others the PS5 version is closer to the PC version. Lower quality of textures in Series S. Slight anisotropic filtering improvement on Series X over PS5. Lower in Series S. Series S shadows have lower resolution. On PS5/SX, they seem to have the same graphical setting. Regarding vegetation, Series S has a lower amount. It is difficult to know if PS5/SX/PC have the same configuration, since the vegetation distribution is different, but they look the same. The drawing distance is similar on the 4 platforms, but slightly lower on Series S. Reflections have lower resolution on S Series. On PS5, they seem to have lower quality compared to SX/PC. There are curious differences between versions, but in any case they are anecdotal. It's a good job on all platforms. 00:00 Graphics Comparison 07:26 Framerate Testhttps://www.youtube.com/watch?v=QWPnJ8vNkyo&feature=youtu.be
-
-
Conquest ve Breakthrough oynadik. Squadla girince biraz bekletiyor ama tek girince aninda buluyor. 1 kere haric hic bot yoktu onda da 46 vs 46 kalani bottu.
Oyunda o kadar yenilikler var ki kimse bahsetmemis, robot kopek var super yardimci 1,2 kill rahat aliyor, el bombasi minimapda rakibin yerini gosteriyor, yamac parasutu kullanan bile var, gozlukle duvarlarin arkasini gorme bir suru ozellik. Cuma gunu gelecek yama ilede oyun ici aksakliklar giderilirse daha da iyi olacaktir. Crossplay kapali olunca portal modun da oyun bulmak zor oluyor ama oyunun resmi tarihinde bu durumum duzlecegini dusunuyorum, ea play gelince full doluluk olur. Ilk 5 dakika monoton geciyor ama ileryen dakilarda arac indirebiliyorsunuz zaten ondan sonrasi ucaklar, helikopterler, robot kopekler, hortum firtina derken film sahnelerini aratmayan ortamlar oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X